本页主题: 我地之間系米有好多問題呢?? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

⒈鈊╃⒈噫
聰少
级别: 神人

多谢发贴的人[635]

我地之間系米有好多問題呢??

同只豬一齊半年有多拉·。。  /b=C  
f-M:ap(O  
  甘耐以呢我都好用心甘去照顧距·· ,V1"Typ#<  
kZ5#a)U<  
    有次只豬病佐,我不眠不休甘系距身邊睇住距,夠鐘就叫距起身吃藥。。。 BH'*I yv  
T";evM66  
      果時我已經累到想死甘,但系為佐只豬,我幾辛苦都撐羅去。好快只豬就好翻。 i:YX_+n  
Z )c\B  
        第日,却到我病佐,調翻轉只豬照顧翻我。。 uw3vYYFX  
 dfFw6R  
          同只豬系一齊甘時間仲多過同屋企人過。。 {~9zuNi  
i|{psA  
            兩個人系埋一齊耐佐就自自然然開始有唉哨。。 /l<(i+0  
D&FDPaJM  
              每次都系我凼翻距,每次凼翻又到我嬲。。 1'f_C<.0  
+2iD9X{$MX  
            開頭就小打小鬧,到呢已經發展到玩失蹤,玩關機。。 h\!8*e;RAW  
xgxfPcI  
          我知只豬脾氣嘎,每次都系我都就曬只豬。 ?>;b,^4  
mh8fJ6j29N  
        就得多,開始亂發脾氣拉。。 \ ITd\)F%N  
xN*k&!1&  
      以前我管你,你會聽聽話話。。 !yv>e7g^  
XR..DVab  
    呢+就變成耳邊風。。仲專同我唱對臺。 (xG%H:6,  
g|Lbe4?  
  好好好,呢D我都忍,鬼叫自己中意只豬。 *6yY>LW  
K+)3 LR^  
 講又講過,話又話過,鬧又鬧過,嬲又嬲過,, g**!'T4&o  
H~yHSm 3  
呢+我5管你拉·你安心拉,你自己中意點就點拉· ~HIj+kN  
aV$kxzEc  
  呢+又成日穩借口出去。我知你嘎,成日都去穩D豬朋狗友玩。 }.o.*N  
t"B3?<?]  
   同我講多句你就發脾氣。好好好,你發。。 9]v,3'QI  
{^1O  
     等你發完拉。甘我呢,我D脾氣又同邊個發阿。 #TNjQNg@O  
XYvj3+  
       屋企已經好多也要我煩。。有時仲成日都失眠。你就闊佬懶理日日去玩。。 jSpj6:@B  
y#a,d||N1  
        你無錢拉,問朋友借。。你無心情,發我脾氣。。 R3G\Gchd  
;+DEU0|pe  
           發完脾氣拉,穩朋友玩。。 [yMSCCswW  
"SN*hzs"]`  
             對住你,連柴哥都鬧我: |? V7E\S  
]$drBk86bh  
              “距甘對你都忍得,呢種女人5要都罷拉。” #HV5M1mb  
2,:{ 5]Q$  
                  我無語。。。。。。。。 g)6>=Qo`8E  
,a&,R*r@&  
                    但系自己對住只豬却點都開5到口講:   }<~(9_+  
<( OHX3~  
                      “我地分手拉。” 7RDmvWd-'?  
x1Gx9z9  
                       呢幾個字講出呢就好簡單。 -F?97&G$  
l)\Q~^cxd  
                     但系做起身好難。。 /Pe xtj<  
"m{i`<,  
                   講到底自己仲系放5抵。 ,Vq$>T@z  
]){ZL  
               可能我地之間有好多問題都未解決呢。。 ; =n}61  
'ge$}L}4  
             梁生話:“5好因為D小矛盾就鬧分手阿。” !:xycLdfUp  
EPJ>@A>;D  
           冷静系解决5到问题嘎,静完有如何,发生嘎争执,仲系未解决阿!! Y-bTKSn  
Dh4 Lffy  
        我自己好努力維持呢段感情。。 bVz<8b6h'-  
(W#CDw<ja  
      但系得我一個人維系。。甘系無用嘎。。。。。 4L,wBce;,t  
ftpPrtaP  
    只豬呢。。問題依舊,態度照舊。。 'yVe&5?  
yf&_l^!  
   2个人一起就系要迁就对方噶啦~ eGT&&Y  
cO]w*Hti  
就系要就得有個譜先得嘎。一味靠發脾氣無用哦。 W!$U{=  
F m:Ys](  
  比你發完脾氣甘又點。。要解決嘎問題始終都未解決阿。。 ?#GTD?3d  
{X<g93  
    你對住我發完脾氣就拍下蘿柚就出去玩。。 &OJ?Za@p@)  
:xHKbWz6j  
      我對住你發脾氣,有用咩,米又系自己受翻。。 :@)R@. -  
`^#4okg]  
        呢+威拉,只豬叻拉。5想有人管住自己拉。。 0S :&wb  
U%pB  
          好羅,呢+我5管你拉,你D事我5去追問拉。。 wlP3 XF?  
zgz!"knVx  
              7 q!==P=  
T%oJmp?0  
     Sed 8Q-m  
/RJ]MQ\*O  
     U\Y0v.11  
v {r%/*  
          hiibPc?I  
}j2;B 8j  
  !U:&8Le  
c $r"q :\  
                                                                                            聰   OIj.K@Kr  
c*B< - l<5  
                                                                                2009年2月28日 x%`YV):*  
:l"B NT[/  
                                                                                        凌晨2:30 ilQ}{p6I  
L4B/ g)K  
  eCR^$z=c  
=v^#MU{k?  
   QxG^oxU}  
I4%kYp]  

[ 此贴被⒈鈊╃⒈噫在2009-02-28 02:44重新编辑 ]
你可能因為某個理由而傷心難過         但你卻能找個理由讓自己快樂

BLOG:http://congtou010578531.blog.163.com

DIAN 联:15989233007

Q:344472860
顶端 Posted: 2009-02-28 02:33 | [楼 主]
tjken
级别: 普通人

多谢发贴的人[47]

十年后你自己睇翻你d旧事,系咪觉得有d on 9呢?人人都应该有自己嘅on9爱情故事,你有过,就冇枉过啦。多少风流往事都被风吹雨打去。take care
顶端 Posted: 2018-12-12 13:50 | 1 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式

Total 0.056170(s) query 7, Time now is:04-28 01:57, Gzip enabled 粤ICP备06028238号