« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 我噶初恋故事[中] - 都系果句:绝对原创真人真事。 多谢支持! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

lazysky01
佳亜*
级别: 新人

多谢发贴的人[82]

我噶初恋故事[中] - 都系果句:绝对原创真人真事。 多谢支持!

成晚 系成晚 成晚我都系床上面掂泥掂去
揽下个枕头 笑下 石下 又揽住 又再石
发梦都发五岛 我终于有我噶女朋友啦!
我大个仔啦 你话点办好! 我真系五知点办
训五着无办法 所以将今晚噶心情记低左

以后同距一齐噶每一日 每一种心情
我都会记低 我五想忘记呢家噶亢奋
感写完又点哦 都系训五着噶 无办法
惟有再揽下个枕头 笑下 石下 又揽住 又石……

第2日 我准时准点应约
虽然带住只熊猫眼 但系都依然感靓仔
因为琴日太阳落山果阵 我地约左同一地点等……
(其实边度准时哦,我早左个几钟泥到)
个几钟感无聊 又五可以坐系度偷笑
个计钟 咩人行过都有 比人见岛 话我偷野米死

所以我稳岛野做 用大录树D老婆小棵草 织戒指!
等我用只草戒囤死距先得
‘感Q靓 距会五会变牛食左噶?!哈……’
淋下距收岛个开心样 我就超满足啦 一阵就送比距

距都好准时 1D都无迟到
开头我系淋住扮型 坐系度“泥左啦?”
面部表情就梗系无表情 眼神不屑一顾感噶啦
点Q知 我见岛距 就会变左虾趴狗
摇头摆尾 笑到连只大牙都想比人睇埋感.
我话晒都潇洒哥泥咖 点可以比个女人搞到感噶呢
所以我收埋左只草戒 五送比距住 保持翻男人果‘樽盐’

“你感早噶?”距把声绝对系杀人武器
“恩.比你早DD咯” 哎都拍紧拖啦 都五明我仲惊D乜
“下次五准感早吖,我5中意等人,都五中意人等我噶.”
记低距!记低距!记低距!以后五准早话比距早DD 要话岩岩到
“哦 感你感准事做咩哦.女仔要拖翻个3 5 10分钟,
等个男仔等翻阵先显得出价值噶嘛.”
“呵呵…呵呵……”

其实都好鬼无聊 就感坐下倾下就一个下午
呢家淋番 点都淋五起果阵实质讲过D乜
静系知 果阵好开心 虽然无当距枕头感揽感石
但系同距保持感近距离 已经好满足

第3日 距琴日话今日五得闲 所以陪我五岛
不过五紧要 我都系去左第5棵树下面
微风同阳光陪左我一个下五 体住D树影
都五知淋咩 就感坐 又一个下午
感觉时间竟然比对住本书要去得慢
[无办法 我就系五钟意体书]
5通?我习惯左同距一齐果种感觉

因为每当我同距一齐 D时间感觉过得超快
仲要比坐系网吧噶感觉快
果阵我觉得坐系网吧时间系去得系最快噶
比10蚊鸡 眨下眼就会话‘您的余额已不足’
[无办法 我就系中意同距1齐]

之后噶日子 我已经五记得太多露

不过 有D对白 一直都系我个心入面记住…
“阿静.流星花园入面比你简,你想做边个啊?”
“我想做杉菜的妈妈.虽然距都要经历大起大落,
但系距系唯一一个人
可以一直拥有不变而又简单噶爱情.”
“感我就做道明子喇.
一个只系想一直爱护一个女人噶男人.”
“感道明子米要追杉菜噶妈妈咯?”
“感…我做杉菜噶爸爸咯…”

有D细节 一直都系我个心入面记住…
虽然阿妈极度反对我拍拖.
但系我感隐秘距又点会发现哦
我地好多暗号噶.
好似打电话感
从来都系先打一次 静系嘟一下就挂机
然后等对方再打翻过泥
呢招绝对好用 不过五可以成日用
“任何人都猜不到 这是我们的暗号”
果阵成日同D 死党讲呢句话
个个都会答我一句‘痴妈筋’
……… ……
……

为左庆祝系埋一齐一个星期 果晚我地约左出泥打波
果晚我同距 同距家姐 中有距家姐个男朋友
(注:距家姐个男朋友同我超熟)
5知算五算系见家长呢 [家姐=家长]??
一齐打波 玩左一阵 热左身啦
果阵觉得 ‘恩 系时候大显身手啦’
所以就意气风发 动作大大
连隔泥场果D高手 都比我噶‘型’吓亲 技惊四坐!

