«12 3 » Pages: ( 3/3 total )
本页主题: 祝随意們--------最大帮 - 和尚淫詩 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

肥牛肉
信望愛
级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Quote:
引用第61楼花無缺和尚2007-01-19 05:05发表的:

跟得牛牛同叔叔多.学到D皮毛啫.以后仲要多D学習架。

你直情係研究院嘅級數嚟啦.
I see,I go,I conquer.
顶端 Posted: 2007-01-19 12:06 | 60 楼
加利囝
摩图摩图
级别: 神人

多谢发贴的人[551]

Re:祝随意們--------最大帮

入来瞄一瞄,个个都系随意门,呢股势力真系..
顶端 Posted: 2007-01-19 12:09 | 61 楼
一串紅
闲人
级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

花無缺和尚 -------------诗兴发作,支持你!!

顶端 Posted: 2007-01-19 12:16 | 62 楼
花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
引用第62楼肥牛肉2007-01-18 23:06发表的:

你直情係研究院嘅級數嚟啦.

多得你指点..以后大家'''煙---酒''---一下啦。

再者昨日排名轉一下.就可以成為

賓囝肥牛真幸福
寶貝唔见咗叔叔----------可能叔叔冇咁庆挂!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-01-19 12:30 | 63 楼
花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:祝随意們--------最大帮

Quote:
引用第64楼一串紅2007-01-18 23:16发表的:
花無缺和尚 -------------诗兴发作,支持你!!

支持我就实際D咯-------加入随意們啦.到時100人時.和尚又有得''淫''吓咯。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-01-19 13:32 | 64 楼
獨1無er
咿咿●.o俄o俄
级别: 仙人

多谢发贴的人[1264]

“淫''下”淫“下都唔知你哋”淫“咗去边度啦~~
>_________<  
顶端 Posted: 2007-01-19 13:42 | 65 楼
獨1無er
咿咿●.o俄o俄
级别: 仙人

多谢发贴的人[1264]

Re:Re:Re:Re:祝随意們--------最大帮

Quote:
引用第58楼长腿叔叔2007-01-18 17:50发表的:

皆引距系史图拔小姐

叔叔你个DANIEL头像真係好诱人吖~~
睇极都唔厌,去发个好梦先,HAVE A GOOD DAY,GUYS
我去觉觉猪啦
>_________<  
顶端 Posted: 2007-01-19 13:46 | 66 楼
«12 3 » Pages: ( 3/3 total )
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区