本页主题: 【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~ - 重新唱過女聲部份~!!^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~ - 重新唱過女聲部份~!!^^

今次呢首歌~【好心好報】~係由我同藍調另一版主~vincentco~首次嘅越洋合作~ p7zHP  
喺度要同Vincent講聲唔好意思~第一次合作就搞到咁失禮~ @_1$ <8  
希望以後再合作時我唔好再唱得咁差~ V)!Oss;i  
=!{}:An1$  
跟住就係要多謝我公司嘅partner Alex~因為佢係jam歌上面俾咗好多意見我~ D rHMlk5  
(平時呢D要jam嚟jam去再mix嚟mix去嘅嘢都係Alex做嘅~ p_B,7@Jl  
但今次我想自己親手做翻~所以~搞咗好耐~~ ) <| Xf4.  
uDH)0#  
呢次嘅合作~真係橫跨成個太平洋~~ 7lR(6ka&/  
係由兩位身處唔同國家、時區但都喺同一個(藍調)國度度做版主嘅人合作嘅~ N5%~~JRO  
但係今次小女子我又一次失禮大家~~勁走音~~ Be8Gx  
所以~希望各位~多多包涵~~其實~~今次主要係想同各位講~音樂無國界~ t8]u#bx"?  
冇論身處邊個角落~只要有心~咩都可以唔再係問題~~ iu*u|e  
j(/"}d3osm  
已經唔知自己想講咩啦~~ 各位可以盡情笑架~ OaU} 9&  
因為我唱到走曬音~~但係好搞笑~~
rZ:  
&rcr])jg[  
6NJ La|&n  
cCyg&% zsT  
有興趣收藏嘅朋友可以喺呢度Download~ w V2 7  
wqA5GK>m2  
由於論壇服務器出現問題~導致部分地區性會員未能正常下載文件~ L_)?5IOJ$  
如果呢條link下載唔到請通知版主幸福瞬間或到26樓下載另一附件~所有附件均已驗證可以下載~
[ 此贴被幸福瞬間在2007-06-07 09:50 AM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 戰神1號 | 理由: 继续还
  • 银纸:10 | 操作人: 戰神1號 | 理由: 有借有还上等人
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-05-31 15:47 | [楼 主]
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希
    级别: 普通人

多谢发贴的人[923]

Re:【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~

哇~~vincentco把声掂吖!!正吖!! 哈~~不过考虑做dj或者nj啦~~哈~~ : A;RH  
    annie,冇点走音吖~~係有几个音唱得唔准姐~~不过,唔猪点解,好似你把声,好似空旷咗啲~ / ;$[E  
    唉~~两个唱歌咁犀利~~羡慕死我啦~~唉,点解我把声咁难听呢~~唉~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: thanks lu~真係失禮曬~~今次係好唔掂~自己都忍唔住~笑到傻左~^^
  • 鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2007-05-31 21:53 | 1 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希
    级别: 普通人

多谢发贴的人[923]

Re:Re:Re:【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~

Quote:
    引用第21楼vincentco2007-05-31 23:54发表的: %C]>9."  
    多谢您的夸奖..... ,其实蓝调还有很多版主的声音很好听的........
    Q!3_$<5<E>  
    有啲咁嘅树??咁真係要搵日全部出嚟搞搞佢啦~~哈~~ (8OsGn  
    annie~~你组织~~咔咔~~~~
    鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2007-06-01 07:30 | 2 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部