« 1 234» Pages: ( 1/4 total )
本页主题: 粤语粗口~~不喜勿进~~搞笑~~ - 闹交可以闹成咁~~绝咯~~~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

无敌掌们茶
好茶黎噶
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[789]

粤语粗口~~不喜勿进~~搞笑~~ - 闹交可以闹成咁~~绝咯~~~

笑到我肚痛啊~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:+2(〖阿良¤囝〗) 居然做咗版主了 ..
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 本人管理的范围: Anime-动漫讨论区; 手机相关

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2010-09-20 01:45 | [楼 主]
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Re:粤语粗口~~不喜勿进~~搞笑~~

兩條傻佬乜嘢人嚟噶!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2010-09-20 02:15 | 1 楼
    无敌掌们茶
    好茶黎噶

多谢发贴的人[789]

唔知啊~~净系知道粗口讲得好流利既果个系DJ咋~~好搞野啊~~
    本人管理的范围: Anime-动漫讨论区; 手机相关

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2010-09-20 02:21 | 2 楼
    bobby.khlam
    级别: 新人

多谢发贴的人[8]

本帖最近评分记录:
  • 银纸:-5 | 操作人: 小加菲 | 理由: 恶意灌水(扣到0分以下系统自动禁言)
  • 顶端 Posted: 2010-09-20 02:37 | 3 楼
    佳君
    不服气啊?

多谢发贴的人[2500]

讲粤语能讲那么快,国语不知能不能,通常我见到都是粤语骂人帅些
      本人管理的范围:MOVIE-电影区全区

顶端 Posted: 2010-09-20 02:48 | 4 楼
    佳君
    不服气啊?

被人diu,是什么意思?被人骂吗》?

顶端 Posted: 2010-09-20 02:51 | 5 楼
    chiman

多谢发贴的人[6]

笑到死
    顶端 Posted: 2010-09-20 02:59 | 6 楼
    佳君
    不服气啊?

刚听完,他真的很厉害吵

顶端 Posted: 2010-09-20 03:00 | 7 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

嘩............道行好高喔,有排学呀!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-09-20 03:39 | 8 楼
    waterboy584
    淼淼大人
    级别: 高人

多谢发贴的人[168]

粗野黎啵,可惜学校网速睇吾到
    顶端 Posted: 2010-09-20 08:01 | 9 楼
    czjsenses

多谢发贴的人[0]

粗野黎啵
    顶端 Posted: 2010-09-20 08:16 | 10 楼
    meng14710
    级别: 普通人

多谢发贴的人[8]

有点像广播做节目,不过真的好西利
    顶端 Posted: 2010-09-20 10:34 | 11 楼
    aspirin

多谢发贴的人[2]

个DJ真系几有文化喔!唔错
    顶端 Posted: 2010-09-20 11:27 | 12 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

果然夠高呀!!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2010-09-20 12:33 | 13 楼
    无敌掌们茶
    好茶黎噶

多谢发贴的人[789]

Re:Re:粤语粗口~~不喜勿进~~搞笑~~

Quote:
    引用第9楼waterboy5842010-09-20 08:01发表的:
    粗野黎啵,可惜学校网速睇吾到

你学校网速唔系烂成咁啊?

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2010-09-20 16:23 | 14 楼
    无敌掌们茶
    好茶黎噶

多谢发贴的人[789]

恩恩~~~大家讲得好岩~~的确系几高~~~

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2010-09-20 16:24 | 15 楼
    zstzeagle
    无啦啦走嘅人

多谢发贴的人[198]

听过啦...我觉得唔多搞笑~~
    顶端 Posted: 2010-09-21 12:49 | 16 楼
    waterboy584
    淼淼大人

多谢发贴的人[168]

Re:Re:Re:粤语粗口~~不喜勿进~~搞笑~~

Quote:
    引用第14楼无敌掌们茶2010-09-20 16:23发表的:

你学校网速唔系烂成咁啊?

返到屋企终于听到,好有创意啊,我怀疑拒系吾系背过D粗口。有D似麦兜睇医生果到。
    顶端 Posted: 2010-09-21 17:14 | 17 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

妙乳連珠
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2010-09-21 21:27 | 18 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

不明白在干什么?

.....................
    顶端 Posted: 2010-09-21 22:52 | 19 楼
    q.j.king

多谢发贴的人[0]

真系有理不在声高啊!下下郁亲就大声讲粗口闹人嗰D人以为佢地好型,好串。其实除了来来去去嗰几句粗口之外,嗰D人真系一无是处。呢D就系素质低嘅表现!
    顶端 Posted: 2010-09-21 23:46 | 20 楼
    mixtrance

多谢发贴的人[3]

兩條傻佬。幼稚到極。
    顶端 Posted: 2010-09-22 11:38 | 21 楼
    nelves
    人仔细细

多谢发贴的人[133]

够粗,精辟,教科书式粤语
    顶端 Posted: 2010-09-22 14:18 | 22 楼

多谢发贴的人[5]

粤语粗口
    顶端 Posted: 2010-09-22 22:36 | 23 楼
    wo14aiyuyi

多谢发贴的人[0]

高手啊 真是佩服
    顶端 Posted: 2010-09-26 04:00 | 24 楼
    神经刀

多谢发贴的人[0]

强啊!厉害!
    顶端 Posted: 2010-09-27 12:00 | 25 楼
    gzcq
    米恋泥~`

多谢发贴的人[0]

练过下野喔~`睇泥同人闹交哩D野都系可免则免喇~`
    顶端 Posted: 2010-09-27 12:40 | 26 楼
    烽火山林

多谢发贴的人[4]

系咪真系甘粗呀.
    顶端 Posted: 2010-09-27 13:03 | 27 楼
    luoxiangyao

多谢发贴的人[0]

有点像广播做节目,不过真的好西利
    顶端 Posted: 2010-09-27 13:09 | 28 楼
    廖师虎

多谢发贴的人[1]

犀利啊!高人!
    顶端 Posted: 2010-09-27 13:19 | 29 楼
    « 1 234» Pages: ( 1/4 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区