本页主题: 你地有冇聽過呢首歌啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

xuanlin
哈哈哈哈!
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

你地有冇聽過呢首歌啊!

邊個有好心好報改版個首好笠好套。以前聽過覺得好好笑,宜家想重溫一下!
顶端 Posted: 2023-01-16 16:09 | [楼 主]
tyq
级别: 普通人

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?   
顶端 Posted: 2023-01-16 20:46 | 1 楼
阿仙奴

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?  
顶端 Posted: 2023-03-21 14:36 | 2 楼
kisstim
我爱你 可惜你唔知道

多谢发贴的人[0]

https://youtu.be/UAkP-r1RFaY  1fbd/-h  
男: 落力為細佬 0XlX7Sk+  
笠番個膠套 -;$+`<%  
我要是冇笠它日後難做 W7N Hr5RC  
它可保我跟你 ;WIL?[;w  
免病痛煎熬 @LY 5]og  
R|Ft@]  
女: 我要你戴它 =#XsY,r  
先至做愛吧 RJs_ S  
你要維護我 hp(n;(OR  
性液別留下 LvpHR#K)F5  
減低感覺也不怕 da@y*TO#i  
記住要笠它 :, F^{  
*jWU8.W  
男: 來進入你 ErC~,5dj;n  
女: 它會穿掉嗎? K*J8(/WkD  
男: 已到達前面濕洞 &QOob)  
男: 不去插入你 S&-sl   
女: 它會甩掉嗎? b* Ipg8n+  
男: 盞谷死自己 Fm}O,=  
女: 我要你戴好 我先願做 若臨時唔用套 唔會做 xsRMF&8L  
hvBuQuk)  
男: 用套好 Cu({%Gy+  
能防A屎最好 o*n""m  
能防生仔也好 v>3ctP {  
人人要習慣笠膠套 ~4}m'#!  
從前沒有戴套 )<.S 3  
嚇一餐死我知道 n#3y2,Ml  
急於抽出 \Y9=d E}  
高潮難禁 )I+1 b !U  
就易射太早 d$rJW m5H  
>1ZMQgCG  
女: 它 人人都應戴它 @6*<Xs =  
從前死黨冇它 6o;lTOes  
仍然去做 結果驚訝 !W$3p'8Tu  
祈求經血會到 uMsKF%m  
然而尚未等到 f Jv 0 B*  
經期到這日還未到 (I.uQP~H  
3|:uIoR{  
男: 沒受孕至好 !xo@i XL  
幾驚有料到 Cw{#(xX  
你說用套總比生仔更好 jZv8X 5i  
#bu`W!p}  
女: 我個Friend得果十幾歲 y8+?:=N.  
已受到煎熬 .M>u:,v  
MPzqw)_-v  
男: 從佢學到 Rl5}W\&  
女: 穿個笠就好 BpP\C!:^  
男: 要每日隨時準備 =hl-c  
女: 穿個笠就好 ^DZiz[X+|  
男: 一兩個大套 PLLlo~Bb  
分分鐘用到 56<LMY|d  
合: 我最怕興起臨時冇套 l}Xmm^@)  
用保鮮紙怎包住去做 tDN-I5q  
n; rOH[P  
男: 用套好 0[3b,  
能防A屎最好 R:.7 c(s  
能防生仔也好 /v!H{Zw=c  
人人要習慣笠膠套 L0&!Qct  
從前沒有戴套 C)C;U&Qd  
嚇一餐死我知道 }Xc|Z.6  
急於抽出 e9 B,  
高潮難禁 RTl7vzG  
就易射太早 D[-Ct  
D[tGbk  
女: 它 人人都應戴它 }p- %~ Y  
從前死黨冇它 B !tt e )  
仍然去做 結果驚訝 A`N;vq,  
而如果你愛我 [\.>BK  
最好就用膠套 t3s}U@(C  
安全 要戴實才做到 9hguC yr@h  
Ck^=H  
男: 我要戴King Size +?@qu x!  
你看得到 d?{2A84S  
我個套已笠得牢牢 j_H T  
gRqz8UI  
合: 彼此也是沉迷做愛控制不到 =p7W^/c  
幾多笠都數不到 SQ1&n;M}f  
r2Z`4tN:  
男: 怎去做 #&5\1Qu  
誰人珍惜細路 *{Z!m@?  
提防出得太早 /6.b>|zF  
原來要學會笠膠套 qnm9L w#  
從前沒有戴套 +es6c')  
嚇一餐死我知道 PQ(%5c1e  
急於抽出 U&/S  
高潮難禁 Q?;ntzi  
就易射太早 *oWzH_  
{r}}X@|5  
女: 粗 從來都知你粗  Uh8ieb  
男: 用套好 W2B=%`sC  
女: 原來笠左更粗 h/VYH(Tj  
男: 我可更粗 VsMNi#?  
女: 抬頭你又再笠膠套 DtS{iH=s]  
.KLuGb 3JJ  
合: 仍然相信每次 |S}*M<0  
戴好笠用好套 ^KF'/9S   
安全 要套住至知道
顶端 Posted: 2023-03-26 12:08 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 音乐-BT下载