« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: ~生日快樂~619~ - 其實有幾多人記得呢~? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

~生日快樂~619~ - 其實有幾多人記得呢~?

話時話~~唔經唔覺又到咗6月囉~~聽日仲係19號添~~
即係藍調3歲嘅大日子~~
今年係第2次同藍調一齊過生日~~希望以後仲會有好多機會一齊過啦~~
記得舊年嘅生日~各版區都有大大小小唔同嘅慶祝活動~~氣氛十分好嘅~
今年貼圖區個活動都搞得唔錯啦~~ 但係我俱樂部個活動就冇咩人問津呀~
各位靚仔靚女~~俾俾面~~幫幫手~~搞起個活動啦~~
無言感激呀~~

最後提早同藍調、虎虎、所有管理層人員同埋各位會員講聲~

~Happy Birthday~~

本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: andy-xhc | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: WC | 理由: 618,619生日快乐
  • 银纸:10 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-06-18 22:29 | [楼 主]
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[3777]

Re:~生日快樂~619~

乜都唔好讲,霸返个位先

霸左位之后可以慢慢讲

生日快乐啊,蓝调
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2008-06-18 22:34 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

恭喜晒!藍調三週年紀念

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-06-18 22:34 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

邊有咁多人有細路既相呀!

顶端 Posted: 2008-06-18 22:36 | 3 楼
    spica
    Os quiero para siempre.

多谢发贴的人[3191]

图片:
    其實應該係今日先啱, 365*3=1095+1(今年2月29號)=1096日. 今日就係開通1096日.
    歡迎光臨我的店鋪: http://shop57054641.taobao.com/
    顶端 Posted: 2008-06-18 22:37 | 4 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第4楼spica2008-06-18 10:37 PM发表的:
    其實應該係今日先啱, 365*3=1095+1(今年2月29號)=1096日. 今日就係開通1096日.

咁樣計~~咁出年點算呀~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-06-18 22:40 | 5 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:~生日快樂~619~

Quote:
    引用第3楼小加菲2008-06-18 10:36 PM发表的:
    邊有咁多人有細路既相呀!

咁咪俾機會自己去搵返細個嘅相嚟睇~~回憶下嘛~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-06-18 22:42 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼幸福瞬間2008-06-18 22:40发表的:

咁樣計~~咁出年點算呀~~

出年咪出年先算囉

顶端 Posted: 2008-06-18 22:42 | 7 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:~生日快樂~619~

Quote:
    引用第6楼幸福瞬間2008-06-18 22:42发表的:

咁咪俾機會自己去搵返細個嘅相嚟睇~~回憶下嘛~~

哈哈…不如我私下比你好無

顶端 Posted: 2008-06-18 22:43 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:~生日快樂~619~

Quote:
    引用第8楼小加菲2008-06-18 10:43 PM发表的:

哈哈…不如我私下比你好無

你嘅就唔使講啦~~快d添呀~~

顶端 Posted: 2008-06-18 22:44 | 9 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

恭喜啊喵~~~希望下年仲見到打家啊喵~
    希望有更多朋友加入啊喵~~ 隨爪比個THANKS老闆娘先喵~~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-06-18 22:45 | 10 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:~生日快樂~619~

Quote:
    引用第9楼幸福瞬間2008-06-18 22:44发表的:

你嘅就唔使講啦~~快d添呀~~

你就想,講下咋

顶端 Posted: 2008-06-18 22:46 | 11 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼hinotori2008-06-18 10:45 PM发表的:
    恭喜啊喵~~~希望下年仲見到打家啊喵~
    希望有更多朋友加入啊喵~~ 隨爪比個THANKS老闆娘先喵~~

即係咁~~多謝曬先~~
    不過你唔好再叫我老闆娘啦~~ 我冇僱用過你啵~~
    你都係叫返我幸福得啦~~

顶端 Posted: 2008-06-18 22:54 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:~生日快樂~619~

Quote:
    引用第11楼小加菲2008-06-18 10:46 PM发表的:

你就想,講下咋

去你屋企搵囉~~

顶端 Posted: 2008-06-18 22:55 | 13 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第12楼幸福瞬間2008-06-18 22:54发表的:

即係咁~~多謝曬先~~
    不過你唔好再叫我老闆娘啦~~ 我冇僱用過你啵~~
    你都係叩返我幸福得啦~~

收到啦幸福大小姐喵~~
    顶端 Posted: 2008-06-18 22:56 | 14 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~生日快樂~619~

Quote:
    引用第13楼幸福瞬間2008-06-18 22:55发表的:

去你屋企搵囉~~

你搵到我屋企先講啦!

顶端 Posted: 2008-06-18 22:58 | 15 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[8637]

做乜搞到同人一齐庆祝喔
    搞到呃唔到钱啦
    顶端 Posted: 2008-06-18 23:03 | 16 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

奖芳芳一位我..

顶端 Posted: 2008-06-18 23:03 | 17 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第16楼WC2008-06-18 23:03发表的:
    做乜搞到同人一齐庆祝喔
    搞到呃唔到钱啦

一個鐘後比你啦!

顶端 Posted: 2008-06-18 23:04 | 18 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼mc.大儍儍2008-06-18 23:03发表的:
    奖芳芳一位我..

獎你一碗芝麻糊

顶端 Posted: 2008-06-18 23:05 | 19 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第14楼hinotori2008-06-18 10:56 PM发表的:

收到啦幸福大小姐喵~~

俾把刀我啦唔該~~

顶端 Posted: 2008-06-18 23:08 | 20 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第16楼WC2008-06-18 11:03 PM发表的:
    做乜搞到同人一齐庆祝喔
    搞到呃唔到钱啦

等多陣啦~~好快就呃到嘅啦~~

顶端 Posted: 2008-06-18 23:09 | 21 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~生日快樂~619~

Quote:
    引用第15楼小加菲2008-06-18 10:58 PM发表的:

你搵到我屋企先講啦!

叫埋我個女一齊咪得囉~~

顶端 Posted: 2008-06-18 23:11 | 22 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第20楼幸福瞬間2008-06-18 23:08发表的:

俾把刀我啦唔該~~

幸福你唔好咁衝動啊喵~~~ 唔好劏我啊喵~~
    顶端 Posted: 2008-06-18 23:11 | 23 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第20楼幸福瞬間2008-06-18 23:08发表的:

俾把刀我啦唔該~~

發生咩事呀老闆娘!

顶端 Posted: 2008-06-18 23:12 | 24 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~生日快樂~619~

Quote:
    引用第22楼幸福瞬間2008-06-18 23:11发表的:

叫埋我個女一齊咪得囉~~

咁都比你諗到

不過都無用,入唔到開口

顶端 Posted: 2008-06-18 23:13 | 25 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

Quote:
    引用第18楼小加菲2008-06-18 23:04发表的:

一個鐘後比你啦!

Quote:
    引用第21楼幸福瞬間2008-06-18 23:09发表的:

等多陣啦~~好快就呃到嘅啦~~

多D,多D,多D。。。。。
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
    顶端 Posted: 2008-06-18 23:14 | 26 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

Quote:
    引用第19楼小加菲2008-06-18 23:05发表的:

獎你一碗芝麻糊

日日都食...都腻喇...

顶端 Posted: 2008-06-18 23:15 | 27 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

老虎…26樓有人灌水

顶端 Posted: 2008-06-18 23:15 | 28 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第27楼mc.大儍儍2008-06-18 23:15发表的:

日日都食...都腻喇...

越食越知味架你!百食不厭

顶端 Posted: 2008-06-18 23:16 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区