点知 系最后一个专身爆篮噶高难度收尾动作度 出左小小瑕疵
****撞岛落阿静度 距个人飞开数米远
‘哇!!我整亲自己最中意噶女人啊
保护五岛距之余仲要整岛距’
我自责噶同时向距道歉
“五好意思啊,我无心噶.有无整亲啊?对五住啊!”
好在 距无事企翻起身. 我都好奇怪,弹飞素米远 1D事都无?奇怪 厉害
跟住距就好嬲感走左.

我淋‘死啦,激嬲距啦.点办呢?’
系极度恐芳噶时候 梗系有人救我噶 正义噶朋友!
距家姐行去距果边 话去囤距
但系 距家姐个男朋友就叫距女朋友五好去
我好疑惑 呢条友仔系米帮我噶!
跟住 距仲踢左我一脚 “发咩偶逗啊?冲去囤翻人啦!”
呢个位 我先明 原来呢家先系我真正大显身手噶时间

跑左几公里先稳岛距 都五明 距可以‘行’得感快
沿路 一直叫距五好嬲 但系我淋无咩作用
稳左个地方 同距坐低
但系五知点解 距五坐哦
我坐系度望住距 距企系度望住我
我米既克弹左起身 先扶距坐再我坐咯
点知只手一扶 距就揽过泥喇

第一次,第一次同女仔雌得感埋 揽得感紧[阿妈五计在耐吖]
终于型岛啦!呢个画面系一直以泥最型噶
绝对5简单吖 动作难度分10 动作质量分10 动作创新分10
会有人【www.canton8.com不良信息过滤】我D玉照噶事 就时有发生噶啦
不过感Q夜 中要系球场边
无话稳人【www.canton8.com不良信息过滤】 就连稳人行过都无咩可能
边会有人夜麻麻系呢度出现哦

点都好喇 D人知五知我感威水五紧要
我享受呢一刻就够啦
点知好衰五衰 我细佬升左上泥 要求分享
(其实我都五想 但系我制止五岛)
为左保持型象 无办法 所以我万分不愿意感 轻轻感推开距

用极温柔又磁性噶声线同距讲[突然变左李奇]
“仲痛五痛啊?我无心,对五住?”
听岛呢句 距个嘴又扁埋左
“我又讲错野吖?对五……”距掩住我个嘴
“对五住.只可以系分手噶时候讲.
我五系嬲你撞亲我,我系嬲你感耐都未拖过我只手,
自从你表白之后,我地连店到对方都未试过啊
第一次接触竟然系撞埋一齐,
之后你仲要同我讲分手噶对白……”

今次到我打断距噶对白 超型噶动作就系呢几秒钟发生
距UPUP下,我个头一摆斜45度 合埋眼 咩都五理
几秒钟 只系几秒钟 只不过系几秒噶贴唇
但系我听岛呢世仔所听岛最多噶心跳
“吡凌嗙啷 吡凌嗙啷”跳到跌出泥感济

当我抹大眼 发现距原来无合埋过
四目交接 得D蟋蟀叫 微风吹
感觉距噶呼吸同我噶呼吸都停晒
原来 初吻之后 个人真系好似触电感噶
面部肌肉神经抽搐 手脚僵硬

由距发大左噶瞳孔我体得出 距好惊呀
可能距都“吡凌嗙啷”紧
当我怀疑紧自己头先有无冲动得济噶时候
距慢慢感合上眼 下巴上移……
果阵我好明白 头先感样做系岩噶
跟住我自然感揽住距 我想大家感觉岛对方噶“吡凌嗙啷”
合埋眼 距噶唇同我噶唇就好似磁铁噶正负极
续小续小感移近 最后 好似用左502感--痴得好实

我好清楚感觉岛距 心口果度有强烈噶跳动
指尖微细噶抖震   同埋全身系滚水感噶温度
电流由距只手指尾传过泥
然后通过最敏感噶2片唇传到我噶心口
跳动处理之后 反应放大十倍甘传到我只脚指公
我只指公好似比人弹左一野
豪无意识之下狂跳 差D就想插穿袜

系度 我话比大家知
除左纱喧有经典噶2合1配方姐哩水之外
仲有另一个伟大噶2合1结合定型吻
呢个定型吻 同样可以保持好耐
好耐好耐 都五知几耐 总之就好耐

呢晚之后 我先知
原来距介意两个人拍紧拖 中保持感大一段距离
原来距中意男朋友拖住距行 [太好啦 以后型到爆]
呢晚之后 我决定
要不同于之前 样样野都照雇岛距噶感受
对距好过以前 要距觉得口幸福

