本页主题: 都系我翻唱既歌~ - 原谅我 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

sam16223
※ぶ燦ぶ※
级别: 普通人

多谢发贴的人[63]

都系我翻唱既歌~ - 原谅我

上传哩D都系我既旧歌~ %10ONe}  
从今日开始我会多多录歌~ $l]:2!R  
希望论坛朋友会支持我啦~
描述:郑伊健既原谅我
附件: 原谅我(sam).mp3 (993 K) 下载次数:11
本帖最近评分记录:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 唱得唔錯喎....不過點解得咁少嘅...>.<
  • 顶端 Posted: 2008-09-04 07:18 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:都系我翻唱既歌~

今次头位我既 0V86]zSo  
    ok喎!继续发啦!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-09-04 07:47 | 1 楼
    milkbob
    研究生

多谢发贴的人[56]

唔错哦。。几好。支持下先
    命运
    顶端 Posted: 2008-09-04 08:24 | 2 楼
    木独猪
    禄木甘咖猪,似了

多谢发贴的人[59]

为沟女而现身噶水鬼!!!
    顶端 Posted: 2008-09-04 09:58 | 3 楼
    sam16223
    ※ぶ燦ぶ※

多谢发贴的人[63]

哈哈~乜我似水鬼咩~我系论坛好耐架啦~不过一直无出声姐
    顶端 Posted: 2008-09-04 10:21 | 4 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

好似....Ekin把聲... ~Lg ;7i1L  
    將首歌轉咗做wma格式就可以成首upload曬上嚟啦...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-09-04 14:38 | 5 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:都系我翻唱既歌~

Quote:
    引用第4楼sam162232008-09-04 10:21 AM发表的: z 0zB&}  
    哈哈~乜我似水鬼咩~我系论坛好耐架啦~不过一直无出声姐
    Gm9  
    I&gd"F _v}  
    真係仲耐過我...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-09-04 14:39 | 6 楼
    sam16223
    ※ぶ燦ぶ※

多谢发贴的人[63]

哈哈~版主真客气啦~
    顶端 Posted: 2008-09-04 19:40 | 7 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:都系我翻唱既歌~

Quote:
    引用第7楼sam162232008-09-04 07:40 PM发表的: _T~& kwe  
    哈哈~版主真客气啦~
    IMM sOl  
    So e2Gq  
    講事實啫...

顶端 Posted: 2008-09-04 19:58 | 8 楼
    哥哥
    没有脚的雀仔
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[11076]

又唱得幾好窩!
    你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2008-09-05 02:37 | 9 楼
    kennywind
    華仔哥

多谢发贴的人[73]

无另一首咁好听,太刻意去模仿伊健把声啦,唔系好自然
    顶端 Posted: 2008-09-05 21:19 | 10 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

聽下先!!
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-09-05 21:37 | 11 楼
    gz2000
    大家好,才是真的好
    级别: 新人

多谢发贴的人[5]

伊健把声本来就麻麻,没咩必要特别去模仿他把声 7 <]YK`a2d  
    唱出自己的特色就得了
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 优秀文章
  • 顶端 Posted: 2008-10-05 11:49 | 12 楼
    冇啦啦

多谢发贴的人[2]

竟然有同志!!!! O<,\ tZ'N  
    不过冇咁必要啊,伊健宜家都收皮唔唱歌了,斋拍戏搵银养女人,仲唱翻佢啲旧歌冇意思啦,迟咗10年了,唱翻自己出嚟咪得囖
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 优秀文章
  • 顶端 Posted: 2008-10-05 11:53 | 13 楼
    冇啦啦

多谢发贴的人[2]

我仲耐过你哋啦,哈哈
    顶端 Posted: 2008-10-05 11:55 | 14 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部