« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 至情至圣 - 翻唱 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

kerobee
洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .
级别: 神人

多谢发贴的人[390]

至情至圣 - 翻唱

无钱喇``比D钱离喇``` iX{2U lF7  
yA"?Hv\o;  
要下晒3个先听到咖```
附件: 至情至圣-kero.part1.rar (936 K) 下载次数:10
附件: 至情至圣-kero.part2.rar (936 K) 下载次数:7
附件: 至情至圣-kero.part3.rar (601 K) 下载次数:7
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 呢10蚊係俾你張靚相嘅~~^^
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 真係辛苦曬~~!!
  • 银纸:5 | 操作人: 蕃茄+沙糖 | 理由: 既然我唔使下载就有得听,咁就俾5蚊你啦
  • 顶端 Posted: 2007-01-12 16:37 | [楼 主]
    Josselin
    冷淡人生
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

Re:至情至圣

俾咗你2蚊 1AF%-<`?s  
    $2KK:{VX  
    今晚先下载嚟听
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-01-12 16:43 | 1 楼
    kerobee

多谢发贴的人[390]

Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第1楼Eunice※Like2007-01-12 16:43发表的: sWHyL(C@  
    俾咗你2蚊 m`y9Cuk  
    dU]/$7  
    今晚先下载嚟听
    H(|AH;?ou  
    +j{Y,t{4  
    多谢老婆
    顶端 Posted: 2007-01-12 16:44 | 2 楼
    Josselin
    冷淡人生

Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第2楼kerobee2007-01-12 16:44发表的: V`#.7uUP  
    UDEj[12S  
    w0w1PE-V=  
    多谢老婆
    6>`c1 \8f  
    我算唔话得啦, 第一个捧你场
    顶端 Posted: 2007-01-12 16:46 | 3 楼
    kerobee

多谢发贴的人[390]

Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第3楼Eunice※Like2007-01-12 16:46发表的: d2N:^vvvR  
    0w=R_C) s  
    我算唔话得啦, 第一个捧你场
    Bv6 K$4  
    :E&g%'1  
    头位梗系你咖喇``
    顶端 Posted: 2007-01-12 16:48 | 4 楼
    Josselin
    冷淡人生

Re:Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第4楼kerobee2007-01-12 16:48发表的: Wb}c=hZv  
    !C4!LZ0A  
    )2IH 5  
    头位梗系你咖喇``
    d5`3wd]]'v  
    因为我得闲
    顶端 Posted: 2007-01-12 16:48 | 5 楼
    kerobee

多谢发贴的人[390]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第5楼Eunice※Like2007-01-12 16:48发表的: 2;a(8^n  
    )G^ KDj"  
    因为我得闲
    L| P5=/d  
    w-wV3Q6X  
    上梗班都甘得闲`??
    顶端 Posted: 2007-01-12 16:52 | 6 楼
    Josselin
    冷淡人生

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第6楼kerobee2007-01-12 16:52发表的: 35E_W>n  
    ]QzGE8jp*  
    TT =b79k  
    上梗班都甘得闲`??
    ^6 _e=jIN  
    ]gYz 4OT  
    d&ex5CU5  
    B2-V@06  
    28 8XF9B^  
    唔恨得甘多
    顶端 Posted: 2007-01-12 17:01 | 7 楼
    kerobee

多谢发贴的人[390]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第7楼Eunice※Like2007-01-12 17:01发表的: .zi_[  
    1oc3$A  
    {phNd s%  
    Ney/[ 3 A  
    C?lcGt!H  
    睇住比人扣分啊``快D改翻喇`
    顶端 Posted: 2007-01-12 17:05 | 8 楼
    Josselin
    冷淡人生

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第8楼kerobee2007-01-12 17:05发表的: n*2Un KaJ  
    OX\A|$GS  
    睇住比人扣分啊``快D改翻喇`
    3yVMXK  
    哦,喺啵,改返先
    顶端 Posted: 2007-01-12 17:05 | 9 楼
    蕃茄+沙糖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4434]

