« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: ~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~ - 有走音~各位將就下~>.< 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~ - 有走音~各位將就下~>.<

好耐冇唱過歌~~好明顯差咗好多~~各位將就下~ (UCK;k  
記得呢首歌出咗冇耐~~我就同佢分咗手~~呵~~當時聽到呢首歌~~D眼淚係咁流~ hJz):d>Im  
之後每次聽到都不其然咁流眼淚~~有一段時間唔敢再去聽~~ dx*qb  
最近~~好似放開咗~~所以前日喺公司~~就再一次試錄呢首歌~~ HBE.F&C88  
不過~~都係走咗音~~呵~~一氣呵成~~懶得再錄過~~ 3ss6_xd+  
各位就將就下先啦~~~下次希望會唱得好D~~
}ov&.,vQ  
:1q 4"tv|  
}U w&Ny  
wu9=N ^x  
呢個係直接下載嘅連接~聽唔到嘅朋友可以按呢個download~
[ 此贴被幸福瞬間在2007-05-30 09:43 AM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 戰神1號 | 理由: 还吾到就卖身俾你啦
  • 银纸:10 | 操作人: 戰神1號 | 理由: 我一定会还嘎!
  • 银纸:5 | 操作人: jjj9000 | 理由: 几好哦!!!
  • 银纸:10 | 操作人: 戰神1號 | 理由: Edited~!!^^
  • 银纸:10 | 操作人: 戰神1號 | 理由: 嫖多次
  • 银纸:10 | 操作人: 戰神1號 | 理由: 摞去嫖!
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-05-28 12:54 | [楼 主]
    melonli
    没西的瓜
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6001]

Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

我来听啦!ANNIE,等待紧他不准我哭
    顶端 Posted: 2007-05-28 12:55 | 1 楼
    伊健十三
    级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

听5到喔~!
    顶端 Posted: 2007-05-28 12:58 | 2 楼
    安叔
    级别: 高人

多谢发贴的人[1123]

我都听唔到啊~点载啊? 偶像
    顶端 Posted: 2007-05-28 13:19 | 3 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

听到了

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-05-28 13:20 | 4 楼
    vincentco
    拒做大猫扯线小丑

多谢发贴的人[9151]

每次都迟晒大到黎支持靓靓!
    顶端 Posted: 2007-05-28 13:34 | 5 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第1楼melonli2007-05-28 01:55 AM发表的: 1$LIpx  
    我来听啦!ANNIE,等待紧他不准我哭
    )^;DGzG  
    L@)&vn]  
    你等下啦~~2046之前應該會有啦~~ sOC&Q&eg  
    講笑~~下次啦~~翻嚟之前搞掂俾你~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-05-28 13:36 | 6 楼
    waybar
    时代见证CLUB
    级别: 新人

多谢发贴的人[1801]

听了,是有点感触的好歌,唱得感情好象少了一点点,可能心情已放开,没了那种感觉,唱歌想象是很重要的,要自己融入歌里的感情才对。 2"/yEg*=  
    X-Ycz 5?  
    记得下次再唱时回忆一下以前的故事,开心,不开心,时光会过,美好会流走,用一种感叹的FEEL去唱会令唱的人和听的人都一样甘舒服。 =I4.Gf"~f  
    2_pz3<,\  
    记住,歌者恋歌,才是最高境界。努力,我地支持你!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 多謝Waybar~好surprised你會入嚟~^^ 希望以後你多D入嚟啦~^^P.S.我都覺唱呢首歌時個感覺已經冇之前喺KTV嗰時咁投入~真係可能係放開咗啦~我以後會用多D感情去唱~一首有感情嘅歌真係好聽好多嘅~^^
  • 顶端 Posted: 2007-05-28 13:39 | 7 楼
    melonli
    没西的瓜

Re:Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第6楼幸福瞬間2007-05-28 13:36发表的: U"5q;9#q  
    MW@DXbKVl  
    1D1b"o  
    你等下啦~~2046之前應該會有啦~~ S<oQ}+4[~  
    講笑~~下次啦~~翻嚟之前搞掂俾你~~
    z+"0>ZN&  
    恩!都话ANNIE最好的啦!人靓声甜!
    顶端 Posted: 2007-05-28 13:39 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼vincentco2007-05-28 02:34 AM发表的: (3fPt;U  
    每次都迟晒大到黎支持靓靓!
    /=M.-MU2  
    ;D&wh  
    仲早啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-05-28 13:43 | 9 楼
    melonli
    没西的瓜

ANNIE,我贪心,我要多只GIGI的下雨天
    顶端 Posted: 2007-05-28 13:49 | 10 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

