«123 4 5678» Pages: ( 4/10 total )
本页主题: 【女】第一次發歌上嚟~~ - 唱得唔好~~多多包涵~~!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

pangsi
pangsi
级别: 普通人

多谢发贴的人[34]

Re:【女】第一次發歌上嚟~~

楼主甘辛苦唱,一定要支持啊........都不错啊,点会五好呢
pangsi
顶端 Posted: 2007-02-24 03:50 | 90 楼
lin8602
级别: 新人

多谢发贴的人[4]

第一次上来。。就听到D甘正既歌。。。thanks...
顶端 Posted: 2007-02-25 10:26 | 91 楼
hstmdc
鸠鸠

多谢发贴的人[39]

把声好几好听啊。。支持你幸福姐
顶端 Posted: 2007-03-01 02:34 | 92 楼
巨型牛奶糖
亂黎嘎

多谢发贴的人[94]

勇气可嘉,行为可爱
顶端 Posted: 2007-03-04 23:48 | 93 楼
巨型牛奶糖
亂黎嘎

多谢发贴的人[94]

好好听!!支持支持`!
顶端 Posted: 2007-03-08 23:51 | 94 楼
forestb

多谢发贴的人[12]

无相睇啊,不过都支持下
本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 相~~多的是啦~~慢慢搵下啦~~多謝支持~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-03-10 06:32 | 95 楼
    lmj1970

多谢发贴的人[39]

唱得几好啊,有前途,有无打算来我公司签约,一定红架,讲笑啫。
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 你邊間公司嘅~我都想有人簽我~~哈哈~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-03-16 18:21 | 96 楼
    phb2323

多谢发贴的人[3]

you can do the best...
    顶端 Posted: 2007-03-28 10:04 | 97 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

好好听把声~~~~~~

.....................
    顶端 Posted: 2007-03-28 10:22 | 98 楼
    vincentco
    拒做大猫扯线小丑

多谢发贴的人[9151]

本来想成为靓靓你第100个人回复你但是真的等不及!靓靓真的是好靓啊,全部都靓,人靓、歌靓,心地重靓!
    顶端 Posted: 2007-04-18 10:05 | 99 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第99楼vincentco2007-04-17 11:05 PM发表的: &}uO ]0bR  
    本来想成为靓靓你第100个人回复你但是真的等不及!靓靓真的是好靓啊,全部都靓,人靓、歌靓,心地重靓!
    a lR}|ez  
    U# }.r<  
    你咁贊我我真係唔好意思架~~~ e_TM#J(3  
    我只係一般啦~!!不過好多謝你嘅支持~~!!!
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-04-18 11:48 | 100 楼
    伊健十三
    级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

Quote:
    引用第99楼vincentco2007-04-18 10:05发表的: m3D'7*U  
    2I7P}=  
    我地帮主唱歌梗系好听啦~!
    顶端 Posted: 2007-04-18 13:02 | 101 楼
    tyj2599

多谢发贴的人[36]

哈哈 不错的
    顶端 Posted: 2007-04-19 11:38 | 102 楼
    飞星传说

多谢发贴的人[14]

K歌feel~都唔错啊~
    顶端 Posted: 2007-04-20 08:36 | 103 楼
    pandachy
    小小 & Fly

多谢发贴的人[1157]

Re:Re:Re:【女】第一次發歌上嚟~~

Quote:
    引用第8楼幸福瞬間2007-01-13 14:07发表的: b{oNV-<&{  
    fZZ!kea[  
    E'ZWSpP  
    down唔到~~~唔會啩~~~
    ~ce. &C7cR  
    23=;v@  
    系真咖,真系唔得~~~
    顶端 Posted: 2007-06-22 14:20 | 104 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:【女】第一次發歌上嚟~~

Quote:
    引用第104楼pandachy2007-06-22 03:20 AM发表的: aql*@8 )m  
    l}wBthwCc  
    e7;]+pN]J  
    系真咖,真系唔得~~~
    " JRlj  
    WULj@ds\~  
    唔好意思~~呢首歌係在線聽嘅~不過個網站係外國嘅~ $^l=#tV  
    中國會員可能要用代理先可以開到嚟聽~ bcZuV5F&  
    `i{:mio  
    苦情人
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-22 14:49 | 105 楼
    pandachy
    小小 & Fly

多谢发贴的人[1157]

Re:Re:Re:Re:Re:【女】第一次發歌上嚟~~

Quote:
    引用第105楼幸福瞬間2007-06-22 14:49发表的: NubD 2  
    Vg3&:g5 /  
    HP8pEo0Y  
    唔好意思~~呢首歌係在線聽嘅~不過個網站係外國嘅~ kju:/kYA  
    中國會員可能要用代理先可以開到嚟聽~ ,Q:dAe[ZsX  
    e p^0Cd/  
    .......
    md_Ld /  
    nMnc&8r  
    哦~~~甘你将距整得完善D先,我再嚟听过啦~~~~
    顶端 Posted: 2007-06-22 15:50 | 106 楼
    荔湾fitone

多谢发贴的人[94]