唔写评语了,该讲嘅你都听过啦
    顶端 Posted: 2007-01-12 17:58 | 10 楼
    Josselin
    冷淡人生

听过,点解3段都一样
    顶端 Posted: 2007-01-12 18:55 | 11 楼
    kerobee

多谢发贴的人[390]

Quote:
    引用第11楼Eunice※Like2007-01-12 18:55发表的: '=b/6@&  
    听过,点解3段都一样
    ;r<^a6B  
    F1*>y  
    要下晒3份野先解压到咖`
    顶端 Posted: 2007-01-12 19:19 | 12 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希
    级别: 普通人

多谢发贴的人[923]

pp,把声唔似你嘅~~ k\5c|Wq|g  
    ~%&LTX0s|  
    有磁性到~~~唔掂~~沟死女啦你,都唔俾机会我~~ La`NPY_:>  
    ]Sf]J4eQ  
    又靓仔,唱歌又好听~~我一文不值啦~~
    鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2007-01-12 19:34 | 13 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

唔知讲乜好啦~~次次都咁黎~~
    顶端 Posted: 2007-01-12 19:40 | 14 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

把声真系唔错,想踩下你都难~~
    顶端 Posted: 2007-01-12 20:09 | 15 楼
    Josselin
    冷淡人生

Quote:
    引用第12楼kerobee2007-01-12 19:19发表的: g|o,uD  
    yb<fpM  
    Vr3Zu{&2  
    要下晒3份野先解压到咖`
    KjD/o?JUr  
    喺啊,我下载咗啦,但全部一样,玩人
    顶端 Posted: 2007-01-12 20:43 | 16 楼
    kerobee

多谢发贴的人[390]

Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第16楼Eunice※Like2007-01-12 20:43发表的: k R?qb6  
    y6g&Y.:o  
    喺啊,我下载咗啦,但全部一样,玩人
    /ixp&Z|7  
    -.-! 唔系啊``下1份解压唔到咖。。。E度最大上传得1M``所以要分几份啊````
    顶端 Posted: 2007-01-12 21:11 | 17 楼
    Josselin
    冷淡人生

Re:Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第17楼kerobee2007-01-12 21:11发表的: Sh/08+@+L:  
    dB{Q" !  
    -.-! 唔系啊``下1份解压唔到咖。。。E度最大上传得1M``所以要分几份啊````
    l|u>Tb|V  
    哦,等我再试过,其实只歌原唱喺边个啊?
    顶端 Posted: 2007-01-12 21:18 | 18 楼
    kerobee

多谢发贴的人[390]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第18楼Eunice※Like2007-01-12 21:18发表的: pJ>P[  
    >>,e4s,  
    哦,等我再试过,其实只歌原唱喺边个啊?
    ,>:U2%  
    张伟建
    顶端 Posted: 2007-01-12 21:21 | 19 楼
    Josselin
    冷淡人生

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第19楼kerobee2007-01-12 21:21发表的: td$E/h=3  
    &0d# Y]D4`  
    张伟建
    x5pdS:  
    嗯,听过啦,讲一个残酷既事实你知 _T60;ZI+^  
    5%"V[lDx@  
    我细佬话,边个唱到死唔断气甘啊 ;[ZEDF5H  
    Y_liA  
    其实我觉得都可以啦,喺高音好似上唔到去,感情再俾多D就OK
    顶端 Posted: 2007-01-12 21:34 | 20 楼
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第20楼Eunice※Like2007-01-12 21:34发表的: wLIMv3;k  
    9X6h  
    嗯,听过啦,讲一个残酷既事实你知 yxPazz  
    2Ah#<k-gC;  
    我细佬话,边个唱到死唔断气甘啊 {p2!|A&a  
    9 ql~q  
    .......
    3Tcms/n  
    EE,你细佬都几老实嘅喔~~哈~~ v&\Q8!r_  
    w7L{_aom  
    你咁多兄弟姊妹咖~~~~
    顶端 Posted: 2007-01-12 22:11 | 21 楼
    Josselin
    冷淡人生

