« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 【合唱】~再次越洋合作~【自欺欺人】~ - 希望唔會再失禮你啦~Vincent~>.< *更新直接下載網址~!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

【合唱】~再次越洋合作~【自欺欺人】~ - 希望唔會再失禮你啦~Vincent~>.< *更新直接下載網址~!!

今次係第2次同vincentco合作~ JI3x^[(Z  
同之前一樣~Vincent唱得好好~反之我依然好緊張~~ mi';96   
不過感覺上呢首【自欺欺人】唱得好過【好心好報】~~加上一次過~冇重錄~ iJ&jg`"=F  
反而之前嘅【好心好報】就錄咗3次~ P Nf_{4  
OG R2Y  
http://sc-mg.com/upload/annie/Annie + Vincent - 自欺欺人 Final.mp3 SzTa[tJ+  
4\_~B{kzZ  
http://www.51files.com/?25H5FJNFHLRW9D7YLJNJ k4E2OyCFoJ  
WR.>?IG2E  
請Copy以上呢link再用直接下載嘅軟件下載~ >iV2>o_  
b)[2t^zG  
mG*ER^Y@D  
t?aOZps  
由於論壇服務器出現問題~導致部分地區性會員未能正常下載文件~ s+-V^{Ht  
如果呢條link下載唔到請通知版主幸福瞬間取另一下載附件~所有附件均已驗證可以下載~
[ 此贴被幸福瞬間在2007-06-07 07:20 PM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 405861846 | 理由: 支持
  • 银纸:5 | 操作人: 猪猪TouIs | 理由: 支持家姐~唔需要理由
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-06-07 20:41 | [楼 主]
    vincentco
    拒做大猫扯线小丑
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[9151]

今次系同靓靓第2次合作,其实大家可以听到我地两个把声系靓靓用佐好大工程去将我地两个人d原音(清唱)及纯音乐用d软件合并,过程相当复杂及费时,一d都5简单,辛苦啦靓靓!多谢靓靓再次同我一齐唱歌仔啦!呵呵 RrqZ5Gonj  
    ?|Mmz@  
    大家有兴趣就去俱乐部发下D唱歌仔貼啦,大家無需10分介意自己d歌声,最重要就系参与,大家一齐玩下开心下!呵呵,等你地d好歌上传到俱乐部啦... 8|,-P=%t  
    d_Vwjv&@/"  
    为佐方便大家及避免大家因为区域性问题而下载5到,哩度亦提供比大家多一个下载地点,大家请下载所有的附件放在同一个文件夹,然后用WinRAR v6.20或以上解压第1个文件!(下载本附件系要付蓝调论坛钱,大家可以先从其他途径下载,5得就试下系度下载)
    [ 此贴被vincentco在07-06-2007 08:51 PM重新编辑 ]
    附件: Annie + Vincent - 自欺欺人 Final.part1.rar (879 K) 下载次数:19
    附件: Annie + Vincent - 自欺欺人 Final.part2.rar (879 K) 下载次数:17
    附件: Annie + Vincent - 自欺欺人 Final.part3.rar (879 K) 下载次数:19
    附件: Annie + Vincent - 自欺欺人 Final.part4.rar (488 K) 下载次数:22
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 405861846 | 理由: 支持
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 多謝你再一次獻出寶貴嘅聲音~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-07 20:46 | 1 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

Re:~再次【越洋合作】~【自欺欺人】~

都系听5到....down5到...

