« 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
本页主题: 和尚 日本之行 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

和尚 日本之行

描述:富士山
图片:
[hide=51]   厄番D錢先.各位可伶下啦 [/hide]
[ 此贴被花無缺和尚在2009-09-12 12:43重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 宾宾囝囝 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: 宾宾囝囝 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由: 下次你深入4仔场地偷拍...
  • 银纸:5 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由: 下次去日本,记得帮我买4仔呀.....
  • 银纸:10 | 操作人: 蕃茄+沙糖 | 理由: 拿去嫖
  • 银纸:5 | 操作人: 魜字駞 | 理由: 有无进行实地考察啊?
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 咁又去咗一個地方~^^
  • 银纸:5 | 操作人: Josselin | 理由: 贴多D上嚟喇,米甘孤寒

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-06-04 11:04 | [楼 主]
    Josselin
    冷淡人生
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

好靓嘅富士山 p 0.?R  
    ^/W 7Xd(s  
    不过和尚写错大阪两个字
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-06-04 11:20 | 1 楼
    jasonhand
    西米濑仁
    级别: 高人

多谢发贴的人[52]

.......日本旅行
    顶端 Posted: 2007-06-04 11:29 | 2 楼
    melonli
    没西的瓜
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6001]

唔收货啊,条日本妹唔够正啊 神僧好靓仔!
    顶端 Posted: 2007-06-04 11:47 | 3 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第1楼Josselin2007-06-03 22:20发表的: x#0C+cU  
    好靓嘅富士山 #|XEBOmsQ  
    >V(2Ke Y  
    不过和尚写错大阪两个字
    ke>\.|HT}  
    迟D再贴多些.贴埋你同lulu个張好嗎.寫錯个阪字添。又比你及倒

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2007-06-04 11:56 | 4 楼
    qyjie33
    级别: 强人

多谢发贴的人[226]

都几好的呀
    顶端 Posted: 2007-06-04 11:58 | 5 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

图片:
    Quote:
    引用第3楼melonli2007-06-03 22:47发表的: iKabo,~  
    唔收货啊,条日本妹唔够正啊 神僧好靓仔!
    Bhq(bV  
    冇法啦.唔理好羞.求其就手.粗粗地啃住先啦.比多件你睇咯

顶端 Posted: 2007-06-04 12:04 | 6 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

點解個日本仔咁女人嘅~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-06-04 12:06 | 7 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第7楼幸福瞬間2007-06-03 23:06发表的: ^aD/ .  
    點解個日本仔咁女人?
    J]|6l/i  
    果D係古時日本男人装.係專同游客影相嘅。

顶端 Posted: 2007-06-04 12:15 | 8 楼
    melonli
    没西的瓜

Quote:
    引用第6楼花無缺和尚2007-06-04 12:04发表的: 6_9:Eb=^v!  
    `b^ #quz  
    冇法啦.唔理好羞.求其就手.粗粗地啃住先啦.比多件你睇咯
    +;:aG6q+  
    哗,整件肥腻也我,想我爆血管咩!
    顶端 Posted: 2007-06-04 12:18 | 9 楼
    Josselin
    冷淡人生

Quote:
    引用第4楼花無缺和尚2007-06-04 11:56发表的: ^(dGO)/  
    [Hv*\rb  
    迟D再贴多些.贴埋你同lulu个張好嗎.寫錯个阪字添。又比你及倒
    k7yv>iN  
    贴我哋嘅相??? 你点解会有嘎, 我都无啊 ;B|^2i1Wi  
    uKR\Xo}  
    甘大个错字,我点会睇唔到啊
    顶端 Posted: 2007-06-04 12:40 | 10 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

都系中国既靓D~日本妹5掂
    顶端 Posted: 2007-06-04 12:51 | 11 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第10楼Josselin2007-06-03 23:40发表的: T7>4 8eH  
    S +.21,  
    贴我哋嘅相??? 你点解会有嘎, 我都无啊 NqiB8hZ~  
    L Yh@ u1p  
    甘大个错字,我点会睇唔到啊
    _-4n ~(  
    點解你冇.我會有嘅.不如贴出嚟睇下係咪我搞錯啦.好唔好呀。

顶端 Posted: 2007-06-04 12:59 | 12 楼
    Josselin
    冷淡人生

Quote:
    引用第12楼花無缺和尚2007-06-04 12:59发表的: 7!O^;]+,  
    [MV`pF)x  
    點解你冇.我會有嘅.不如贴出嚟睇下係咪我搞錯啦.好唔好呀。
    kVV\*"9y  
    唔好喇,你MAIL俾我得喇
    顶端 Posted: 2007-06-04 13:14 | 13 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

