« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: 我噶毕业照啊. - 悟好吃饭入来啊.如果悟系会浪费食物.. 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

︴蚊蚊﹏☆
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[788]

我噶毕业照啊. - 悟好吃饭入来啊.如果悟系会浪费食物..

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
毕业相囖.希望大家悟好浪费食物(悟好呕).
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: kerobee | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 恭喜.更上一層樓
  • 银纸:5 | 操作人: 猪猪TouIs | 理由: 恭喜晒~!
  • 银纸:5 | 操作人: jjj9000 | 理由: 恭喜毕业!!
  • 银纸:70 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 畢業禮~!^^

• 顶端 Posted: 2007-07-07 19:14 | [楼 主]
    吖細
    ·°毒生囡.·!
    级别: 神人

多谢发贴的人[1551]

Re:我噶毕业照啊.

好靚靚吖~~有幾張我未睇過嘅~~ M7x*LiKc2  
    蚊蚊你試下多D笑容吖~~會更加靚靚咖~~
    做人唔可以太叻嘎`~唔繫就好有可能俾外星人吸走嘎`~!!
    顶端 Posted: 2007-07-07 19:18 | 1 楼
    ︴蚊蚊﹏☆

多谢发贴的人[788]

Re:Re:我噶毕业照啊.

Quote:
    引用第1楼吖細2007-07-07 19:18发表的: qbZY[Q+F  
    好靚靚吖~~有幾張我未睇過嘅~~ = 3("gScUj  
    蚊蚊你試下多D笑容吖~~會更加靚靚咖~~
    T^F9A55y  
    x } X1 O)  
    我悟中意笑嘎.晕..声我都悟出噶..

顶端 Posted: 2007-07-07 19:27 | 2 楼
    吖細
    ·°毒生囡.·!
    级别: 神人

多谢发贴的人[1551]

Re:Re:Re:我噶毕业照啊.

Quote:
    引用第3楼︴蚊蚊﹏☆2007-07-07 19:27发表的: JA(M'&q4  
    "H"4]m1Wc  
    O\=c&n~`  
    我悟中意笑嘎.晕..声我都悟出噶..
    /G Ubc   
    笑多D個人都靚D咖~~
    做人唔可以太叻嘎`~唔繫就好有可能俾外星人吸走嘎`~!!
    顶端 Posted: 2007-07-07 19:58 | 3 楼
    yucci

多谢发贴的人[6068]

蚊蚊好靓女啊 =U)e_q  
    ^9wQl!e ob  
    笑多D会靓D啊
    顶端 Posted: 2007-07-07 19:59 | 4 楼
    m3885948
    级别: 普通人

多谢发贴的人[31]

无语~~~~~~~·
    顶端 Posted: 2007-07-07 20:06 | 5 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

蚊蚊好靓女啊...... Yfotq9.=+  
    :<w2j 6V  
    A.@/~\  
    卑多几个sweet既笑容黎睇下拉

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-07-07 20:10 | 6 楼
    garnett
    有你便有我
    级别: 高人

多谢发贴的人[176]

蚊蚊,约黎越靓女窝
    我是一只来自南方的狼!
    顶端 Posted: 2007-07-07 20:18 | 7 楼
    garnett
    有你便有我
    级别: 高人

多谢发贴的人[176]

比够100个THX你先。。哈哈
    我是一只来自南方的狼!
    顶端 Posted: 2007-07-07 20:22 | 8 楼
    toomyou
    ?♡.TOMMY
    级别: 圣人

多谢发贴的人[291]

好蚊好蚊..!~好谦虚嘅蚊蚊..唔错吖.!~ 我可以约你吗??呵...
    顶端 Posted: 2007-07-07 20:43 | 9 楼
    oxcows
    潜水的葱头
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1220]

比我们学校的靓好多啦,又点会呕呢~~~~~~
    失踪人口~~~~~~哦,应该是失踪葱头~~
    顶端 Posted: 2007-07-07 21:19 | 10 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

囄迟咗拉,唔好意思啊,蚊蚊好靓女啊!
    顶端 Posted: 2007-07-07 23:05 | 11 楼
    祥仔
    翻版余文乐

多谢发贴的人[123]

好靓女喔~~~
    顶端 Posted: 2007-07-07 23:23 | 12 楼
    ︴蚊蚊﹏☆

多谢发贴的人[788]

晕..多谢大家先.. 4gRt^T-?  
    但系悟好呃我嘛~大家..

顶端 Posted: 2007-07-07 23:34 | 13 楼
    ︴蚊蚊﹏☆

多谢发贴的人[788]

Quote:
    引用第5楼yucci2007-07-07 19:59发表的: 4Sq[I  
    蚊蚊好靓女啊 NWt`X!  
    `?H yDny  
    笑多D会靓D啊
    ygA~d9"  
    我笑得太奸啦.好似呃细路咁..

顶端 Posted: 2007-07-07 23:35 | 14 楼
    ︴蚊蚊﹏☆

多谢发贴的人[788]

Quote:
    引用第7楼魜字駞2007-07-07 20:10发表的: tlnU2TT_f  
    蚊蚊好靓女啊...... %}nNwuJ  
    `=zlS"dQ  
    8?> #  
    卑多几个sweet既笑容黎睇下拉
    Y$%z]i5   
    拖鞋老板..无啦啦闪出来吓死人喔..

