本页主题: 你地有冇聽過呢首歌啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

xuanlin
哈哈哈哈!
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

你地有冇聽過呢首歌啊!

邊個有好心好報改版個首好笠好套。以前聽過覺得好好笑,宜家想重溫一下!
顶端 Posted: 2023-01-16 16:09 | [楼 主]
tyq
级别: 普通人

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?   
顶端 Posted: 2023-01-16 20:46 | 1 楼
阿仙奴

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?  
顶端 Posted: 2023-03-21 14:36 | 2 楼
kisstim
我爱你 可惜你唔知道

多谢发贴的人[0]

https://youtu.be/UAkP-r1RFaY N yT|=`;  
男: 落力為細佬 =ML6"jr  
笠番個膠套 fpbb <Ro  
我要是冇笠它日後難做 :#8#tLv  
它可保我跟你 ~~eR,HYk  
免病痛煎熬 {=Y%=^!s  
$Lpt2:.((  
女: 我要你戴它 kfaRN ^  
先至做愛吧 &6%%_Lw$  
你要維護我 `Oz c L  
性液別留下 TCAtb('D  
減低感覺也不怕 8 1;QF_C  
記住要笠它 8z&7wO  
My'u('Q%  
男: 來進入你 QI*Y7R~<  
女: 它會穿掉嗎? )-$Od2u2c  
男: 已到達前面濕洞 9-)D"ZhLe  
男: 不去插入你 ycAQHY~n  
女: 它會甩掉嗎? lA[BV7.=7  
男: 盞谷死自己 wYnsd7@I  
女: 我要你戴好 我先願做 若臨時唔用套 唔會做 -V@vY42  
d~f_wN&r  
男: 用套好 PLDg'4DMg  
能防A屎最好 nG<_&h  
能防生仔也好 (jYHaTL6Y'  
人人要習慣笠膠套 ] h3~>8<  
從前沒有戴套 +92/0  
嚇一餐死我知道 J7:VRf|,?(  
急於抽出 }3sj{:z{  
高潮難禁 (. ~#bl  
就易射太早 gMe)\5`\Y  
ta`}}I  
女: 它 人人都應戴它 G+Ft2/+\  
從前死黨冇它 A[QUFk(  
仍然去做 結果驚訝 x(J|6Ey7!n  
祈求經血會到 O>]I!n`!!A  
然而尚未等到 hwkm'$}  
經期到這日還未到 nNNs3h(Ss  
/wplP+w2  
男: 沒受孕至好 3!_XFV  
幾驚有料到 9PXG*r|D  
你說用套總比生仔更好 -#Xo^-&  
7x8/Vz@\  
女: 我個Friend得果十幾歲 " `rkp=  
已受到煎熬 7: 7i}`O  
ciRn"X =l  
男: 從佢學到 rro92(y  
女: 穿個笠就好 x6Q,$B  
男: 要每日隨時準備 G9'Wo.$ t  
女: 穿個笠就好 y[M<x5  
男: 一兩個大套 &''lOS|  
分分鐘用到 #- S%aeB  
合: 我最怕興起臨時冇套 Fc{M N"  
用保鮮紙怎包住去做 cMxuG'{=.  
w1q-bIU  
男: 用套好 O$ dz=)  
能防A屎最好 ] %A mX-U  
能防生仔也好 l /?Jp+]  
人人要習慣笠膠套 ;S Re`  
從前沒有戴套 _a?c,< A  
嚇一餐死我知道 9 <qAf`  
急於抽出 X@l>mAk  
高潮難禁 qffVF|7  
就易射太早 9FB k|g"U)  
7 l Q@I}i  
女: 它 人人都應戴它 {8b 6M  
從前死黨冇它 }>`rf{T  
仍然去做 結果驚訝 h- )tWJ c  
而如果你愛我 AQAZ+g(IK  
最好就用膠套 y 5>X0tT  
安全 要戴實才做到 5d ?\>dA  
u7Z-kZ  
男: 我要戴King Size mn5y]:;`  
你看得到 u!$+1fI>  
我個套已笠得牢牢 Sv&_LZ-"P  
-M\ae  
合: 彼此也是沉迷做愛控制不到 y Skz5K+|g  
幾多笠都數不到 -8Z;s8ACo  
*@;Pns]L-  
男: 怎去做  .7GTL  
誰人珍惜細路 _JEe]  
提防出得太早 ~w Ekbq=  
原來要學會笠膠套 {,:yZ&(  
從前沒有戴套 i n $~(+  
嚇一餐死我知道 o8u ak*"{  
急於抽出 \0)v5u  
高潮難禁 *;E\,,Io  
就易射太早 4$~A%JN3  
mz-sazgV  
女: 粗 從來都知你粗 [email protected] B  
男: 用套好 nF"NXYa  
女: 原來笠左更粗 <m"fzT<"  
男: 我可更粗 9(-f)$u  
女: 抬頭你又再笠膠套 BIQQJLu  
CdZS"I  
合: 仍然相信每次 >6X$iBb0  
戴好笠用好套 o5h*s Q9  
安全 要套住至知道
顶端 Posted: 2023-03-26 12:08 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 音乐-BT下载