本页主题: [算命]幫你測八字 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

mark_kwok
子平
级别: 新人

多谢发贴的人[40]

[算命]幫你測八字

各位版友好, ZNC?Ntw  
BM$tywC  
本人初學八字算命,為方便本人練習研究,在此為各版友免費排八字及大運,並作簡略說明。 wZ3 vF)2s  
10I`AjF0  
有興趣的版友請留下以下資料: =#")G1A  
1。出生年月日時 19-yM`O  
2。性別 09;'z  
3。一個問題 rRG\:<a  
 q>.t~  
本人會盡速回覆,謝謝! E29gnYxu8  
KRR^?  
另外無論本人算得是否準確,都煩請給予回覆及意見丫,謝謝!
[ 此贴被mark_kwok在2007-08-01 12:42重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: yucci | 理由: 如果有時間歡迎再開帖
  • 银纸:30 | 操作人: yucci | 理由: 獎勵
  • 银纸:20 | 操作人: yucci | 理由: 继续努力
  • 银纸:10 | 操作人: yucci | 理由: 如果准就比钱^^
  • 顶端 Posted: 2007-07-26 00:54 | [楼 主]
    ban
    级别: 强人

多谢发贴的人[560]

^1d"Rqtv  
    kbij Zj{  
    敢问一句,苏派吗?
    顶端 Posted: 2007-08-06 18:28 | 1 楼
    ban

多谢发贴的人[560]

Quote:
    引用第51楼mark_kwok2007-08-06 18:46发表的: ]?<j]u0J  
    p h[ ^ve  
    >eHSbQu/Bu  
    師兄/師姐,多多交流!! XqD/~_z;  
    ?t LJe  
    朱老師和羅老師知道嗎?? [UJC/GtjS  
    .......
    kNX"Vo]1  
    <|= UrG  
    无无无,D口吻有D电视feel,多口问句姐,哈哈! 5l"EQ9  
    d8 1u  
    认真睇落又真系有朱老师的feel{丑子合土(傷食)不化} MPt:bf#  
    l V[d`%(  
    朱老师大名当然知道~~
    顶端 Posted: 2007-08-06 18:53 | 2 楼
    ban

多谢发贴的人[560]

Quote:
    引用第58楼3e3e2007-08-07 01:08发表的: =2HR+  
    我既新历系 1988 10 27 (eS/Q%ZGK  
    旧历系       09 17 [zp v3Uw  
    J(*QtF  
    (因为唔知要新历定旧历~) #E`-b9Q  
    Z5aU7  
    .......
    9W$d'IA  
    J[ 9yQ  
    neW_mu;~Z  
    突然技痒,小弟都想玩下,借妹妹一用 .k5 TQt  
    l"%|VWZ{iq  
      戊     壬   乙     甲 FC.d]XA%/d  
      辰     戌   卯     申 !6_lD 0  
    Jd _w:H.  
    I8r5u=PH  
      辛   庚   己   戊   丁   丙   乙   甲 H"PnX-fGN  
      酉   申   未   午   巳   辰   卯   寅 wT?.Mte  
      7         17       27     37     47       57     67       77 $x&@!/&|pv  
        1995   2005   2015   2025   2035   2045   2055   2065 _RG!lmJV  
    XGE:ZVpW  
    命好唔好,我唔敢讲,财旺生官应该係帮夫 TK.a6HJG  
    生得似老豆,读书还可以 6Q]c]cCu  
    95年开始行20年官杀运,原局申辰拱子,係夫宫卯木桃花之地,异性缘应该唔错,不过你仲要问姻缘就可能我搞错 留意下08年啦。 h?wNmLre  
    f$a%&X6"-  
    @-dM'R6C  
    ps:太耐无玩过呢家嘢,而且从来未准过,错咗唔好怪我啵,啱就赞下,错就笑下啦
    顶端 Posted: 2007-08-07 14:35 | 3 楼
    ban

多谢发贴的人[560]

Quote:
    引用第63楼3e3e2007-08-07 14:45发表的: yoTbIQ  
    顺便帮吓我妈妈睇吓O唔OK啊? @xR7>-$0p  
    o)'u%m  
    我妈妈系1961 8 月20 QC.WR'.  
    xq_%|p}y  
    距条命点啊? U,"lOG'  
    .......
    G v[W)+3f  
    dsP|j (y  
    妹妹,我水平好低,唔俾时辰真係唔太识睇,虽然俾咗都唔一定识 v(^{ P  
    Ju$=Tn  
    不过叫到就係咁咦讲下啦, K 1>.%m  
    6GCwc1g  
    辛丙乙 F/9]{H  
    丑申酉 [ P\3XSR  
    HM%n`1ZU  
    夫宫坐杀,老公几恶下 vTN/ho,H  
    V-a/%_D  
    真係要讲姻缘的话,今年丁亥,丁火长生在酉,可以制官杀,可能难D,08啦 =W)Fa6P3j(  
    +7?p& -r)x  
    ps:由于无时辰,不确定性加大,听下就算啦。
    顶端 Posted: 2007-08-07 15:46 | 4 楼
    ban

多谢发贴的人[560]

Quote:
    引用第68楼mark_kwok2007-08-07 19:59发表的: " |RP_v2  
    yrO'15TB  
    rb%P30qc4  
    BAN師兄勁WO~~~ +U&aK dQs  
    zR h1  
    有無D乜野絶招心得可以教下小弟啊?? |Hg)!5EJ  
    .......
    =-jkp  
    PCnE-$QH  
    我都係未入门既,唔使咁客气 b_-ESs]g  
    {Eb R =  
    我睇卯桃花在子嗻,而且卯又係年干戊土沐浴之地。如果真系论官杀的话,呢20年官杀大运天地一气,应该都够啦。其实申辰暗拱水而且天干透壬,恐怕水荡木漂,可能水泄金太重,所以我谂有土制水应该好D咯。(呢个係我既思路,不过你最好搵个权威人士问下好D,我得嗰半桶水 )hj77~{ +  
    ,(Fo%.j  
    太高深就唔知啦,好多嘢我都觉得五五波,所以我成日好似M字头咁“断估”,我唔係搵食,估错都无咩所谓啦。我好少睇得太深入,钻得太深我就晕架啦。 SQ5SvYH  
    Woa5Ov!n0  
    而且我又无师傅问下,平时都係得闲先睇下书,呢排睇开宋英成D书,见桃花好似几好用,就试下答个姻缘问题咯。 gT-'#K2qT  
    r=4'6!  
    你慢慢啦,我唔阻住你帮人啦!
    顶端 Posted: 2007-08-07 22:31 | 5 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 玄幻无穷