边个借我个MIC吖,我返紧工冇得听吖......
    顶端 Posted: 2007-05-28 13:52 | 11 楼
    melonli
    没西的瓜

Quote:
    引用第11楼tiffanykk2007-05-28 13:52发表的: ,XP@ pi  
    边个借我个MIC吖,我返紧工冇得听吖......
    *Ag,kW"  
    哈哈!好也!ANNIE唱得真系好听的则!
    顶端 Posted: 2007-05-28 13:55 | 12 楼
    vincentco
    拒做大猫扯线小丑

多谢发贴的人[9151]

好好听哦!
    顶端 Posted: 2007-05-28 14:03 | 13 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

Re:Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第12楼melonli2007-05-28 13:55发表的: qRWJ-T:!F  
    )Ep@$Gv|S  
    哈哈!好也!ANNIE唱得真系好听的则!
    -1dIZy  
    0!)U *+j,  
    d u _O}x  
    你喵意思......唔使你讲我都知啦..... 7Co3P@@  
    $4& 8U~Zs  
    </~1p~=hAt  
    虾我依家冇得听...
    顶端 Posted: 2007-05-28 14:05 | 14 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

好听呀,比之前进步好多拉
    顶端 Posted: 2007-05-28 14:23 | 15 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼melonli2007-05-28 02:49 AM发表的: W` 6"!V  
    ANNIE,我贪心,我要多只GIGI的下雨天
    T(t <Ay?c  
    0$Qn#K  
    呢首唔識~~~~

顶端 Posted: 2007-05-28 14:43 | 16 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

今晚返屋企先听到啊 公司唔俾开音箱
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-05-28 14:59 | 17 楼
    melonli
    没西的瓜

Re:Re:Re:Re:~翻唱~梁詠琪【原來愛情這麼傷】~

Quote:
    引用第14楼tiffanykk2007-05-28 14:05发表的: fS'k;r*r  
    a`GN@ 8  
    5r2ctde)Y  
    3e!a>Gl*  
    你喵意思......唔使你讲我都知啦..... UlLM<33_)  
    Q:Nwy(,I  
    .......
    hc31+TL  
    嘻嘻,你自己讲的则!我没讲过啊
    顶端 Posted: 2007-05-28 15:01 | 18 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

俾左THX先,返屋企再听,公司无有音箱
    顶端 Posted: 2007-05-28 16:37 | 19 楼
    伊健十三

我要听GIGI既~死心插地~!
    顶端 Posted: 2007-05-28 16:51 | 20 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

原来个个公司都系无卑装音箱,我都要返去先听到
    顶端 Posted: 2007-05-28 17:30 | 21 楼
    yucci

多谢发贴的人[6068]

正好可以试下我个新买的听筒
    顶端 Posted: 2007-05-28 21:14 | 22 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第20楼猪猪TouIs2007-05-28 05:51 AM发表的: {uQ)p=  
    我要听GIGI既~死心插地~!
    SAxa7B/U2  
    mEc;-b f  
    er~~~呢首~~~要聽聽先~~唔熟~~BB首短髮就冇問題~~~

顶端 Posted: 2007-05-28 21:59 | 23 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

又听到幫主靚歌啦

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-05-28 23:07 | 24 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

终于听到啦,声线都中系甘靓
    顶端 Posted: 2007-05-29 00:26 | 25 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

支持你。。幸福。。。。。。。
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2007-05-29 09:23 | 26 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

除咗講多謝都唔知講咩好啦~~其實我咁做~都係想各位唱家班可以放歌上嚟啦~ L , Fso./y  
    以後放個上嚟可以用我呢個方式~~我遲小小會出通告~~

顶端 Posted: 2007-05-29 11:44 | 27 楼
    伊健十三

Quote:
    引用第27楼幸福瞬間2007-05-29 11:44发表的: ~e~Mx=FT0  
    除咗講多謝都唔知講咩好啦~~其實我咁做~都係想各位唱家班可以放歌上嚟啦~ =0fx6V  
    以後放個上嚟可以用我呢個方式~~我遲小小會出通告~~
    1L qJ@v0  
    5使客气啦~你听过就得啦~!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 好嘢唔可以收收埋埋嘅~~豬仔~~等我幫下你啦~~^^
  • 顶端 Posted: 2007-05-29 12:06 | 28 楼
    terry77terry
    ChoPper
    级别: 普通人

多谢发贴的人[201]

好掂^几时出牒吖
    善良绝缘体^
    顶端 Posted: 2007-05-29 13:30 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部