«12 3 4567» Pages: ( 3/10 total )
本页主题: 【女】第一次發歌上嚟~~ - 唱得唔好~~多多包涵~~!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

祥仔
翻版余文乐
级别: 普通人

多谢发贴的人[123]

Re:【女】第一次發歌上嚟~~

无错,首歌D歌曲同詞係唔错,不过原来唱的唱得唔好听。靓靓帮主唱左之后原全唔同晒!
顶端 Posted: 2007-01-19 21:16 | 60 楼
小葵
级别: 新人

多谢发贴的人[62]

正喔,好听,,,,,,,,
顶端 Posted: 2007-01-21 17:48 | 61 楼
lzc2326
愈创木

多谢发贴的人[42]

估5到.....真系估5到....甘好听 ZBJ.dK?Ky|  
友你,友我...
顶端 Posted: 2007-01-21 18:28 | 62 楼
saint文少
BEAT L.A
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[14534]

又有歌仔听啦
顶端 Posted: 2007-01-22 16:19 | 63 楼
melonli
没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

支持,支持楼主!
顶端 Posted: 2007-01-22 17:51 | 64 楼
evolution128
级别: 仙人

多谢发贴的人[1578]

100%支持樓主...+油喔
顶端 Posted: 2007-01-23 05:25 | 65 楼
丧尽猫粮
我系丧猫+.+

多谢发贴的人[199]

帮主唱歌,第一时间俾THX啦!! !D7\$ g6g  
唱完歌心情系米真系会好翻嘎?!   
下次我唔开心都要试下至得!!
破坏性建设
顶端 Posted: 2007-01-23 14:45 | 66 楼
melonli
没西的瓜

支持幸福楼主!支持!
顶端 Posted: 2007-01-23 14:57 | 67 楼
伊健十三

多谢发贴的人[2052]

其实点录歌既呢???
顶端 Posted: 2007-01-23 15:00 | 68 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:【女】第一次發歌上嚟~~

Quote:
引用第68楼扮猪吃鸭仔2007-01-23 04:00 AM发表的: 'G@Npp)&^  
其实点录歌既呢???
7QQ3IepP  
bnB}VRal  
係用錄音軟件囉~~~我用adobe audition1.0 professional
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-01-23 23:00 | 69 楼
melonli
没西的瓜

哦!我地都系用K8依个软件录的!
顶端 Posted: 2007-01-25 11:23 | 70 楼
danny512
└□潮人╰╭*

多谢发贴的人[65]

dRWp/3 }  
Bi?.G7>  
我想问..........用乜软件绿歌咖????????
本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 我喺69樓已經講咗啦~~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-01-25 11:55 | 71 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

人靓声甜!卑个THANKS先!
    顶端 Posted: 2007-01-28 17:48 | 72 楼
    木亟贝戋
    ┠晓┨℡

多谢发贴的人[77]

本来好累啦. 89'nbg  
    不过听完歌仔之后就精神晒. O?8G  
    好听.... xV<NeU  
    不过有少少重音...缺陷美!!! 47ir QK *  
    吾错!!!!!!!!!!!!!!!!
    做男人就要做金刚那样的男人——在世界最高的大楼上为心爱的女人打飞机

顶端 Posted: 2007-01-29 04:30 | 73 楼
    firepig
    级别: 高人

多谢发贴的人[25]

支持下。在去下载听听
    顶端 Posted: 2007-01-30 10:19 | 74 楼
    ivesbryant
    KOBE 24

多谢发贴的人[112]

好听喔,再努力D可以出碟啦. { U-VInu  
    G^)|c<'M  
    支持你~~~~~~
    人生在世,孰能无错.
    顶端 Posted: 2007-02-02 18:40 | 75 楼
    tt1338

多谢发贴的人[11]

Not bad. give you a THANKS.
    顶端 Posted: 2007-02-02 21:38 | 76 楼
    skysq

多谢发贴的人[19]

加油,加油,支持你,,,, D@O '8  
    过去的就让他过去拉~~~~
    顶端 Posted: 2007-02-05 10:47 | 77 楼
    snk3721

多谢发贴的人[34]

呵呵,录得都唔错啊!!!!!使咩软件录音架,我都想录咗好耐啰就系唔尼D咁样好D录音软件!!!!!!!! 4lvo9R  
    靓靓真系掂 D歌声同D明星冇咩分别如果真系入录音棚可能都仲比D明星劲添!!!!!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 喺45樓同69樓都有講錄音軟件嘅名~~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-02-16 12:19 | 78 楼
    ♂风♂
    幻术师
    级别: 高人

多谢发贴的人[255]

掂啊```帮主唱歌好正啊`````我18岁生日可唔可以唱返只歌比我啊`````嘻嘻 fs>0{  
    我18岁生日:3月10日
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 好~~多謝你嘅支持~~到時送首俾你做生日禮物~~唔好嫌棄就得喇~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-02-16 12:47 | 79 楼
    karrie228
    飛天少女猪事丁

