本页主题: 【公告】意见、建议收集贴! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

刘纹虎
冬眠中,勿扰!
级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

【公告】意见、建议收集贴!

管理提醒:
本帖被 刘纹虎 执行锁定操作(2013-03-10)
对论坛有什么建议或意见,请回帖。 k>=wwPy  
对于好的建议,我们将会给予适当的奖励!谢谢!
  本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2005-07-31 12:40 | [楼 主]
man1201
火之鸟
级别: 普通人

多谢发贴的人[44]

1、應該增加保險箱之?的板塊, 可以存放一些WMV或WMA等的附件, 再用URL鏈接... S[uHPYhlA  
當用戶瀏覽相關網頁時, 可以 Auto Play 某些影像或音樂檔... CY9`HQ1  
dk2o>jI4;  
2、比起第一次參觀社區時, 區內設施已經改善了不少 (真係好似晚晚都有人改建緊)...如果娛樂設施的投注額, 加大至500蚊會更好... D%.<} vG  
#60<$HO:Z  
3、除左發帖及覆帖前冇得預覽之外, 亦都好似唔覺有銀行轉帳呢個Function... ;"GI~p2~7  
s[@@INU  
?Qs>L~  
劉紋虎答: M, UYDZ',  
1、這個會大大的增加網站的流量,我需要問一下主機的主人。 fI0L\^b%  
2、話明是娛樂,細細地玩下好啦,唔同你真系想興家創業啊?ps:我晚晚都系度改啊,嚴重睡眠不足zzZZZ~~ o r]s  
3、有預覽嘎,就系提交隔離。銀行的轉帳功能好容易被人利用溫銀紙,所以唔用。 HjN )~<j  
dzMI5fA<_  
uO-R:MC  
G,i%:my7  
man1201回應 : ^A$~8?f  
1、其?可以SET個配額俾唔同等級既人 (例如: 俠客有5MB等)。 =;xlmndT,  
2、注碼細, 只嫌唔夠刺激! 賭大細, 真係淨玩大細, 冇圍骰玩? (.3L'+F  
  (如果有埋搵錯處就太好啦!) Anyway, 而家已經唔錯啦! 辛苦曬你... %25_  
3、發新帖/修改文章都好似有, 不過快速回帖就冇啦! 轉帳功能真係容易俾人利用... }c,}+{q  
[ 此贴被man1201在2005-08-04 03:40 PM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 财富:50 (by 刘纹虎)
  • 顶端 Posted: 2005-08-02 14:31 | 1 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】