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-06-07 20:49 | 2 楼
    yucci

多谢发贴的人[6068]

有過來捧下場先
    顶端 Posted: 2007-06-07 20:50 | 3 楼
    浑沌之风
    BG KING
    级别: 普通人

多谢发贴的人[369]

唱得几好吖~~~~【自欺欺人】我中意吖~~
    boardgameking.blog.163.com
    顶端 Posted: 2007-06-07 21:12 | 4 楼
    jerry

多谢发贴的人[1600]

又系咁,听唔到兼下载唔到.不过好彩VINCENT个下载到
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2007-06-07 21:20 | 5 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

听佐拉/....好正啊

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-06-07 21:22 | 6 楼
    jerry

晕死,四个DOWN晒居然解唔到压缩
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2007-06-07 21:48 | 7 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:~再次【越洋合作】~【自欺欺人】~

Quote:
    引用第7楼jerry232007-06-07 10:48 AM发表的: ^IpiNY/%Q  
    晕死,四个DOWN晒居然解唔到压缩
    9F](%/  
    `[&2K@u  
    你用咩解呀~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-07 23:03 | 8 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

听唔到喔
    顶端 Posted: 2007-06-07 23:11 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第9楼语毛论厕2007-06-07 12:11 PM发表的: nln6:^w  
    听唔到喔
    t1{}-JlA  
    v|(b,J3  
    用直接下載或者下vincent嘅附件啦~麻煩曬呀~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-07 23:15 | 10 楼
    jerry

Re:Re:Re:~再次【越洋合作】~【自欺欺人】~

Quote:
    引用第8楼幸福瞬間2007-06-07 23:03发表的: gQ[^gPWP"  
    y!N)@y4  
    (mIJI,[xn  
    你用咩解呀~~
    "%Ana=cc  
    win rar
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2007-06-07 23:16 | 11 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

我都要欺骗自己先~ " 谁说分手都应欢天喜地"他不准我哭啊!ANNIE
    顶端 Posted: 2007-06-07 23:19 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:~再次【越洋合作】~【自欺欺人】~

Quote:
    引用第11楼jerry232007-06-07 12:16 PM发表的: ^b!7R <>~  
    %7>AcTN~  
    win rar
    EKeh>3;?  
    (vAv^A*i}  
    Quote:
    WinRAR v6.20或以上解压第1个文件!
    |1+(Ny.%k  
    L> Oy7w)Y  
    如果係用呢個應該得~因為拖拖都解到啵~~

顶端 Posted: 2007-06-07 23:30 | 13 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第12楼melonli2007-06-07 12:19 PM发表的: +t>*l>[  
    我都要欺骗自己先~ " 谁说分手都应欢天喜地"他不准我哭啊!ANNIE
    S@c\|  
    x'2 ,s E  
    尋晚整完就瞓咗啦~~我諗緊用咩型式發上嚟呀~~ 4", )zDk  
    中國d網好煩~~成日都block曬外國d網頁~~我唔想發咗上嚟你哋又聽唔到~~

顶端 Posted: 2007-06-07 23:36 | 14 楼
    melonli
    没西的瓜

Quote:
    引用第14楼幸福瞬間2007-06-07 23:36发表的: Kd/[ Bs%  
    rkfQr9Vc  
    9 V=<| 2  
    尋晚整完就瞓咗啦~~我諗緊用咩型式發上嚟呀~~ 8> Du  
    中國d網好煩~~成日都block曬外國d網頁~~我唔想發咗上嚟你哋又聽唔到~~
    d<^_w!4X}  
    ANNIE我DOWN晤到啊,我上MSN,你发比我啦!
    顶端 Posted: 2007-06-07 23:37 | 15 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:~再次【越洋合作】~【自欺欺人】~

Quote:
    引用第15楼melonli2007-06-07 12:37 PM发表的: pXPqDA  
    "JzfL(yt  
    ANNIE我DOWN晤到啊,我上MSN,你发比我啦!
    S9G8aea/  
    v#<\:|XAg  
    我今晚翻到屋企先搞啦..依家喺公司呀~~

