« 1 2345» Pages: ( 1/15 total )
本页主题: 我嗰3個囡囡~~^^ - 大得好快呀~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

我嗰3個囡囡~~^^ - 大得好快呀~

描述:大囡~已經8歲啦~~^^又高又瘦~
图片:
描述:二囡~5歲半囉~~^^呢個好得意~
图片:
描述:細囡~都已經歲半啦~~^^呢個好百厭呀~哈~
图片:
描述:兩姊妹似唔似樣呢~~^^
图片:
描述:我同大囡嘅合照~~^^
图片:
描述:我同二囡呀~哈~~^^
图片:
今年因為太忙~~好少見佢哋啦~~ uJm9h(xq  
今日大囡生日~~所以點都要去同佢慶祝~ zVYX#- nv  
佢哋真係大得好快~~大囡就快高過我啦~~
vWcU+GBZI  
Edc<  8-  
^^~~契囡嚟架~~^^
[ 此贴被幸福瞬間在2007-06-17 02:03 AM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: 少爷 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: kerobee | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: little伊 | 理由: 我再俾,唔好俾返我啦,呜呜. 3个都好得意吖~
  • 银纸:5 | 操作人: 114727097 | 理由: 原创内容
  • 银纸:5 | 操作人: 114727097 | 理由: 原创内容
  • 银纸:5 | 操作人: 114727097 | 理由: Annie妈妈~~哈哈
  • 银纸:5 | 操作人: 魜字駞 | 理由: 帮主好有爱心啊....
  • 银纸:5 | 操作人: 猪猪TouIs | 理由: 原创内容
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-06-17 10:36 | [楼 主]
    melonli
    没西的瓜
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6001]

Re:我個3個囡囡~~^^

哈哈~~都好得意啊~~~ p$F` 9_bZ  
    ANNIE系度似个大姐姐~~~
    顶端 Posted: 2007-06-17 10:39 | 1 楼
    pinky
    三分鍾的想法↓
    级别: 强人

多谢发贴的人[306]

Re:我個3個囡囡~~^^

代Annie澄清:契女者,唔好误会。。。
    三人行 必有我师
    顶端 Posted: 2007-06-17 10:41 | 2 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:我個3個囡囡~~^^

Quote:
    引用第2楼pinky2007-06-16 11:41 PM发表的: X'.l h#&  
    代Annie澄清:契女者,唔好误会。。。
    3f>9tUWhTy  
    H [M:iV  
    多謝pinky~~不過我諗都唔會有人誤會啩~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-17 10:44 | 3 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:我個3個囡囡~~^^

Quote:
    引用第1楼melonli2007-06-16 11:39 PM发表的: 0p,_?3nX  
    哈哈~~都好得意啊~~~ ?+c-m+;wj  
    ANNIE系度似个大姐姐~~~
    ,S}wOjb@  
    .F/l$4CQ  
    都做咗人契媽8年囉~~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-17 10:48 | 4 楼
    saint文少
    BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

Re:我嗰3個囡囡~~^^

我已经误会了
    顶端 Posted: 2007-06-17 10:48 | 5 楼
    安叔
    级别: 高人

多谢发贴的人[1123]

ANNIE真系多囡~仲要咁Q添
    顶端 Posted: 2007-06-17 10:49 | 6 楼
    伊健十三
    级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

甘我系米契舅父啊~哈!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 係呀~~係呀~~^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-17 10:50 | 7 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:我嗰3個囡囡~~^^

Quote:
    引用第5楼saint文少2007-06-16 11:48 PM发表的: }h o6  
    我已经误会了
    VBg M7d  
    DLEHsbP{$  
    咁我係咪要改翻個標題呢~~

顶端 Posted: 2007-06-17 10:53 | 8 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

媽咪靚.囡囡都咁靚.仲好鬼Q呀

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-06-17 10:54 | 9 楼
    最佳損友
    级别: 普通人

多谢发贴的人[33]

我仲準備打ANNIE姐姐唔遵守國家嘅計劃生育添.. eW;0{P   
    睇真D原來係契女..契嘅冇咩所謂嘅. )\l(h%s[I  
    祝距哋快高長大
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 哈哈~~~多謝曬~~不過我呢邊冇計劃生育架~生幾多都得嘅~^^不過我都唔打算生啦~~因為已經有佢哋已經好夠啦~~^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-17 10:57 | 10 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第9楼花無缺和尚2007-06-16 11:54 PM发表的: /}#@uC  
    媽咪靚.囡囡都咁靚.仲好鬼Q呀
    ~)IiF.I b  
    3.<E{E!F  
    佢哋真係好cutie嘅~~仲好"痴"我嘅~~

顶端 Posted: 2007-06-17 10:59 | 11 楼
    jasonhand
    西米濑仁

多谢发贴的人[52]

仲以为系你噶女添~吖哈哈哈
    顶端 Posted: 2007-06-17 11:03 | 12 楼
    伊健十三
    级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