顶端 Posted: 2007-07-07 23:37 | 15 楼
    ︴蚊蚊﹏☆

多谢发贴的人[788]

Quote:
    引用第10楼toomyou2007-07-07 20:43发表的: m=hlim;P,  
    好蚊好蚊..!~好谦虚嘅蚊蚊..唔错吖.!~ 我可以约你吗??呵...
    N '8u}WO  
    Y2j>@  
    你个'最爱小琴'已经出卖咗你啦..

顶端 Posted: 2007-07-07 23:38 | 16 楼
    灵风
    魔女ゞの傀儡ヽ
    级别: 强人

多谢发贴的人[2196]

几乎每个回帖都离唔开两个字...甘我都唔可以铿   蚊蚊好靓女啊 1^x "P#u  
    笑多D 人都开朗D噶
    顶端 Posted: 2007-07-07 23:39 | 17 楼
    ︴蚊蚊﹏☆

多谢发贴的人[788]

Quote:
    引用第18楼灵风2007-07-07 23:39发表的: m>H+ noc^  
    几乎每个回帖都离唔开两个字...甘我都唔可以铿   蚊蚊好靓女啊 Z8X=Md8=  
    笑多D 人都开朗D噶
    YT*_ vmJV  
    嗯.多谢风大哥.. *t)Y@=k3>  
    笑得太奸.所以悟想笑.又肥喔..- -!

顶端 Posted: 2007-07-07 23:45 | 18 楼
    灵风
    魔女ゞの傀儡ヽ

Quote:
    引用第19楼︴蚊蚊﹏☆2007-07-07 23:45发表的: yobcAV`  
    x %hV5KW  
    嗯.多谢风大哥.. )V6Bzn}9  
    笑得太奸.所以悟想笑.又肥喔..- -!
    Z7="on4  
    唔好甘叫 好唔惯 无论点睇 我都细过你
    顶端 Posted: 2007-07-07 23:49 | 19 楼
    我只是个平凡人

Quote:
    引用第16楼︴蚊蚊﹏☆2007-07-07 23:37发表的: o#^(mGj_.  
    RCL}bE  
    拖鞋老板..无啦啦闪出来吓死人喔..
    Bp7`W:?# "  
      我点睇都5似老板挂 M3 TsalF  
    *K57($F  
    x(tf0[g  
    同埋我一直都系度嘎

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-07-07 23:54 | 20 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

笑多D,个人都开心D,同靓D嘎 Fcz}Gs4  
    !1b4q/  
    虽然你已经够靓女
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-07-07 23:58 | 21 楼
    我只是个平凡人

Quote:
    引用第22楼Josselin2007-07-07 23:58发表的: ~x-v%x6  
    笑多D,个人都开心D,同靓D嘎 {@7xOOAw  
    J/(^Z?/~P!  
    虽然你已经够靓女
    {2v,J]v_[  
    你都好靓女啊....你都笑多D拉

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-07-08 00:01 | 22 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

Quote:
    引用第23楼魜字駞2007-07-08 00:01发表的: hqW),^\>'  
    bP)( 4+t~  
    你都好靓女啊....你都笑多D拉
    L']"I^( N  
    关。。。我。。。。咩。。。事。。。。呢。。。。
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-07-08 00:05 | 23 楼
    灵风
    魔女ゞの傀儡ヽ

Re:Re:Re:Re:我噶毕业照啊.

Quote:
    引用第24楼Josselin2007-07-08 00:05发表的: ?D_^8\R  
    c\le8C3  
    @:Emmzucv|  
    距本性系甘 别怪他
    顶端 Posted: 2007-07-08 00:13 | 24 楼
    我只是个平凡人

Re:Re:Re:Re:我噶毕业照啊.

Quote:
    引用第24楼Josselin2007-07-08 00:05发表的: 6&;h+;h  
    `4-N@h  
    va2FgW`Bd+  
    靓女无罪既..

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-07-08 00:13 | 25 楼
    我只是个平凡人

Re:Re:Re:Re:Re:我噶毕业照啊.

Quote:
    引用第25楼灵风2007-07-08 00:13发表的: 88VI _ <  
    (QS 0  
    距本性系甘 别怪他
    6a704l%#hb  
    别人笑我太疯癫...我笑他人看不穿

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-07-08 00:16 | 26 楼
    jjj9000

多谢发贴的人[436]

恭喜毕业!!
    我有我天地
    顶端 Posted: 2007-07-08 00:18 | 27 楼
    獨1無er
    咿咿●.o俄o俄

多谢发贴的人[1264]

恭喜嗮.SWEET,SWEET.
    >_________<  
    顶端 Posted: 2007-07-08 00:23 | 28 楼
    kenciwen
    ↓最愛我的YA

多谢发贴的人[579]

好靚女啊~~!如果微笑嘅話已經好甜啦!笑多啲啦!!!
    明知無可能嘅嘢都仲去堅持,真系傻!
    顶端 Posted: 2007-07-08 00:58 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部