本页主题: 「Lady」2010--11 - 2010--11 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

猪猪_g
猪囒既瀦
级别: 普通人

多谢发贴的人[404]

「Lady」2010--11 - 2010--11

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
好耐冇浦头啦~! `|EH[W&y  
浦下头先-----嘻嘻~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 戰神1號 | 理由:
  • 银纸:28 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 有d朦哇~~
  • 顶端 Posted: 2010-11-17 02:59 | [楼 主]
    猪猪_g
    猪囒既瀦

多谢发贴的人[404]

Re:Re:「Lady」2010--11

Quote:
    引用第1楼love2005732010-11-17 08:13发表的: <y@,3DD3A9  
    第一个过来支持
    |@ikx{W  
    谢谢...
    顶端 Posted: 2010-11-18 23:03 | 1 楼
    猪猪_g
    猪囒既瀦

多谢发贴的人[404]

Quote:
    引用第2楼moonwalk2010-11-17 08:56发表的: ;wJ~haC  
    猪猪真喺越嚟越靓吖 霎下眼以为喺周秀娜吖
    T}C2e! _O  
    Lltc 4Mzw  
    i 3m3zXt  
    哗哗哗~~我都想啊!~~有周秀娜咁正就好啦~!
    顶端 Posted: 2010-11-18 23:26 | 2 楼
    猪猪_g
    猪囒既瀦

多谢发贴的人[404]

Quote:
    引用第6楼MR.BLACK2010-11-19 13:55发表的: YRPm^kW  
    哗,靓女,好耐无见你浦头啦喔,我敢挂住你,我想你都好挂住我啦
    K*~]fy  
    讲真…你唔好嬲喔…!   {J (R  
    我都唔知你係边位。嘻嘻…
    顶端 Posted: 2010-11-19 16:56 | 3 楼
    猪猪_g
    猪囒既瀦

多谢发贴的人[404]

Re:Re:Re:Re:「Lady」2010--11

Quote:
    引用第8楼MR.BLACK2010-11-19 23:56发表的: n|Pr/ddL   
    syv$XeG=}  
    甘允许我系呢度自我介绍一下自己先: Z%m-HE:k  
    本人样貌长的比较谦虚,斯文幽默带点正经,成熟稳重带点稚气,无洋楼但养番狗,前途一片光明但前景一片漠然,妻妾成群但仍然单身,可惜可悲但可爱。
    s2FngAM;f  
    sorry~~唔系好明囖。点样可以妻妾成群,又仍然单身呢?!
    顶端 Posted: 2010-11-20 00:51 | 4 楼
    猪猪_g
    猪囒既瀦

多谢发贴的人[404]

Quote:
    引用第11楼錺_錺①2010-11-20 12:56发表的: #]9hTa IR  
    我超鐘意豬豬最后果張相...
    c8{]]  
    (DDyK[t+VX  
    丅hx~^_^
    顶端 Posted: 2010-11-26 15:53 | 5 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部