本页主题:    堆積情感 - 愛愛愛愛不玩   打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

金唯一
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

堆積情感 - 愛愛愛愛不玩  

今日 無意間聽番一只舊舊嘅歌~~系鄺美雲嘅『堆積情感』!~ -GxaV #{  
個KEY 個旋律啱晒我已家嘅心情~~ JtER_(.  
個心真系好痛~ 因為今日我又撞返我一直都暗戀嘅女仔  F'0O2KQ  
睇到拖住佢手仔嘅果條友  我就火滾!~ %c4Hse#Y  
雖然話真正愛一個人係唔需要擁有佢~~~~ | Bi!  
但係我個心邊諗緊嘅 冚辯爛都係佢 om1e Qp0N  
好想每晚都可以攬實佢訓覺!~~ HTG%t/S  
~3<> 3p  
p, #o<W  
由初三到已家大三 我個心從未變過 ob8qe,_'  
淨系鍾意佢一個 J{Q|mD=  
#\ =FO>  
yqPdl1{Qr=  
!r<pmr3f@7  
=E.wv  
沒法抗拒濃情蜜意 @;"|@!l|  
始終思念你 .SWlp2!M5  
堆積起每分的愛思啊 _*f`iu:`  
情象細雨沒法自持 (!:,+ *YY  
好想給你知 =i[\-  
柔情常在心中想放肆 q.;u?,|E/  
願對你說聲濃情莫變 u i?  
癡心可奉獻 $&=S#_HQS  
堆積起每分的愛思啊 LGn:c;  
誰料愛意沒法續延 7'Mm205\  
傷心的每天 $` ""  
悠悠長夜對雨哭百遍  094o'k  
柔情地去愛 m;,N)<~  
堆積至將來 +U3DG$  
但是沒法加深每點愛 7j-4TY~  
柔情地去愛 {tWf  
夜對星發呆 H*}y^ )x  
眼角淚印始終帶著愛 j:v@pzTD  
沒法抗拒濃情蜜意 ZP(f3X@  
始終思念你 HAa; hb  
堆積起每分的愛思啊 *}*FX+px)  
情象四季沒有盡頭 ?{ryGhb~  
只管跟你走 z:wutqru  
求能明白癡心的變奏 (JOgy .5C~  
[p:4]
[ 此贴被芝麻糊在2011-04-28 09:25重新编辑 ]
顶端 Posted: 2011-04-10 16:38 | [楼 主]
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

Re:   堆積情感

LET ME LISTEN
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2011-09-19 23:47 | 1 楼
猫咪皇后
路还在,你还在,幸福持续。
级别: 新人

多谢发贴的人[42]

Re:   堆積情感

呢种感情仲要痛苦几耐? C~/a-  
v.qrz"98-  
呢条路你自己选择嘅,冇办法! &tj!*k'  
4.t-i5  
其实可以尝试去放低! 0L52#;?Si"  
]c'A%:f<  
但系现实系米真系做得到? 3.y vvPFEM  
PdWx|y{%  
爱一个人系米真系可以笑住佢祝福? / j.9$H'y  
;:NJCuG  
换咗系我,我霖我都做唔到!
顶端 Posted: 2011-09-20 09:02 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式