本页主题: [庆生]新嘅一年,我要卑心机稳钱,2008年带埋我心爱嘅女人去北京睇奥运!!! - 大家卑D支持我!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

情感
123 红绿灯
级别: 普通人

多谢发贴的人[79]

[庆生]新嘅一年,我要卑心机稳钱,2008年带埋我心爱嘅女人去北京睇奥运!!! - 大家卑D支持我!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

努力,加油!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
签名不可超过 30 字节
顶端 Posted: 2007-01-01 01:40 | [楼 主]
madsaga

多谢发贴的人[48]

Re:[庆生]新嘅一年,我要卑心机稳钱,2008年带埋我心爱嘅女人去北京睇奥运!!!

朋友,我同你想法一样
顶端 Posted: 2007-01-01 01:42 | 1 楼
情感
123 红绿灯

多谢发贴的人[79]

Re:Re:[庆生]新嘅一年,我要卑心机稳钱,2008年带埋我心爱嘅女人去北京睇奥运!!!

Quote:
引用第1楼madsaga2007-01-01 01:42发表的:
朋友,我同你想法一样

握手啊!!!!!!!!!!!!!!!!!

大家都要一起加油啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
顶端 Posted: 2007-01-01 01:42 | 2 楼
kikijolin
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

Re:[庆生]新嘅一年,我要卑心机稳钱,2008年带埋我心爱嘅女人去北京睇奥运!!!

好计划啊~~你女朋友好幸福啊!
顶端 Posted: 2007-01-01 01:45 | 3 楼
madsaga

多谢发贴的人[48]

Re:Re:Re:[庆生]新嘅一年,我要卑心机稳钱,2008年带埋我心爱嘅女人去北京睇奥运!!!

Quote:
引用第2楼情感2007-01-01 01:42发表的:

握手啊!!!!!!!!!!!!!!!!!

大家都要一起加油啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

加油,到时有伴啦
顶端 Posted: 2007-01-01 01:48 | 4 楼
情感
123 红绿灯

多谢发贴的人[79]

Re:Re:[庆生]新嘅一年,我要卑心机稳钱,2008年带埋我心爱嘅女人去北京睇奥运!!!

Quote:
引用第3楼kikijolin2007-01-01 01:45发表的:
好计划啊~~你女朋友好幸福啊!

幸福系双向噶!!!!!!!!!!!!!!!!

所以我要努力努力!!!!!!!!!!!!!!!!

大家一起努力!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

大家新年快乐嘅今天,可以系新嘅一年完成自己新一年嘅新一天嘅目标!!!!!!!!!!!!!!
顶端 Posted: 2007-01-01 01:48 | 5 楼
情感
123 红绿灯

多谢发贴的人[79]

Re:Re:Re:Re:[庆生]新嘅一年,我要卑心机稳钱,2008年带埋我心爱嘅女人去北京睇奥运!!!

Quote:
引用第4楼madsaga2007-01-01 01:48发表的:

加油,到时有伴啦

2007年万岁!!!!!!!2008年xxx万岁!!!!!!!!!2007年嘅目标万岁!!!!!!! Me万岁!!!!!!!!!!!!!

顶端 Posted: 2007-01-01 01:51 | 6 楼
weis

多谢发贴的人[9]

努力揾钱!去睇xxx会!支持~~~
顶端 Posted: 2007-01-01 02:31 | 7 楼
戰神1號
文仔
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6327]

我想去睇世界杯姐! 不过要带埋个仔去!

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
顶端 Posted: 2007-01-01 08:58 | 8 楼
saint文少
BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

我也是啊,看来大家志同道合
顶端 Posted: 2007-01-01 09:32 | 9 楼
Josselin
冷淡人生
级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

祝你成功啦, 可以既话, 带埋我去, 机票食宿你出, 我自己一个人玩就得啦, 你唔使理我
用“冷漠”来保護自己免受傷害
大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
顶端 Posted: 2007-01-01 09:33 | 10 楼
西瓜刨
嘘,低调D...

多谢发贴的人[6316]

Quote:
引用第10楼Eunice※Like2007-01-01 09:33发表的:
祝你成功啦, 可以既话, 带埋我去, 机票食宿你出, 我自己一个人玩就得啦, 你唔使理我

我都系咁谂咖,姐妹.不如我地去认识楼主心爱噶女人囖,到时咪跟埋去啰.

楼主,努力!加油!
2007年7月水区优秀会员勋章
第四届情感活动亲情篇勋章
2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
2007年11月美食版区优秀会员勋章
2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
2007年12月美食版区优秀会员勋章
顶端 Posted: 2007-01-01 13:09 | 11 楼
lvstephy

多谢发贴的人[3]

08年北京N多人~你剩要去?anyway,支持你啊~
顶端 Posted: 2007-01-02 13:40 | 12 楼
加利囝
摩图摩图
级别: 神人

多谢发贴的人[551]

晕去北京睇xxx使几钱啊,,吾使甘比心机喔...
顶端 Posted: 2007-01-02 13:43 | 13 楼
minifat

多谢发贴的人[0]

2008年xxx个个都想去睇架啦,呢个系系中国第一次举办啊
顶端 Posted: 2007-01-02 13:55 | 14 楼
Josselin
冷淡人生
级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

Re:Re:Re:[庆生]新嘅一年,我要卑心机稳钱,2008年带埋我心爱嘅女人去北京睇奥运!!!

Quote:
引用第11楼西瓜刨2007-01-01 13:09发表的:

我都系咁谂咖,姐妹.不如我地去认识楼主心爱噶女人囖,到时咪跟埋去啰.

楼主,努力!加油!

好啊,甘几时去认识好呢?
用“冷漠”来保護自己免受傷害
大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
顶端 Posted: 2007-01-02 13:56 | 15 楼
烧路

多谢发贴的人[25]

比心机,支持你
顶端 Posted: 2007-01-02 14:00 | 16 楼
xiaogang

多谢发贴的人[4]

到时你心爱嘅女人都可能............
顶端 Posted: 2007-01-02 18:08 | 17 楼
花街17號
杯面

多谢发贴的人[225]

我想带埋全家人去!!!我噶梦想

顶端 Posted: 2007-01-02 18:57 | 18 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区