我要见到和尚同D靓暴镜嘎日本妹合照呀,呢D唔收货~~~
    顶端 Posted: 2007-06-04 13:22 | 14 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第14楼tiffanykk2007-06-04 00:22发表的: uK"^*NEC';  
    我要见到和尚同D靓暴镜嘎日本妹合照呀,呢D唔收货~~~
    Hr(6TLNw  
    靓暴镜嘎日本妹就冇咯.靓暴镜嘎中國妹就有.咪係TT姐姐同茄茄咯.要就贴上嚟啦.好唔好啫。

顶端 Posted: 2007-06-04 13:33 | 15 楼
    xjb
    级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

我都好想去日本旅行!
    顶端 Posted: 2007-06-04 13:35 | 16 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子

多谢发贴的人[4166]

乜和尚无约D AV女郎出来行下富士山咩
    顶端 Posted: 2007-06-04 14:05 | 17 楼
    melonli
    没西的瓜

Quote:
    引用第17楼长腿叔叔2007-06-04 14:05发表的: +ZclGchw  
      La9r  
    和尚唔带D番来,比我地考下距地戏啊!
    顶端 Posted: 2007-06-04 14:08 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第17楼长腿叔叔2007-06-04 01:05发表的: -TTs.O8P|<  
    TY~Vi OC  
    和尚邊有咁艳福啊.點比得叔叔身邊靚女团团转呀。

顶端 Posted: 2007-06-04 14:30 | 19 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

其实若然班咸湿佬唔睇日本AV,日本会唔会有好多人失业嘎...
    顶端 Posted: 2007-06-04 14:31 | 20 楼
    melonli
    没西的瓜

Quote:
    引用第20楼tiffanykk2007-06-04 14:31发表的: $P n LG]X  
    其实若然班咸湿佬唔睇日本AV,日本会唔会有好多人失业嘎...
    +c) TDH  
    我都好少体的,距地没都系感卖座!
    顶端 Posted: 2007-06-04 14:34 | 21 楼
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

又稳条索D既日本妹
    顶端 Posted: 2007-06-04 15:30 | Unknown 22 楼
    幽雨
    饼>O<

多谢发贴的人[295]

D和服几靚下博。。。
    >///<
    顶端 Posted: 2007-06-04 17:54 | 23 楼
    amooh
    级别: 普通人

多谢发贴的人[160]

件架妹唔系几掂,和尚兄呢就几型仔,哈哈。。。和尚兄最后果张系红灯区影嘅相令人想入非非喔,和尚兄有冇做坏事呢?
    顶端 Posted: 2007-06-04 18:02 | 24 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

哇~~和尚,贴啲咁靓嘅景吖??仲有冇多啲?? iM5vrz`n  
    有冇带啲日本特产手信翻嚟吖?? Uf$i3  
    我要ps3~~哈~~ X+l'bp]Ry  
    等我第时有钱都过趟日本考察吓当地风土人情先~~ c1%rV`)]  
    不过,一定唔可以带埋女去~~哈~~
    鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2007-06-04 18:32 | 25 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

和尚去到新宿紅灯區 \#6Fm_b] u  
    有冇做番個"伸縮小男人"呀. A-uB\ L  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-06-04 19:09 | 26 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

x"4%(xBu  
    唔系呱,和尚,一个比一个....... oFC)  
    唔通靓既都去晒拍AV造福人群
    顶端 Posted: 2007-06-04 19:41 | 27 楼
    king2001
    努力做个好男人
    级别: 圣人

多谢发贴的人[343]

你就爽啦~~~去日本叫鳮!!!
    顶端 Posted: 2007-06-04 21:29 | 28 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

描述:街景........新宿区.着黑色西装個D都係馬夫嚟架.係度扯客
    图片:
    Quote:
    引用第25楼羡煞~lu毅2007-06-04 05:32发表的: h{iEZ#  
    哇~~和尚,贴啲咁靓嘅景吖??仲有冇多啲?? &Ral+J  
    有冇带啲日本特产手信翻嚟吖?? ^ @=^;nB  
    我要ps3~~哈~~ B |{I:[  
    等我第时有钱都过趟日本考察吓当地风土人情先~~ (?&=T.*^  
    不过,一定唔可以带埋女去~~哈~~
    LXfCmc9|Z  
    仲有好多.一下點发得咁多呀.第時你同我契姐Josselin 渡蜜月.富士山真係好靚. =hH.zrI6e  
    新宿歌舞妓厅係男人天堂.入去会伸.出嚟荷包就缩啦.哈哈哈 -8Ti*:  
    [ 此贴被花無缺和尚在2007-06-04 08:42重新编辑 ]

顶端 Posted: 2007-06-04 21:32 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部