本页主题: 好耐未发相啦... - 一次过发晒D相算...(非礼勿睇) 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

tiffanykk
語無倫次のTT
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

好耐未发相啦... - 一次过发晒D相算...(非礼勿睇)

描述:语毛论厕
图片:
描述:闸坡之旅
图片:
描述:摘杨梅
图片:
描述:合照(食紧野)
图片:
[hide=1] 好耐未发相啦...都系时候公告一下,蓝调亦都系随意门第一对"结咗婚"嘎情侣档... : LT'#Q8  
MIb [}w=  
TT心灵好脆弱嘎,果班友你哋口下留情呀... 唔该晒~~ [/hide]
[ 此贴被幸福瞬間在2007-06-03 01:58 AM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 戰神1號 | 理由: 乳毛呢?
  • 银纸:10 | 操作人: 戰神1號 | 理由: 怪吾得乳毛近排买波都吾中啦!哈哈!
  • 银纸:5 | 操作人: jjj9000 | 理由: 好衬啊!!!!厕哥与KK!!
  • 银纸:5 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 金童姐夫.玉女姐姐.珠联壁合
  • 银纸:99 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 藍調第一對正式嘅情侶~^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-03 00:07 | [楼 主]
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:好耐未发相啦...

真喺有情人終成眷屬啊.郎才女貌.一對冰人.可喜可賀

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-06-03 13:13 | 1 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:好耐未发相啦...

Quote:
    引用第132楼tiffanykk2007-06-03 00:19发表的: U?P5 cN  
    g} 7FR({b  
    sDL@e33Yb  
    9 tvLj5~  
    和尚以後要叫阿廁姐夫啦~~
    <2Lcy&w_M  
    一早就叫咗啦.我要姐夫賣鞋呀。

顶端 Posted: 2007-06-03 13:26 | 2 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:好耐未发相啦...

Quote:
    引用第135楼tiffanykk2007-06-03 00:29发表的: !{tkv4  
    =LEKFXqM  
    >Ng7q?h   
    a "uO0LOb  
    乖啦,唔好咁啦...你想要咩呀~~
    gmkD'CX*A  
    舅仔鞋咯.佢要做架.折現算啦。

顶端 Posted: 2007-06-03 13:36 | 3 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:好耐未发相啦...

Quote:
    引用第136楼语毛论厕2007-06-03 00:34发表的: Rd7[e^HSN  
    搞到人地怕丑唔知讲咩啦
    72@lDY4cE  
    你而家乜都唔使讲.好好咁对我姐姐得啦.姐夫

顶端 Posted: 2007-06-03 13:40 | 4 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐未发相啦...

Quote:
    引用第139楼语毛论厕2007-06-03 00:41发表的: r_/=iYYJ  
    z<2!|  
    和尚,系咪咩鞋都得啊
    t}r`~AEa!  
    烂臭鞋就唔要架.

顶端 Posted: 2007-06-03 13:45 | 5 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:好耐未发相啦...

Quote:
    引用第144楼羡煞~lu毅2007-06-03 03:46发表的: jSa9UD  
    哇~~ 傻T几时真係同阿厕行埋咖?? f4.k%|]  
    死咯~~我真係后知后觉咯~~ 0].x8{~o  
    真係要祝福你地两个金童玉女吖!!哈~~
    (bEX"U-  
    你又几時同我契姐行埋架.使唔使我幫你贴D你地合照相上嚟呀。契姐夫lulu

顶端 Posted: 2007-06-03 23:10 | 6 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:好耐未发相啦...

Quote:
    引用第159楼羡煞~lu毅2007-06-03 18:37发表的: / S  
    ^`b&fb v  
    吓~~唔好啦挂~~唔想贴出嚟吖~~怕丑吖~~ ~AbnksR  
    迟啲吖,迟啲影张好睇嘅先贴出嚟啦~~哈~~ 08)X:@ w?  
    大家期待吓啦~~哈~~
     ut6M$d4  
    不過你唔贴.我都睇咗啦.等我叫契姐帮手贴啦.......哈哈哈哈哈

顶端 Posted: 2007-06-04 09:58 | 7 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:好耐未发相啦...

真係好咯.一下就多咗两个姐夫.又多D人錫咯.唔知刨姐几時有人要呢.等我再多个姐夫吖嘛。

顶端 Posted: 2007-06-04 10:02 | 8 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第168楼Josselin2007-06-03 22:30发表的: ciKkazx.  
    ?h`Ned0P  
    你帮距揾个米得囖
    ]7WBoC8  
    不如你有多比件佢算啦。

顶端 Posted: 2007-06-04 13:29 | 9 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第172楼tiffanykk2007-06-04 01:28发表的: UA4Q9<>~  
    @Z$`c{V<  
    U\S%Jq*  
    ?p{xt$<p  
    你几时去嘎...我就今年五一去嘎嘛...的确好靓,D水好清呀... 第一次见到真正嘎大海~~ 想去嘎要快D去啦... \jn[kQ+pJ  
    &fBLPF%6  
    .......
    <}pwFl8C)  
    不如下次我番去.TT姐姐帶我去玩吖.等细佬都見識下。

顶端 Posted: 2007-06-04 21:54 | 10 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:好耐未发相啦...

Quote:
    引用第201楼melonli2007-06-06 08:22发表的: &J|3uY,'j  
    RMB?H)p+  
    呵!我都系想见真人多D!哈哈!
    9GS<d.#Nvc  
    嘩.你好似猴擒咗D噃。

顶端 Posted: 2007-06-07 03:58 | 11 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部