本页主题: 論壇是否可以將音樂版放到休閒交流區度? - 再加埋個音樂盒 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

tiffanykk
語無倫次のTT
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

論壇是否可以將音樂版放到休閒交流區度? - 再加埋個音樂盒

系水區度亦有人發貼問過呢排有咩新歌吖咁,仲有大家自己若然有好聽嘅歌,都可以推薦俾大家,我覺得如果能夠同人一齊分享音樂系一件非常之開心嘅事. v&p|9C@  
-s5j^U{h|  
汗!音樂版似是被遺忘嘅角落~~ 是否可以利用起黎,搞下D宣傳咁~~譬如將"MUSIC音樂交流區"提前到"休閒交流區",如果系版度有歌即聽,我諗會有好多人入去揾靚歌聽嘅~~方便好多~~(人哋聽到好聽嘅自然會想DOWN黎聽啦,試聽系好必要嘅) Wp" +\{@)  
x78`dX  
版規度寫上點樣貼歌嘅代碼,等大家一目了然學識~~例如話邊種文件格式咯,自動播放或者手動播放咯~~ l & @]   
Fy^=LrH=D  
仲有就系,唔知是否有技術支持安排一個"音樂盒"系論壇,系可以更新LIST嘅~~而且唔系自動播放,設置一個"開/關"等藍友自己擇~~  x w8 e  
)a ov]Ns  
~ [ k0ay  
88]V6Rm9[*  
我唔系呃完利是賴住唔走啦,抓緊時間寫個建議先,采唔采用就睇劉生你啦~~~~~
[ 此贴被tiffanykk在2007-02-16 13:11重新编辑 ]
顶端 Posted: 2007-02-16 12:32 | [楼 主]
安叔
级别: 高人

多谢发贴的人[1123]

Re:論壇是否有諗過直接系音樂版貼歌?

乜TT姐都中意聽歌架? `^AbFV 3  
4NR,"l)  
都唔錯喔 可以同D朋友分享下D歌   TT我支持你
顶端 Posted: 2007-02-16 13:00 | 1 楼
戰神1號
文仔
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6327]

Re:論壇是否可以將音樂版放到休閒交流區度?

換左服務器先吧

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
顶端 Posted: 2007-02-16 16:21 | 2 楼
刘纹虎
冬眠中,勿扰!
级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

Re:Re:論壇是否可以將音樂版放到休閒交流區度?

Quote:
引用第2楼側田@維蘭2007-02-16 16:21发表的: y|MW-|0=!  
換左服務器先吧
  本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2007-02-16 22:10 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】

Total 0.018746(s) query 6, Time now is:05-17 10:10, Gzip enabled 粤ICP备06028238号