« 1 2345» Pages: ( 1/10 total )
本页主题: 【女】第一次發歌上嚟~~ - 唱得唔好~~多多包涵~~!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

【女】第一次發歌上嚟~~ - 唱得唔好~~多多包涵~~!!

今日心血來潮~~~喺公司錄咗首歌~~ ^V7)V)Z;0  
不過~~~唱得唔好~~唔好意思~~希望各位俾多D意見~~ >DN^',FEm  
我係翻唱鄧穎芝嘅"苦情人"~~~呢首歌~~ 係我依家嘅心 情 ~~~
""m/?TZq'  
9v1Snr  
2008年5月22號: !3{. V\ P)  
U;*O7K=P  
今日重新upload過首歌上嚟~Down咗就聽到啦~多謝支持~~ +O)ZB$w4  
[ 此贴被幸福瞬間在2008-05-22 11:42 PM重新编辑 ]
描述:苦情人
附件: 20070608121145_1560.wma (1376 K) 下载次数:179
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: toomyou | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: 木亟贝戋 | 理由: 本来好累.不过听完歌仔之后就好精神..
  • 银纸:88 | 操作人: wbjwww | 理由: 论坛规定最高+70,特别奖励+18 唱的好很,人靓声甜,我真幸福嘻嘻。
  • 银纸:5 | 操作人: 青海巫上師 | 理由: 支持
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-01-13 13:10 | [楼 主]
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

Re:【女】第一次發歌上嚟~~

you can do the best...明天会更好嘛,吾好想甘多拉,哈哈
    顶端 Posted: 2007-01-13 13:14 | 1 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

有靚歌聽啦,不過要返去先可以DOWN,公司聽唔到~~
    顶端 Posted: 2007-01-13 13:27 | 2 楼
    pchllhp
    级别: 普通人

多谢发贴的人[132]

有勇气唱歌,已经系我比THX的绝对理由啊...
    风带走一切,心飘到遥远的它方!
    顶端 Posted: 2007-01-13 13:39 | 3 楼
    ゛厼非俠﹏
    楛蒗蘰@洅佽浮頭
    级别: 神人

多谢发贴的人[1503]

支持一下幸福`
    裑籩塈倗苃買尐絸仯囖......

顶端 Posted: 2007-01-13 13:39 | 4 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

annie~~支持你~~但我冇12蚊down~~~哈~~~ !PN;XZ~{  
    C4Pi6.wf  
    你send俾我算啦~~哈~~
    鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2007-01-13 13:58 | 5 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

嚟遲咗潻. R[eQ}7;+  
    苦情人?過两日甜到漏啦,冇事噶.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-01-13 14:02 | 6 楼
    月亮是我k彎
    我唔系酱爆

多谢发贴的人[142]

GCGC点解DOWN吾到??
    ︷给我зо秒゛.︵.嘴完我就跑
    顶端 Posted: 2007-01-13 14:04 | 7 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:【女】第一次發歌上嚟~~

Quote:
    引用第7楼月亮是我k彎2007-01-13 03:04 AM发表的: ^ri?eKy.-g  
    GCGC点解DOWN吾到??
    v#/Uq?us  
    A:3bL: ;t  
    down唔到~~~唔會啩~~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-01-13 14:07 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第6楼肥牛肉2007-01-13 03:02 AM发表的: E)|_7x<u  
    嚟遲咗潻. HBYqqEO  
    苦情人?過两日甜到漏啦,冇事噶.
    '01H 8er  
    uf,4GPo,  
    但願如你所說呀~~牛牛~~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-01-13 14:11 | 9 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

annie,点解呢次听你把声,好似有少少沙沙地嘅?唔同咗上一次~~ y|b|_eE?{  
    s)<#a(!  
    呢首歌低音,你把声属高音,唔係好夹~~搵地高音嘅歌唱吖~~
    鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2007-01-13 14:20 | 10 楼
    pinkyno123
    级别: 新人

多谢发贴的人[25]

加油加油吖~~ gc你吖~~
    顶端 Posted: 2007-01-13 14:34 | 11 楼
    戰神1號
    文仔
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6327]

听到门主唱歌,苦都变甜吖!

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2007-01-13 14:35 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼天煞孤lu2007-01-13 03:20 AM发表的: dVVeH\o  
    annie,点解呢次听你把声,好似有少少沙沙地嘅?唔同咗上一次~~ IG`~^-}7lR  
    <X p F  
    呢首歌低音,你把声属高音,唔係好夹~~搵地高音嘅歌唱吖~~
    fj0+a0h  
    :m5& i&  
    因為今日把聲真係沙咗~~~下次唔會咁啦~~!!

顶端 Posted: 2007-01-13 14:45 | 13 楼
    ecmiyake
        絕
    级别: 圣人

多谢发贴的人[1813]

算係甘啦..我平時唔中意聽人唱歌..見你成日唔開心...依家都撐你啊..你要負責...甘就攞左我的第一次...