所以 之后一段时间 我对距比从前要好好多
5再系提前个几钟等距感简单
而系提前2个几钟![厉害呢]
当然仲有好多细节
多到我都记五起露

记得1次
距生日之前我一条矛勒佬
走去壮元坊简公仔比距
然后中要抱住只野[好Q大只]游街 逼公交
男人老狗揽住只公仔 中要系HELLO KITTY 好核突噶

到距生日前 我五知点解比距更紧张哦
连上堂都无啦啦傻笑 [幻想距生日点送公仔比距]
跟住中将D心情写晒落纸巾
成包纸巾10张写满晒  
然后叠翻好 好似未用过感比距

紧张做感多日 点知 距生日要同屋K人过
无办法我唯有送比距就走咯
原本幻想系
“你感中意公仔,呢家感大只.中5中意啊?”
“中意!”跟住距开心到喊.然后我就罗包纸巾出泥
跟住距就一度喊一度体纸巾上面D野.
哇.太完美啦!!   哎.可惜……

感样一件事,无打击我对距好
我发觉我对距越泥越好
以前噶一副副画面 就好似漫画故事感 番泥翻去
睇似完美 其实 1直都暗藏危机

一齐左 第34日 我记得果日……
[ 此贴被lld在2007-01-20 04:07重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 劲仔 | 理由: 优秀文章
  • 银纸:50 | 操作人: lld | 理由: 原创内容
  • 顶端 Posted: 2007-01-20 03:24 | [楼 主]
    kerobee
    洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .
    级别: 神人

多谢发贴的人[390]

Re:我噶初恋故事[中]

支持你```期待下集。
    顶端 Posted: 2007-01-20 03:26 | 1 楼
    lazysky01
    佳亜*

多谢发贴的人[82]

Quote:
    引用第1楼kerobee2007-01-20 03:26发表的:
    支持你```期待下集。

你都体得好快哦

多谢大家支持先啦
                之前 细佬忙考试 无时间写
          呢家考完 第一时间应大家要求 推出第2集
        迟D再写埋个结局

可能我份人罗嗦
            又可能呢件事我记得太清楚
          所以文章篇幅较大
                  希望大家五好嫌弃
          而体过上一集噶朋友可以系呢度体岛
      http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=51038&u=55082

最后希望各路英雄继续支持我喇
    [ 此贴被lazysky01在2007-01-20 03:41重新编辑 ]
    顶端 Posted: 2007-01-20 03:27 | 2 楼
    kerobee
    洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .
    级别: 神人

多谢发贴的人[390]

我回完帖``坐好先睇咖。
    顶端 Posted: 2007-01-20 03:30 | 3 楼
    lazysky01
    佳亜*

多谢发贴的人[82]

好啦 夜啦 朋友慢慢体啦
    我训啦

五好比我噶心血沉左哦
    顶端 Posted: 2007-01-20 04:32 | 4 楼
    獨1無er
    咿咿●.o俄o俄
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1264]

睇完,睇完。支持下先
    LZ寫D野好搞笑吖,哈哈
    等袮返嚟繼續吖~~~
    >_________<  
    顶端 Posted: 2007-01-20 04:53 | 5 楼
    boy_yuyu

多谢发贴的人[1]

继续啊~~~~~整到我即刻淋番系电影院个初吻.而家有d吾想训
    顶端 Posted: 2007-01-20 05:04 | 6 楼
    素人健一㊣
    Winson仔仔
    级别: 圣人

多谢发贴的人[693]

我想問下樓主你幾大啊~~~~~

甘拖手依D野好簡單既~~~~~我覺得下一步都系一樣甘簡單既~~~

系咪無做更下一步搞到要分手啊~~~有D野喇~~~
    電視都成日有依D甘樣劇情架喇~~

期待你下集喇~~

但我覺得睇依篇野好辛苦咯~~~講真喔~~
    顶端 Posted: 2007-01-20 05:45 | 7 楼
    zhenhuaid

多谢发贴的人[1]

哇~ 你讲野超搞笑啊~ 暂时经历超SWEET啊~~ 吊住我条引..劲期待..下期分解!!!
    顶端 Posted: 2007-01-20 06:13 | 8 楼
    kelly
    爱你久久2099
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[411]

爱情古事好長,期待第三集,多謝分享
    我爱你,爱着你,就像老鼠爱大米.

不管有多少風雨, 我都會依然陪着你.

多想你, 想着你,不管有多麼的苦.

只要能讓你開心,我什麼都願意, 一生爱你..Linc@@...
    顶端 Posted: 2007-01-20 06:38 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

咁快就想有結局~~樓主真係想一次生、兩次熟、三次大結局呀~!??
    不過衷心祝福你哋有情人終成倦熟~~!!
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-01-20 09:05 | 10 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

楼主,你写既嘢好搞笑,几时有续集啊
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-01-20 09:17 | 11 楼
    素人健一㊣
    Winson仔仔
    级别: 圣人

多谢发贴的人[693]

Re:Re:我噶初恋故事[中]

Quote:
    引用第10楼幸福瞬間2007-01-20 09:05发表的:
    咁快就想有結局~~樓主真係想一次生、兩次熟、三次大結局呀~!??
    不過衷心祝福你哋有情人終成倦熟~~!!