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第21楼天煞孤lu2007-01-12 22:11发表的: gjyYCjF  
    P\tB~SZ*  
    EE,你细佬都几老实嘅喔~~哈~~ >58YjLXb  
    [>I<#_^~  
    你咁多兄弟姊妹咖~~~~
    DeVv4D:}@  
    我细佬喺好老实嘎,踩人不留情面 /8'NG6"H`  
    Oi.C(@^(  
    我好多兄弟姐妹嘎,我哋喺大家族
    顶端 Posted: 2007-01-12 22:14 | 22 楼
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第22楼Eunice※Like2007-01-12 22:14发表的: #P9~}JB3,  
    1s&zMWC  
    我细佬喺好老实嘎,踩人不留情面 L<cx:Vz  
    nF]W,@u"h  
    我好多兄弟姐妹嘎,我哋喺大家族
    yWc$>ne[L  
    tKuwpT1Qc  
    有钱人就係好,家族都大啲嘅~~ .NC!7+1m  
    Tk[ $5u*,  
    好采你细佬冇机会踩我姐~~哈~~
    顶端 Posted: 2007-01-12 22:20 | 23 楼
    Josselin
    冷淡人生

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:至情至圣

Quote:
    引用第23楼天煞孤lu2007-01-12 22:20发表的: Et_bH%0  
    Lg+Ac5y}`  
    +)om^e@.  
    有钱人就係好,家族都大啲嘅~~ gs[uD5oo<  
    %wg -=;d4  
    好采你细佬冇机会踩我姐~~哈~~
    !-x$L>1$  
    有机会既,最多我唔俾距听到
    顶端 Posted: 2007-01-12 22:24 | 24 楼
    kerobee

多谢发贴的人[390]

我静静的走了
    顶端 Posted: 2007-01-12 22:28 | 25 楼
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

Quote:
    引用第25楼kerobee2007-01-12 22:28发表的: t#})Awy^R  
    我静静的走了
    ]@c+]{  
    x"=f+Mr  
    静乜静静鸡走姐??你知我地讲嘢冇句真咖啦~~ wu!59pL  
    a2O75 kWnm  
    係人都知pp靓仔唱歌好听咖啦~~哈~~ bHYy}weZ  
    34O `@j0-3  
    Quote:
    引用第24楼Eunice※Like2007-01-12 22:24发表的: 4r#= *  
    orpriO|qD  
    有机会既,最多我唔俾距听到
    8 +/rlHp  
    (0r3/t?DQ  
    EE,如果你唔俾佢知,我估,除非我发相姐,唔係,佢冇机会踩我~~哈~~
    顶端 Posted: 2007-01-12 22:35 | 26 楼
    Josselin
    冷淡人生

Quote:
    引用第25楼kerobee2007-01-12 22:28发表的: AaOu L,l  
    我静静的走了
    )gIKH{JYL  
    走咩啵
    顶端 Posted: 2007-01-12 22:37 | 27 楼
    Josselin
    冷淡人生

Quote:
    引用第26楼天煞孤lu2007-01-12 22:35发表的:  SI-qC  
    5h-SCB>P  
    Y0@"fU35  
    EE,如果你唔俾佢知,我估,除非我发相姐,唔係,佢冇机会踩我~~哈~~
    F=e8IUr  
    放心啦,我唔俾距睇,唔俾距听 2!m/  
    $?Hu#Kn,(  
    因为响屋企,我最大
    顶端 Posted: 2007-01-12 22:38 | 28 楼
    Josselin
    冷淡人生

Quote:
    引用第26楼天煞孤lu2007-01-12 22:35发表的: ]I dk:et  
    4{U T!WIi  
    gjwn7_  
    ^e_hLX\SW  
    你头像, 好有个性,好中国FEEL
    顶端 Posted: 2007-01-12 22:39 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部