本页主题: 好耐冇上黎.....問些感情生活的问题............ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

道心仲魔
级别: 普通人

多谢发贴的人[106]

好耐冇上黎.....問些感情生活的问题............

管理提醒:
本帖被 bennypower 执行锁定操作(2013-11-05)
呵呵..... zsLMROo3  
FHSFH>  
` TYC]9  
我唔知点開頭.........其實..........每個人都會甘做............ gq]@*C  
4TTrHs  
我女友今晚同我通電話中.........不經已帶過下......話唔出糧好過出......出佐糧仲要寄番去.......... 6V"u ovN2  
I+F >^4_d  
其實.........做人仔女都會甘做......出黎打工..............都會寄錢番去俾屋企人......畢竟家人養到你甘大個.......都好應該的..... .EReYZO  
GkIhPn(d  
佢屋企環境唔好......農村家庭......父母親都已經60+歲了.......屋企最細就系佢......孻女........ 8Vjv #pm  
qg/FI#r  
所以寄錢番去我都覺得應該的............... WH"'Ju5}  
\:g\?[  
但系.................我都唔知自己想點...........只係講出黎同大家講下喈............ 0CvGpM,  
BIS.,  
或者.........我自私啦........... 1G6 \}El95  
ZWni5uF-c  
我原本就打算.........明年搬出一齊黎住..............跟住大家奮斗下....存點小錢之類的........(很可笑是吧) dC;&X g`  
% H<@Y$r  
但是..............講真噶句啦...........工薪階層......我得個4K蚊人工.......佢得2K2+........... #].q jOj  
V!(7=ku!`  
佢每個月仲要寄一半番去先........一個月落黎.........仲有幾多剩啦............ 73B[|J*  
RU=\eD  
我唔系想話叫佢唔好寄錢番去........只是...........不知道怎么說......... A.mFa1lH  
!x:{"  
顶端 Posted: 2012-09-11 22:00 | [楼 主]
lx_jason
级别: 新人

多谢发贴的人[13]

农村无乜社保,子女寄钱系必须 smn"]K  
你太小气
顶端 Posted: 2012-09-11 22:13 | 1 楼
qq5272
冇个性,冇签名
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

男人,你辛苦D系啦
顶端 Posted: 2012-09-11 23:43 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式