顶端 Posted: 2007-01-13 15:07 | 14 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

可以更好,我觉得最好吾好系自己最DOWN噶时候去唱歌,效果无甘佳噶,等你心情好返D再重新唱一次,我想会无得弹
    顶端 Posted: 2007-01-13 15:12 | 15 楼
    kerobee
    洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .
    级别: 神人

多谢发贴的人[390]

好好听啊``姐姐把声``
    顶端 Posted: 2007-01-13 15:31 | 16 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第14楼ecmiyake2007-01-13 04:07 AM发表的: }Sh-4:-D  
    算係甘啦..我平時唔中意聽人唱歌..見你成日唔開心...依家都撐你啊..你要負責...甘就攞左我的第一次...
    tS9m8(Hr%Q  
    :J~j*_hZ  
    多謝你呀~~~ec~~~不過我點負責呀~~ x:bYd\ EJ[  
    幫你搵個女友得唔得呀??

顶端 Posted: 2007-01-13 15:32 | 17 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第15楼长腿叔叔2007-01-13 04:12 AM发表的: 6a@~;!GlI  
    可以更好,我觉得最好吾好系自己最DOWN噶时候去唱歌,效果无甘佳噶,等你心情好返D再重新唱一次,我想会无得弹
    4W?<hv+k7*  
    p3S c4  
    但係down嘅時候~~唱歌有feel好多~~~

顶端 Posted: 2007-01-13 15:53 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

唔好意思.下載非常之慢.剛剛完成--------好耐冇聽過咁好聽嘅歌,尤其喺帮主唱噃,特別留神啦, =F&RQ}$   
    我就肯定唔會,除非喺''禪院鐘聲''啦,和尚主題嚟架。哈哈哈!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-01-13 15:54 | 19 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第19楼花無缺和尚2007-01-13 04:54 AM发表的: _|ib@Xbin  
    唔好意思.下載非常之慢.剛剛完成--------好耐冇聽過咁好聽嘅歌,尤其喺帮主唱噃,特別留神啦, mPin\-I  
    我就肯定唔會,除非喺''禪院鐘聲''啦,和尚主題嚟架。哈哈哈!
    HIm, "iYk  
    MPbPq3an  
    ''禪院鐘聲'' 好聽嘅舊歌~~不過好耐冇聽過啦~~

顶端 Posted: 2007-01-13 16:19 | 20 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:【女】第一次發歌上嚟~~

Quote:
    引用第20楼幸福瞬間2007-01-13 03:19发表的: 6 v^  
    &hN&nH"PC  
    jHlOP,kc  
    ''禪院鐘聲'' 好聽嘅舊歌~~不過好耐冇聽過啦~~
    G*i#\   
    講笑咋.聽完你唱得咁好聽,和尚边敢話識唱歌呀!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-01-13 16:36 | 21 楼
    Josselin
    冷淡人生
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

帮主唱歌?甘就要听下啦
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-01-13 16:44 | 22 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

呢個世界真係唔公平,有D人唱歌咁好聽, >'-w %H/  
    但自己就連講嘢都走音.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-01-13 16:46 | 23 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

我发觉呢个论坛既人唱歌都好掂 J4[x,(iq(  
    7t-*L}~WA  
    我就~~~~~唉!
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-01-13 16:49 | 24 楼
    宾宾囝囝
    孤獨dё釾涮

多谢发贴的人[496]

支持@nnie....
    顶端 Posted: 2007-01-13 17:18 | 25 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第23楼肥牛肉2007-01-13 05:46 AM发表的: hl6,#2$  
    呢個世界真係唔公平,有D人唱歌咁好聽, 6(N.T+;]  
    但自己就連講嘢都走音.
    NJ|NJ p&0  
    GOYn\N;V2  
    唔係啩~~~唔係好信囉牛牛~~ qJ{r!NJJ 8  
    不如打個電話俾你睇下你講嘢係唔係真係走音哩~~

顶端 Posted: 2007-01-13 23:18 | 26 楼
    zoe

多谢发贴的人[20]

两个字~~~~支持~~~~
    顶端 Posted: 2007-01-13 23:20 | 27 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第24楼Eunice※Like2007-01-13 05:49 AM发表的: wn &$C0  
    我发觉呢个论坛既人唱歌都好掂 r#LnDseW  
    ?Wwh _TO  
    我就~~~~~唉!
    }Q/G &F  
    %  2I  
    點會呀~~唔好咁冇信心啦~~!!

顶端 Posted: 2007-01-13 23:30 | 28 楼
    zoe

多谢发贴的人[20]

听左~~~希望多d啦~~ a IQOs  
    [1NaH  
    . =&Jo9  
    听时~发觉我睇噶歌词错左~~~   7krh4  
    听后~发现开千千开左播5到~~~
    顶端 Posted: 2007-01-13 23:36 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/10 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部