唱得唔错。 ^T[ #rNkeL  
    如果偏要挑毛病,有两个: Xnh1pwDhe<  
    1,开头果阵把声有D震,呢种情况喺觉得紧张或者觉得冻嘅反映,跟住唱唱下就无点震嘞; Jq!($PdA  
    2,首歌叫“苦情人”,你唱出嚟嘅FEEL好似稍微奔放咗少少,就少少唧,如果以悲伤嘅感情基调再稍稍轻柔D咁唱出嚟,或者会好D。 8 2qe|XD4p  
    ?{2-,M0  
    我有话直说,唔啱听请见谅
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 多謝指點...^^
  • 一日一只“兔”,病毒难驾到~~
    顶端 Posted: 2008-05-09 00:59 | 107 楼
    wincezhong

多谢发贴的人[109]

问题系我咩都睇吾到!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 係聽...唔係睇...!!
  • 顶端 Posted: 2008-05-09 01:46 | 108 楼
    哥哥
    没有脚的雀仔

多谢发贴的人[11076]

讲真嗰句......真係唱得很好! NSq"\A\  
    出唱片都得啦~~~我第一个買! eBB D9 SI  
    你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2008-05-09 03:18 | 109 楼
    wincezhong

多谢发贴的人[109]

甘吾好意思我讲错!我听吾到!可能我聋左!!
    顶端 Posted: 2008-05-09 03:40 | 110 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:【女】第一次發歌上嚟~~

Quote:
    引用第107楼荔湾fitone2008-05-09 00:59发表的: V{{x~Q9  
    唱得唔错。 SO/]d70HG  
    如果偏要挑毛病,有两个: "=.|QKC1`  
    1,开头果阵把声有D震,呢种情况喺觉得紧张或者觉得冻嘅反映,跟住唱唱下就无点震嘞; @:B1  
    2,首歌叫“苦情人”,你唱出嚟嘅FEEL好似稍微奔放咗少少,就少少唧,如果以悲伤嘅感情基调再稍稍轻柔D咁唱出嚟,或者会好D。 d}_c (  
    T#7^6Ks+1  
    .......
    x(=x;X$[^  
    睇黎有高手出現,幾時唱首黎聽下先?

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-05-09 07:41 | 111 楼
    荔湾fitone

多谢发贴的人[94]

Quote:
    引用第111楼小加菲2008-05-09 07:41发表的: avu,o   
    ?` i/  
    睇黎有高手出現,幾時唱首黎聽下先?
    3:1 c_   
    唔好咁讲唔好咁讲~ u7WM6X  
    唱翻首?太麻烦了,又要录歌,又要发上嚟,好多功夫啊
    一日一只“兔”,病毒难驾到~~
    顶端 Posted: 2008-05-09 09:48 | 112 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第109楼哥哥2008-05-09 03:18 AM发表的: f*{;\n (.t  
    讲真嗰句......真係唱得很好! DAHf&/J K  
    出唱片都得啦~~~我第一个買! K"j= _%{  
    2-!Mao"^  
    @H0%N53nE  
    多謝啦...唔出啦...冇人買...

顶端 Posted: 2008-05-11 02:24 | 113 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第110楼wincezhong2008-05-09 03:40 AM发表的: Sx9:$"3.X  
    甘吾好意思我讲错!我听吾到!可能我聋左!!
    g{)H" 8L  
    vr;Br-8  
    咁講嘢呀...

顶端 Posted: 2008-05-11 02:27 | 114 楼
    哥哥
    没有脚的雀仔

多谢发贴的人[11076]

Quote:
    引用第113楼幸福瞬間2008-05-11 02:24发表的: ^x"c 0R^  
    f@Rpb}zg+C  
    FWpN:|X BS  
    多謝啦...唔出啦...冇人買...
    8 ]06!7S}  
    +bc#GzVF  
    9#T%bB "J  
    有空的话唱多个来听! D7WI(j\  
    期待中~~
    你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2008-05-11 03:27 | 115 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:Re:【女】第一次發歌上嚟~~

Quote:
    引用第112楼荔湾fitone2008-05-09 09:48发表的: ZCE%38E N  
    Pm#x?1rAj  
    唔好咁讲唔好咁讲~ (o6[ 4( G  
    唱翻首?太麻烦了,又要录歌,又要发上嚟,好多功夫啊
    %V<F<  
    邊麻煩喎!其實就係睇你有無誠意姐

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-05-11 22:38 | 116 楼
    wai9

多谢发贴的人[4]

点DOWN啊?睇唔到?支持下先!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: http://www.mediamax.com/happiness_gdbt/Hosted/Annie%20-%20%E8%8B%A6%E6%83%85%E4%BA%BA.wma 苦情人
  • 顶端 Posted: 2008-05-14 23:05 | 117 楼
    caicai
    小P菜

多谢发贴的人[55]

DOWN唔到,可唔可以麻烦斑竹发比我咧``` VM!-I8t  
    [email protected]
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 已經從新上載....^^
  • 顶端 Posted: 2008-05-22 23:13 | 118 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

“安妮”姐姐 出完trip翻黎啦? 有无相睇吖?
    顶端 Posted: 2008-06-09 15:11 | 119 楼
    «123 4 5678» Pages: ( 4/10 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部