本页主题: 睇住PT站就心痛! - 藍調應該要開始選擇了。 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

bubualex
级别: 新人

多谢发贴的人[31]

睇住PT站就心痛! - 藍調應該要開始選擇了。

日日都登陸藍調PT一次, <[.{aj]QV  
不過見到資源系咁樣減少, WxPu{N  
人氣系咁樣唔見增加, *^[m?3"W  
真系有啲心痛。 D+4oV6}~  
)M3} 6^s]  
我覺得我哋應該做出一個選擇, f2h`bO  
就系應唔應該將所有影視資源全部發佈到PT內站, +vf~s^  
將外站下載最大限度咁樣縮細, ul(pp+%S  
如果唔系咁樣,實在唔知道PT可以電影發展! *<HA])D,  
實在唔知道PT仲可以維持幾耐! Pgug!![  
`r#]d T[g  
如果仲有會員因為唔識用PT或者PT軟件作為一個藉口唔接受PT嘅話, N m {|  
咁樣呢一類人我哋可以完全放棄, 7sypU1V6  
換另一個角度睇,PT就系比起BT更加講求分享精神嘅地方, -Cn x!g}  
如果PT都唔接受,叫佢BT嗰陣,保種之類嘅分享行為更加唔好要求了! F:$*0!  
+az=EF  
儘快做出選擇了,宜家唯一一個粵語PT站做唔落去嘅話, j(aok5:e  
真系粵語人種嘅一個莫大悲哀!
顶端 Posted: 2010-09-14 06:23 | [楼 主]
vinflg

多谢发贴的人[0]

可以参考一下动漫花园的虽然我还没有进入到他们的PT,但我觉得佢地多小有同我地相似的地方!
顶端 Posted: 2011-11-11 16:18 | 1 楼
vinflg

多谢发贴的人[0]

Re:Re:睇住PT站就心痛!

Quote:
引用第9楼honeyhuang于2010-11-30 23:27发表的 Re:睇住PT站就心痛! : cc:,,T /i  
对,太少资源啦,我上torrentgui几乎每日十多个资源更新啊...
5?-@}PL!Y  
JQH>{OB  
不如叫版主组个QQ群征集一班想搞起PT的人,一齐发种搞起呢个唯一的纯粤语PT吧,在其他地方我都试过发纯粤语的种,结果多数都被BS掉了!!~有多小人同意这个想法呢?
顶端 Posted: 2011-11-16 14:32 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » PT讨论区