« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: 自己作咗只歌,獻醜晒~~多多提點,多謝! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

DJKK1012
醒趴!
级别: 仙人

多谢发贴的人[1506]

自己作咗只歌,獻醜晒~~多多提點,多謝!

唱得好行貨,呵呵~~
附件: never give up(better version).mp3 (295 K) 下载次数:93
本帖最近评分记录:
  • 银纸:25 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 聖誕快樂~!!^^
  • 银纸:5 | 操作人: 加利囝 | 理由: 就两个字:好听
  • 银纸:20 | 操作人: 木亟贝戋 | 理由: 女仔来噶!? 我仲以为你系男的.抱歉..好听.
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 愈聽愈正~~!!忍唔住要再俾多D鼓勵你呀~~!!^^
  • 银纸:70 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 掂~!!把聲好sweet~~!!真係有好大嘅surprise~!!努力呀~!!

• 顶端 Posted: 2006-11-29 17:32 | [楼 主]
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

真係几得喎,90分
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2006-11-29 17:46 | 1 楼
    DJKK1012
    醒趴!

Quote:
    引用第1楼肥牛肉2006-11-29 17:46发表的: :|$cG~'J  
    真係几得喎,90分
    S>>wf:\ c  
    呵呵,多謝~~

顶端 Posted: 2006-11-29 17:57 | 2 楼
    mpc712
    快乐生活。。
    级别: 高人

多谢发贴的人[12]

不错。。唱得挺好的。。支持楼主再来。。
    顶端 Posted: 2006-11-29 18:02 | 3 楼
    蕃茄+沙糖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4434]

人靓声甜....好正阿
    顶端 Posted: 2006-11-29 18:11 | 4 楼
    mangoilove

多谢发贴的人[65]

声悟错..悟体都悟知道你系女仔来.
    顶端 Posted: 2006-11-29 18:13 | 5 楼
    mangoilove

多谢发贴的人[65]

你系NJ定DJ.果用户名甘噶.怪悟得有把甘噶声线
    顶端 Posted: 2006-11-29 18:14 | 6 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

都话你把声掂咖啦~~ P8}IDQ9  
    #h^nvRmON  
    不过,应该加啲旋律落去~~咁正好多咖~~搵个人帮你个key作背景music啦~~ R.*;] R>M  
    |'1.a jxw  
    哈~歌中“xxx说一句~”好似有少少走咗~~哈~~总体好听!! <Vk}U   
    R;pW,]}g,  
    我俾85分~~希望听到完整嘅歌~~哈~期待ing~~ D4@?>ek6U  
    %hN>o )  
    ps:下次有咁笋嘅嘢~~摆上我地共享俾我地分享吓先啦~~
    鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2006-11-29 18:15 | 7 楼
    kanechan
    又走鸡

多谢发贴的人[27]

把声几得意播...几似细路女...唔错啊!
    米走啊...追紧你啊...
    顶端 Posted: 2006-11-29 18:29 | 8 楼
    吾好甘傻啦
    老婆的老公
    级别: 圣人

多谢发贴的人[180]

正~~无敌了~你转行去唱歌啦KK
    顶端 Posted: 2006-11-29 18:52 | 9 楼
    DJKK1012
    醒趴!

Quote:
    引用第9楼吾好甘傻啦2006-11-29 18:52发表的: -s2)!Iko&  
    正~~无敌了~你转行去唱歌啦KK
    nVWU\$Ft  
    呵呵,無樣無身材啊,通常把聲同個樣系成反比噶嘛

顶端 Posted: 2006-11-29 18:54 | 10 楼
    DJKK1012
    醒趴!

Quote:
    引用第6楼mangoilove2006-11-29 18:14发表的: *!y04'p`<  
    你系NJ定DJ.果用户名甘噶.怪悟得有把甘噶声线
    ef{Hj[ 8  
    我都想系DJ啊~~

顶端 Posted: 2006-11-29 18:56 | 11 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

Quote:
    引用第10楼djkk10122006-11-29 18:54发表的: $<Gt^3e  
    e[T3,2C  
    呵呵,無樣無身材啊,通常把聲同個樣系成反比噶嘛
    |AvsT{2  
    乜你咁讲自己吖~~边个话你唔靓吖!!我杀咗佢!! B &Z0ZWx  
    L!33`xef'  
    你冇身材??咁你个花名又咁诱惑??哈~~
    鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2006-11-29 18:57 | 12 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

恭喜你上传到 rS\mFt X  
    都几好听啊,不过短D嗻,加油啦~~~~~
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2006-11-29 19:05 | 13 楼
    kerobee
    洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .
    级别: 神人

多谢发贴的人[390]

点解清唱噶```?`` E(S$Q^  
    不过都好好听哇.
    顶端 Posted: 2006-11-29 19:19 | 14 楼
    jjli878
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[74]

几好听啊!!   有无歌词啊?? 我发左俾我个F听距问我要歌词 5该 G7-.d/8|^  
    O'k<4'TC  
    顶端 Posted: 2006-11-29 19:46 | 15 楼
    DJKK1012
    醒趴!

