本页主题: 好耐冇同大家见下面咯 - 暑假加州之旅.............三藩市 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

好耐冇同大家见下面咯 - 暑假加州之旅.............三藩市

描述:三藩市金門大橋
图片:
描述:漁人碼头之海狗
图片:
描述:漁人碼头之生果檔.我地帮主之最愛.............士多啤梨
图片:
描述:電車路上山
图片:
描述:唐人街入口
图片:
图片:
[hide=8]   比下面,咪踩甘大力啊! [/hide]
[ 此贴被花無缺和尚在2010-10-01 15:26重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: evolution128 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 我D士多啤梨呀~~~^0^~~~

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-10-02 02:07 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:好耐冇同大家见下面咯

嘩…和尚呢期好食好住好玩啦,發福左喎!!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:

• 2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2010-10-02 07:22 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第15楼花無缺和尚2010-10-04 03:09发表的: &N! ;d E  
    <ZM8*bqi  
    和尚清心寡慾,自然就發福咗,幾惊返hk你唔認得我架!
    a_0G4@=T  
    你放心,你化左灰我都會認得你既!

2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2010-10-04 08:36 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第18楼bobby.khlam2010-10-04 03:21发表的: m{bw(+r  
    大師哥哥!暑假咁久‧有冇帶着假髮去叫雞呀!
    b)A$lP%`  
    專重別人,專重自己

顶端 Posted: 2010-10-04 08:37 | 3 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第21楼花無缺和尚2010-10-04 03:31发表的: .s_wP  
    [Uezi1I  
    芳仔真係乖咯,剩係話我肥咗,好在冇話我巢晒皮啫................
    pt;kN&A^  
    至於巢唔巢你自己知啦,重使乜人講呀

顶端 Posted: 2010-10-04 08:38 | 4 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第26楼花無缺和尚2010-10-04 10:44发表的: DB yRP-TH  
    )jp#|#h  
    死咯,因乜事令你对和尚甘刻骨銘心啫.衰鬼.......................!
    6P' m0  
    唔係!我即係話我不能忘記你姐
    [ 此贴被小加菲在2010-10-04 17:01重新编辑 ]

顶端 Posted: 2010-10-04 15:52 | 5 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第30楼錺_錺①2010-10-04 16:53发表的: j]6j!.1  
    pd,5.d  
    甘你挂5挂住我啊?!
    kzGD *  
    唔好玩啦,我打錯左字添

顶端 Posted: 2010-10-04 17:02 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第32楼錺_錺①2010-10-04 17:55发表的: `Y/DttjL  
    -.1x!~.jX  
    枉费我鬼甘挂住你,哎...我弱小滴心灵啊.....
    y&A*/J4P  
    摞個衣架呀?!

顶端 Posted: 2010-10-04 18:33 | 7 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第35楼錺_錺①2010-10-04 21:00发表的: 3*3WO,9  
    2Q)"~3  
    麽有衣架挂得住我咩~~
    rFSLTbTf  
    有…不過要訂做!!

顶端 Posted: 2010-10-05 07:15 | 8 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第38楼gy77gy772010-10-04 22:15发表的: t*< .^+Vd  
    和尚兄...您同幚主都在香港嗎
    &|IY=$-  
    係呀,之前係hk,不過走左啦!

顶端 Posted: 2010-10-05 07:17 | 9 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第54楼幸福瞬間2010-10-30 02:42发表的: SgHLs  
    .%h.b6^  
    Z TWbe  
    GNA:|x  
    可否空叩礁踾~~
    E#`=xg  
    你打錯字啦! 3205gI,  
    [2gK^o&t  
    應該係話,可否空運到廣!

顶端 Posted: 2010-10-30 12:07 | 10 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第59楼花無缺和尚2010-10-31 02:25发表的: wbshKkUh_*  
    y~w2^VN=  
    你甘即係話我地帮主落唔到香港啫?
    ^I@1y}xi  
    乜佢落到黎咩?佢搞掂個證啦咩? YgNt>4K  
    %g{m12  
    就算落到咁又點呀,都唔關我事架!

顶端 Posted: 2010-11-05 16:30 | 11 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部