本页主题: 我都发下相先~~係澳门的照片 - 我同我女朋友係澳门的照片 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

ManHand
我是一个大苹果!
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[1751]

我都发下相先~~係澳门的照片 - 我同我女朋友係澳门的照片

[hide=1] 派钱派双份呀~~派埋我女朋友果份 BGh1hyJ8d  
('hr;s=  
哈哈!!!! [/hide]
[ 此贴被ManHand在2011-05-13 19:45重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:-5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 你d相去咗邊~!??
  • 银纸:88 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 做乜得咁小~~~唔夠~~哈哈~~
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
    顶端 Posted: 2011-04-12 13:45 | [楼 主]
    ManHand
    我是一个大苹果!

Re:Re:我都发下相先~~係澳门的照片

Quote:
    引用第1楼农村小孩子2011-04-12 15:41发表的: Kl/n>qEt  
    笑下啦,叫你影相好似好惨甘。输钱咩????
    1=L5=uz1d:  
    Dbg,|UH  
    \=&F\EV  
    太攰啦!!
    欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
    顶端 Posted: 2011-04-12 17:39 | 1 楼
    ManHand
    我是一个大苹果!

Quote:
    引用第3楼csqaz0072011-04-12 17:52发表的: SpC6dkxD\  
    你条女个样甘怪Q既?
    34F;mr"yp  
    mJ>msI @  
    %7hf6Xo=  
    咩意思?
    顶端 Posted: 2011-04-12 18:40 | 2 楼
    ManHand
    我是一个大苹果!

Quote:
    引用第4楼>′sa苽。2011-04-12 18:13发表的: e<$s~ UXv  
    鸡爪
    3gv@JGt7`  
    43,baeG  
    \GPTGi5A  
    咩意思呀,伟哥~~
    顶端 Posted: 2011-04-12 18:41 | 3 楼
    ManHand
    我是一个大苹果!

Quote:
    引用第7楼幸福瞬間2011-04-13 04:15发表的: 4\E1M[6  
    做咩你影相個樣咁慘~~~好似好唔願意咁~~
    V an=dz G  
    NG8 F'=<  
    Q7]bUPDO  
    果日超级多人,过关足足过咗成个钟!!! 22/"0=2g  
    去到仲要行,,超级攰呀
    顶端 Posted: 2011-04-13 12:16 | 4 楼
    ManHand
    我是一个大苹果!

Quote:
    引用第25楼Kelvin...^_^...2011-04-24 02:35发表的: ZnBGNr  
    ur hair is too long...cut it, u will look handsome.
    9iV9q]($0  
    %]1te*_  
    thanks~ \5-Dp9vG  
    #O{cplh,  
    我cut咗啦~~哈哈,短头发好D
    顶端 Posted: 2011-04-24 22:37 | 5 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部