点解全部都系女离既~无仔既~好蚀底喔。。。
    顶端 Posted: 2007-06-17 11:07 | 13 楼
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

收左甘多契女啊?
    顶端 Posted: 2007-06-17 11:13 | Unknown 14 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第13楼猪猪TouIs2007-06-17 12:07 AM发表的: 8c^Hfjr0  
    点解全部都系女离既~无仔既~好蚀底喔。。。
    1%`Nu ]D  
    G7uYkJO  
    點會呀~~第時收禮金吖嘛~~ A8U\/GP  
    我都等緊個契仔呀~~
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-17 11:21 | 15 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第12楼jasonhand2007-06-17 12:03 AM发表的: fprP$MbI  
    仲以为系你噶女添~吖哈哈哈
    am+w<NJ(us  
    9>9,   
    我邊有咁本事呢~~

顶端 Posted: 2007-06-17 11:29 | 16 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第14楼hxw5202007-06-17 12:13 AM发表的: aM+Am,n`@  
    收左甘多契女啊?
    s;cGf+  
    -G(#,rXk  
    都係同一個父母~~3姊妹嘛~~

顶端 Posted: 2007-06-17 11:30 | 17 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:我嗰3個囡囡~~^^

Quote:
    引用第11楼幸福瞬間2007-06-16 21:59发表的: G=]ox*BY  
    1,P\dGmu  
    0 9qfnQG  
    -^3uQa<zN^  
    有冇恨快D自己拥有番几个呀。

顶端 Posted: 2007-06-17 11:37 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第11楼幸福瞬間2007-06-16 21:59发表的: Y'5(exW  
    8 /%{xB^  
    g)R2V  
    c/igw+L()  
    我地都好''痴''你啫.个个都好可愛架

顶端 Posted: 2007-06-17 11:40 | 19 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第16楼幸福瞬間2007-06-17 11:29发表的: P%H  Dz  
    " .%d{z}vz  
    -- FzRO{D  
    我邊有咁本事呢~~
    k|\M(Z*(P  
    呢d嘢同本事無關嘅, NPrLM5  
    同本能關係多d. ;kY~-Om  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-06-17 11:43 | 20 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

Re:Re:Re:Re:我嗰3個囡囡~~^^

Quote:
    引用第20楼肥牛肉2007-06-17 11:43发表的: ?q9] H5\  
    j7gw?,  
    呢d嘢同本事無關嘅, *$W&jfW  
    同本能關係多d. Jp_#pV*}:  
    &v0-$  
    哈哈~~~牛牛讲也几时都感动听的则~~
    顶端 Posted: 2007-06-17 11:49 | 21 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子

多谢发贴的人[4166]

Annie我呢边都有3个堂细佬喔,有无兴趣做埋衬家呀 ,我呢3个堂弟都系6,8,9岁左右,好内敛怕丑,老老实实甘,10足10我呢D性格噶
    顶端 Posted: 2007-06-17 12:15 | 22 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第18楼花無缺和尚2007-06-17 12:37 AM发表的: C e-ru)  
    vPNbV  
    有冇恨快D自己拥有番几个呀。
    SKL4U5D{  
    DWt|lO  
    咁又未啵~~有佢哋3個已經好夠啦~~

顶端 Posted: 2007-06-17 12:26 | 23 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

我今日去游水...见到有个妈咪带个女女游水...各个妈咪好似帮主嘎.. zr.\7\v  
    ,_e [P  
    X,k^p[Rcu  
    个女女可能两岁左右...好得意啊

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-06-17 12:27 | 24 楼
    巴屎閉
    至愛星爺

多谢发贴的人[535]

咁快就做阿妈喇??
    顶端 Posted: 2007-06-17 12:31 | 25 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第20楼肥牛肉2007-06-17 12:43 AM发表的: N'`X:7fN  
    b84l`J  
    呢d嘢同本事無關嘅, P<PZ4hNx  
    同本能關係多d. A=<7*E  
    ALMsF2H  
    hXTfmFy{n  
    生3個呀~~我都冇咁嘅本能呢~~

顶端 Posted: 2007-06-17 12:37 | 26 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第22楼长腿叔叔2007-06-16 23:15发表的: _T\~%  
    Annie我呢边都有3个堂细佬喔,有无兴趣做埋衬家呀 ,我呢3个堂弟都系6,8,9岁左右,好内敛怕丑,老老实实甘,10足10我呢D性格噶
    f[o~d`z  
    好在係堂細佬啫.如果係你親細佬.應該冇咁老實咯.

顶端 Posted: 2007-06-17 12:42 | 27 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第22楼长腿叔叔2007-06-17 01:15 AM发表的: }1#m+ (;  
    "Z@P&jl  
    !^arWH[od  
    咁幾時發佢哋D相上嚟睇睇呀~~

顶端 Posted: 2007-06-17 12:43 | 28 楼
    祥仔
    翻版余文乐

多谢发贴的人[123]

我都已经误会左啦
    顶端 Posted: 2007-06-17 12:47 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/15 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部