多谢发贴的人[409]

k= nfo-h  
    My_fm?n  
    幸福唱歌点可以不支持呢~~
    寧願笑著流淚゛也不哭著說後悔
    顶端 Posted: 2007-02-20 10:04 | 80 楼
    anomesdia
    本强颜欢笑,却泪已满襟

多谢发贴的人[1145]

强喔。。。。。Cool Edit Pro 录都几好架
    顶端 Posted: 2007-02-20 10:23 | 81 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:【女】第一次發歌上嚟~~

Quote:
    引用第81楼anomesdia2007-02-19 11:23 PM发表的: GXJ3E"_.  
    强喔。。。。。Cool Edit Pro 录都几好架
    |a\s}M1  
    mn0QVkb}lc  
    Cool Edit Pro~~~~~未用過~~~ YhR?*Di  
    你好似都有D研究咁啵~~~ 7^|3T TK  
    what is ur occupation?? If u u don't mind telling me that~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-02-20 14:00 | 82 楼
    DJKK1012
    醒趴!

多谢发贴的人[1506]

哇!唔系我作大,本來我對依首歌無咩好感,可能因爲鄧颕之嘅緣故,不過你唱完之後我發覺原來只歌好正!真噶!你唱得好正啊
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:8 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 新年快樂~~!!多謝你呀~~^^

• 顶端 Posted: 2007-02-21 03:12 | 83 楼
    anomesdia
    本强颜欢笑,却泪已满襟

Re:Re:Re:【女】第一次發歌上嚟~~

Quote:
    引用第82楼幸福瞬間2007-02-20 14:00发表的: RJtSHiM2  
    WQ"ZQ  
    +;; fw |/  
    Cool Edit Pro~~~~~未用過~~~ Aoa0czC~  
    你好似都有D研究咁啵~~~ !L3Bvb;Q  
    what is ur occupation?? If u u don't mind telling me that~
    Y|B/(   
    what is ur occupation?? If u u don't mind telling me that~ [/quote] o_\b{<^I  
    前3,5,7年玩过吓。。。。。。。不过录好1只歌要花好多心机同时间 |h6 @hB\  
    occupation??。。。。。。。。行行企企食饭几10味个种咯。。。。。。
    顶端 Posted: 2007-02-21 03:59 | 84 楼
    DJKK1012
    醒趴!

多谢发贴的人[1506]

Re:Re:Re:Re:【女】第一次發歌上嚟~~

Quote:
    引用第84楼anomesdia2007-02-21 03:59发表的: ^OA}#k NTW  
    Po^2+s(fY  
    前3,5,7年玩过吓。。。。。。。不过录好1只歌要花好多心机同时间 zlFl{t  
    occupation??。。。。。。。。行行企企食饭几10味个种咯。。。。。。
    wlKL|N  
    系啊,我都覺得錄歌好麻煩,听唔到自己把聲,唱K方便好多

顶端 Posted: 2007-02-21 04:04 | 85 楼
    anomesdia
    本强颜欢笑,却泪已满襟

Re:Re:Re:Re:Re:【女】第一次發歌上嚟~~

Quote:
    引用第85楼DJKK10122007-02-21 04:04发表的: Fg,[=CqB[  
    z1V0WDVm  
    /pyKTZ|  
    录歌又几有乐趣既,煩就煩D,录好听番。。好有成功喜悦FEEL架
    顶端 Posted: 2007-02-21 04:19 | 86 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:【女】第一次發歌上嚟~~

Quote:
    引用第84楼anomesdia2007-02-20 04:59 PM发表的: @Sv  ?Ar  
    `__CL )N|  
    前3,5,7年玩过吓。。。。。。。不过录好1只歌要花好多心机同时间 o oS4F1ta  
    ' !_44  
     vb70~k  
    前3、5、7年~~~加埋咪15囉~~原來你係前輩嚟嘅~~~咁就要指教下啦~~!! ,*%8*]<=  
    行行企企食飯幾10味~~~好幸福呀~~~~ ;yUY|o  
    M>v M @j  
    Quote:
    引用第85楼DJKK10122007-02-20 05:04 PM发表的: NGxi i$F  
    M(2[X/t  
    {+r?g J  
    zJx<]=]  
    要錄得好一首歌真係要用好多時間同心機~~錄唔難~~不過個後期製作就~~~ -l,ib=ne  
    我呢首歌其實都無咩做到個後期製作~~只係jam咗同埋mixing~~ zg5 u  
    下次會做好D~~

顶端 Posted: 2007-02-21 04:24 | 87 楼
    anomesdia
    本强颜欢笑,却泪已满襟

前輩晤敢当。。。失礼死人 得闲咪玩两野咯 opIcSm&  
    fO:*85 %}7  
    行行企企食飯幾10味~~~好幸福呀~~~~ 你都可以做得到
    顶端 Posted: 2007-02-21 13:24 | 88 楼
    kennyet
    Et發神經

多谢发贴的人[132]

加油加油 !..  
    顶端 Posted: 2007-02-24 03:35 | 89 楼
    «12 3 4567» Pages: ( 3/10 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部