Quote:
    引用第15楼jjli8782006-11-29 19:46发表的: Y-DHW/Z~  
    几好听啊!!   有无歌词啊?? 我发左俾我个F听距问我要歌词 5该 Q?m= a0g  
    rJd-e96  
    F+Hmp\rM#  
    就再這一刻你也會否失意 如全部愛也似被你懷疑 m<4tH5 };d  
    無論這天多么傷心與痛絕 陪我回到你愉快那時 uhmSp+%  
    你說妳不開心 要去痛哭一次 無奈再每次你也不被注視 %8% 0l*n'  
    容許今天我說一句 PLEASE NEVER GIVE UP
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 原创内容

• 顶端 Posted: 2006-11-29 20:02 | 16 楼
    peterkwok
    级别: 新人

多谢发贴的人[61]

好, 不錯, 再來!
    顶端 Posted: 2006-11-29 20:08 | 17 楼
    ×碧咸×
    估波王王王王王
    级别: 神人

多谢发贴的人[2226]

Quote:
    引用第0楼djkk10122006-11-29 17:32发表的: ]M9r<x*  
    唱得好行貨,呵呵~~
    RZKczZGZg  
    ^ 5gB?V,  
    唱得几好握!比个THX你!
    <iframe src="http://data.7m.cn/jfb/index.htm" width=132 height="267" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
    顶端 Posted: 2006-11-29 20:31 | 18 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

真係几得,支持你!

顶端 Posted: 2006-11-29 20:53 | 19 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

哗,原来我地的靓女KK都系才女一名喔,但最令我惊讶的就系你把声甘好听的??哈哈~~
    顶端 Posted: 2006-11-29 20:57 | 20 楼
    mangoilove

多谢发贴的人[65]

Quote:
    引用第12楼foxgill2006-11-29 18:57发表的: 9W <I~  
    VBK9te,A  
    乜你咁讲自己吖~~边个话你唔靓吖!!我杀咗佢!! xT$9M"  
    ^8yhx-mgb  
    你冇身材??咁你个花名又咁诱惑??哈~~
    ;4 ON  
    顶端 Posted: 2006-11-29 22:45 | 21 楼
    ncs2u
    级别: 新人

多谢发贴的人[15]

背景来的钢琴声,就为之very good lah.....
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 正有此意~!!^^
  • 顶端 Posted: 2006-11-29 23:32 | 22 楼
    lld

多谢发贴的人[1200]

好sweet, .;0?r9  
    6:(*u{  
    帮你改个名: sweet girl

顶端 Posted: 2006-11-30 01:54 | 23 楼
    木亟贝戋
    ┠晓┨℡

多谢发贴的人[77]

好听. L)cy&"L|  
    不过我吾知你系女的.
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:80 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 之前刪貼系統自動扣咗分~宜家俾返你~!唔好意思~!!
  • 做男人就要做金刚那样的男人——在世界最高的大楼上为心爱的女人打飞机

顶端 Posted: 2006-11-30 03:38 | 24 楼
    嘉嘉

多谢发贴的人[103]

把声好 Swwet , 正喎 \o- Q9V  
    點解唔唱多D呢 ?, 多謝分享
    顶端 Posted: 2006-11-30 03:41 | 25 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

KK~~你介唔介意我俾我個friend聽聽呀~~!?? Vu DSjh  
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2006-11-30 07:14 | 26 楼
    DJKK1012
    醒趴!

Quote:
    引用第24楼木亟贝戋2006-11-30 03:38发表的: `p@YV(  
    好听. iV!o)WvG,F  
    不过我吾知你系女的.
    *~F\k):>  
    我連相都貼埋出嚟了哦~~你仲以爲我系公

顶端 Posted: 2006-11-30 08:27 | 27 楼
    擺明想沟伱
    不问世事

多谢发贴的人[69]

系女仔就要支持下啦...
    助人如助己
    顶端 Posted: 2006-11-30 08:59 | 28 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

好好听呀!!!!! 钟意咗楼主啦
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2006-11-30 09:40 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部