顶端 Posted: 2007-06-07 23:47 | 16 楼
    melonli
    没西的瓜

Re:Re:Re:Re:Re:~再次【越洋合作】~【自欺欺人】~

Quote:
    引用第16楼幸福瞬間2007-06-07 23:47发表的: kF+ZW%6N  
    2;~KL-h0TK  
    #"Fg%36Zd  
    我今晚翻到屋企先搞啦..依家喺公司呀~~
    99F> n[5  
    哦!THANK YOU VERY MUCH ANNIE!
    顶端 Posted: 2007-06-07 23:49 | 17 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

Quote:
    引用第6楼魜字駞2007-06-07 21:22发表的: j: <t  
    听佐拉/....好正啊
    BiA >QQ  
    pAEN XC\,  
    HKpD 2M  
    衰仔,你系米DOWN咗,传俾我,我望咗好耐啦~~
    顶端 Posted: 2007-06-07 23:51 | 18 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第18楼tiffanykk2007-06-07 12:51 PM发表的: Bk+{}  
    o5>/}wIf  
    # 2d,U\_  
    D^n xtuT*  
    衰仔,你系米DOWN咗,传俾我,我望咗好耐啦~~
     ?J<T  
    n9DbiL1{  
    佢down咗個附件呀~~

顶端 Posted: 2007-06-08 00:06 | 19 楼
    jerry

Re:【合唱】~再次越洋合作~【自欺欺人】~

历尽千辛万苦终于听到啦,虽然耳机坏左一半,不过就加倍好听 #J\s%60pt  
    VINCENT把声真系好有磁性阿,粉姐系咪比你唱歌TUM返黎噶
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2007-06-08 10:24 | 20 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:【合唱】~再次越洋合作~【自欺欺人】~

Quote:
    引用第20楼jerry232007-06-07 11:24 PM发表的: hox < vr4  
    历尽千辛万苦终于听到啦,虽然耳机坏左一半,不过就加倍好听 \ZsP]};*  
    VINCENT把声真系好有磁性阿,粉姐系咪比你唱歌TUM返黎噶
    l77'Lne  
    pu#[pa  
    終於都得啦~~~

顶端 Posted: 2007-06-08 10:40 | 21 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

我都试過几次.听唔到.............

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-06-08 10:45 | 22 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第22楼花無缺和尚2007-06-07 11:45 PM发表的: "[.ne)/MC  
    我都试過几次.听唔到.............
    _@K YF)  
    ?<6@^X"  
    download~~

顶端 Posted: 2007-06-08 10:51 | 23 楼
    jerry

你DOWNLOAD啦,和尚,在线果个有问题
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2007-06-08 10:53 | 24 楼
    hulinxian
    千裏孤墳
    电影压制组组长 原创先锋奖 蓝调压制之星 物流组长 终身成就奖

多谢发贴的人[27127]

好掂。。如果你唔港,我仲以为系边两位明星唱既!!
    顶端 Posted: 2007-06-08 10:57 | 25 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

終于听到啦.不可思議.居然咁合拍.听出耳油

顶端 Posted: 2007-06-08 11:07 | 26 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第25楼hulinxian2007-06-07 11:57 PM发表的: x{?sn  
    好掂。。如果你唔港,我仲以为系边两位明星唱既!!
    =]d^3bqN  
    KC]tY9 FK  
    無甘勁啦~~

顶端 Posted: 2007-06-08 11:32 | 27 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第26楼花無缺和尚2007-06-08 12:07 AM发表的: k% NrL@z  
    終于听到啦.不可思議.居然咁合拍.听出耳油
    OW#_ty_ul  
    Ly V#j>gD  
    始終覺得唱live會好D~~

顶端 Posted: 2007-06-08 11:35 | 28 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:【合唱】~再次越洋合作~【自欺欺人】~

Quote:
    引用第28楼幸福瞬間2007-06-07 22:35发表的: *0\k Z,#BJ  
    ,# eO&  
    Lrlk*   
    始終覺得唱live會好D~~
    s.KOBNCFa  
    第日返广州就有得你唱啦.可惜和尚唔能够同你一齊返...........

顶端 Posted: 2007-06-08 12:08 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部