距第一集都話系悲劇咯~~~~~
    顶端 Posted: 2007-01-20 09:24 | 12 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

点解人地噶初恋系甘sweet的? 楼主你系得噶
    顶端 Posted: 2007-01-20 10:19 | 13 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

初戀仲系度吖嘛?請問....
    顶端 Posted: 2007-01-20 10:35 | 14 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

期待下集~但系LZ下次D字可5可以大只D啊~甘细只好辛苦嘎。。。
    顶端 Posted: 2007-01-20 10:35 | 15 楼
    丧尽猫粮
    我系丧猫+.+
    级别: 普通人

多谢发贴的人[199]

斋睇你呢两集真系霖唔到你既命运会系甘悲嘎`````
    算吧啦....你快d摆脱黑 暗 ,迎接光 明 啦~!!
    破坏性建设
    顶端 Posted: 2007-01-20 13:38 | 16 楼
    lazysky01
    佳亜*

多谢发贴的人[82]

Quote:
    引用第7楼顛仔製作2007-01-20 05:45发表的:
    我想問下樓主你幾大啊~~~~~
    甘拖手依D野好簡單既~~~~~我覺得下一步都系一樣甘簡單既~~~
    系咪無做更下一步搞到要分手啊~~~有D野喇~~~
    .......

呢段初恋发生系我16岁果阵啦
    果阵咩都五识又五敢``所以

而我呢家呢`我就20啦
    对呢味野有D认识 不过仲系半生不熟
    顶端 Posted: 2007-01-20 14:03 | 17 楼
    lazysky01
    佳亜*

多谢发贴的人[82]

Quote:
    引用第14楼tiffanykk2007-01-20 10:35发表的:
    初戀仲系度吖嘛?請問....

距好好
    呢家准备紧高考
    顶端 Posted: 2007-01-20 14:05 | 18 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

樓上,我系話你哋是否仲系埋一齊~~
    顶端 Posted: 2007-01-20 14:09 | 19 楼
    lazysky01
    佳亜*

多谢发贴的人[82]

多谢大家噶支持 我会好快写埋个结局
    不过跟住呢3日都无咩时间
    要准备06总结同07计划
    所以 望各路英雄等多几日
    [ 此贴被lazysky01在2007-01-20 14:16重新编辑 ]
    顶端 Posted: 2007-01-20 14:10 | 20 楼
    lazysky01
    佳亜*

多谢发贴的人[82]

Quote:
    引用第19楼tiffanykk2007-01-20 14:09发表的:
    樓上,我系話你哋是否仲系埋一齊~~

5系露 我地一齐只系得34日
    顶端 Posted: 2007-01-20 14:12 | 21 楼
    劲仔
    懒的不是人

多谢发贴的人[358]

LZ个爱情故事真系sweet啦~~~~~~期待下一集~~~~~
    顶端 Posted: 2007-01-20 14:15 | 22 楼
    劲仔
    懒的不是人

多谢发贴的人[358]

送个利是,加个thx俾你啦~~~~~
    顶端 Posted: 2007-01-20 14:18 | 23 楼
    戰神1號
    文仔

多谢发贴的人[6327]

正野,支持楼主继续写落去!

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2007-01-20 16:59 | 24 楼
    ~小白~
    端坐霜天

多谢发贴的人[19]

我觉得我已经成为你个忠实读者喇~~
    顶端 Posted: 2007-01-20 17:40 | 25 楼
    lazysky01
    佳亜*

多谢发贴的人[82]

Quote:
    引用第26楼~小白~2007-01-20 17:40发表的:
    我觉得我已经成为你个忠实读者喇~~

多谢晒哦。古5岛我都做左作家!
            其实每个人都有距噶故事,
              问题系大家善五善于记底每一个细节。。
    顶端 Posted: 2007-01-20 18:17 | 26 楼
    阿ben少

多谢发贴的人[8]

你个初恋都几好啊`~我以前个女朋友都叫阿静啊`~哈哈哈~~
    甘你仲写唔写下去啊`~
    我想睇啊~~
    顶端 Posted: 2007-01-20 20:36 | 27 楼
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

点解无左下文咖!
    顶端 Posted: 2007-01-20 21:24 | 美国 28 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

谢谢分享!!!!!

顶端 Posted: 2007-01-20 21:51 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区