本页主题: 「Lady」~~公司隻傻貓 & Me~~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」~~公司隻傻貓 & Me~~

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
描述:上個星期影嘅~20111206
图片:
前幾日翻到HK總公司~見到隻貓貓喺大老闆office~ _Ws#UL+Nq  
f~U #z7  
我仲問大老闆~~乜隻貓有咗BB咩~~ e7lo!( >#  
2*Va9HP!q  
大老闆答:"佢係男仔嚟架~~嗰個係肚腩嚟嘅~" '%);%y@v  
我即係O曬咀~跟住再問大老闆娘隻貓叫咩名~ QYH."7X >  
大老闆娘答:"佢呀~~咪叫傻貓囉~~" =>e?l8`%  
不過隻嘢真係好鬼C得意~~呵呵~~所以幫佢影咗幾張相~ A%P 8c  
P.S.附加一張我嘅近照~~肥咗好多所以好少影相了~~ qT"drgpi3  
    合煙勳三文魚係一個friend喺加拿大帶俾我嘅手信~~超正~& Thank U~
[ 此贴被幸福瞬間在2010-12-16 08:52 PM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: toomyou | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-11-13 00:00 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Quote:
    引用第0楼幸福瞬間2010-11-13 00:00发表的: ] !/  
    前幾日翻到HK總公司~見到隻貓貓喺大老闆office~ &@i OB #H  
    oe<i\uX8z  
    我仲問大老闆~~乜隻貓有咗BB咩~~ a OD h5  
    TgiZ % G  
    大老闆答:"佢係男仔嚟架~~嗰個係肚腩嚟嘅~" $*q|}Tvl#  
    .......
    +_GS@)L`%  
    睇落隻貓都幾似你喎!! 5(>=};r+  
    qTJhYxm  
    努力加油,我支持你架……… -S$F\%  
    v,w af`)J  
    Pn,I^Ej.  
    y4-kuMYR  
    wG yVmC  
    sfF~k-  
    n`,  <g  
    H4g8 1V=  
    %8*:VR  
    VLXA6+  
    |A&;m}(Mt  
    ^r~[ 3NT  
    u*C*O4f>OC  
    X1#Ar)  
    J"a w 1  
    gFR}WBl/  
    )Zq'r L<  
    P< OH{l  
    jQ{ @ol}n  
    #,#`< h!  
    \U:OQ.e  
    Q y qOtRk  
    繼續肥

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2010-11-15 15:01 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第16楼錺_錺①2010-11-20 12:54发表的: m)A:w.o  
    我想要只貓....同埋盒魚....
    #Z1%XCt  
    下…你要貓魚呀!!

顶端 Posted: 2010-11-21 17:32 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第20楼Kelvin...^_^...2010-11-24 22:56发表的: /9br&s$B  
    HK總公司, 你do咩嘉?
    x,C8):\t`B  
    偷運人蛇、反賣人口!!

顶端 Posted: 2010-11-26 10:26 | 3 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第22楼Kelvin...^_^...2010-11-28 14:35发表的: dFBFXy  
    X):7#x@uy  
    1 ^|#QMT  
    xf&[QG+Ef  
    又想嫁祸俾annie。。。 o8X_uKEI  
    %*Ex2we&  
    .......
    y'm!h?8  
    無呢裸咁既樹,你唔信你自己問下佢!!

顶端 Posted: 2010-11-29 09:10 | 4 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第20楼Kelvin...^_^...2010-11-24 22:56发表的: t,r]22I,`  
    HK總公司, 你do咩嘉?
    [2-n*a(q  
    佢路過都唔答你喎!

顶端 Posted: 2010-12-02 08:50 | 5 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第30楼cheng_rw2011-01-15 00:06发表的: %)7t2D  
    好得意
    `rVru= zoy  
    你講隻貓定佢呀?

顶端 Posted: 2011-01-16 17:20 | 6 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部