« 1 2345» Pages: ( 1/6 total )
本页主题: 【本人實拍】广州白云山麓某大型度假村总统房内怀疑灵异照 - 【注意第二幅左下角】 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

忌廉棉花糖
赶都唔走
级别: 强人

多谢发贴的人[497]

【本人實拍】广州白云山麓某大型度假村总统房内怀疑灵异照 - 【注意第二幅左下角】

图片:
图片:
某大型度假村已经有十几年历史,位于广州白云山麓。怀疑灵异照片拍摄地点系一别墅内。该别墅十几年中都有人传出遭遇灵异嘅事件,因为别墅后面喺一大片山坡原来也是乱葬岗,唔知会唔会因此造成心理阴影。 &FW|O(]  
rs`H':a /  
当日该套房刚完成装修,晚上10时许客房服务员已经搞完卫生且大部分已经离去落班。本人独自进入检查细节,从套房大浴室出来进入客厅之际突然好有影相嘅冲动。然后就用手机拍低以下两张相片。当时预览后并未发觉唔妥,然后相片一直存于手机打未开过。几个月后因要将刚于朋友嘅合照放上网,将整个相簿文件夹拉入电脑后先发现有异,当堂全身寒意。(房内风扇用于吹散房内浓烈嘅装修异味)
[ 此贴被忌廉棉花糖在2009-03-22 19:36重新编辑 ]
顶端 Posted: 2009-03-21 15:17 | [楼 主]
一百起家
【生活不会总尽如人意的】
级别: 新人

多谢发贴的人[22]

Re:【本人實拍】广州白云山麓某大型度假村总统房内怀疑灵异照

怕怕----毛管都起来了。。。。。。。。。   大吉利是 !!!!!!!!
顶端 Posted: 2009-03-23 22:07 | 1 楼
Mc.大醜醜
寂寞空虛。
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

Re:【本人實拍】广州白云山麓某大型度假村总统房内怀疑灵异照

怕怕

.....................
顶端 Posted: 2009-03-24 02:34 | 2 楼
zycblue

多谢发贴的人[5]

以后少搞这些来吓人啦。。
顶端 Posted: 2009-03-24 02:43 | 3 楼
肥肥仔
N
级别: 神人

多谢发贴的人[543]

张相做得真D好吗?做到甘 我点信啊?

顶端 Posted: 2009-03-24 09:43 | 4 楼
忌廉棉花糖
赶都唔走

多谢发贴的人[497]

Re:Re:【本人實拍】广州白云山麓某大型度假村总统房内怀疑灵异照

Quote:
引用第4楼肥肥仔2009-03-24 09:43发表的: \6a' p Q,  
张相做得真D好吗?做到甘 我点信啊?
B0yGr\KJ  
DI;LhS*z  
对于明显存在嘅事实,唔係去倾力研究,而係冠以“造假”嘅称号,喱种态度好唔负责任!!!!!!!
顶端 Posted: 2009-03-24 10:35 | 5 楼
jay022

多谢发贴的人[78]

楼主讲得锦真,我点可以信啊!!
顶端 Posted: 2009-03-24 13:57 | 6 楼
c1289h
级别: 普通人

多谢发贴的人[55]

楼主你长的这么衰就不要出来吓人了!!!
顶端 Posted: 2009-03-24 14:09 | 7 楼
sam022
夜貓

多谢发贴的人[43]

有D勉强窝~`
顶端 Posted: 2009-03-28 01:18 | 8 楼
荷b仔
≮魚蛋幫≯快刀手
级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

Re:Re:Re:【本人實拍】广州白云山麓某大型度假村总统房内怀疑灵异照

Quote:
引用第5楼忌廉棉花糖2009-03-24 10:35发表的: h^H)p`[Gme  
~-yq,x  
L`w_Q2{sv  
对于明显存在嘅事实,唔係去倾力研究,而係冠以“造假”嘅称号,喱种态度好唔负责任!!!!!!!
0eA |Uq~  
点研究?
你的世界 我曾经路过
顶端 Posted: 2009-03-28 01:27 | 9 楼
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

如果係相繼影出來。靈異照片會有扭曲現象
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2009-03-30 14:41 | 10 楼
色魔豪
对冧庄

多谢发贴的人[5714]

好难相信呢个是鬼咯
顶端 Posted: 2009-03-30 22:27 | 11 楼
conor

多谢发贴的人[5]

哈哈。。。好明显大家都系醒目仔醒目女。。。无俾发相人误导。。。灵异照片边会系咁噶。。。。好肯定相中着红衫噶个系人。。仲要系男人。。。系唔系自己影相唔识揸镜头,定系影相啊阵手震啊。。。求其影左出黎,,有D似 就嗱黎吹水啊。。。你以为嗱张相出来话灵异就系灵异先得咖。。。 唉。。。真郁闷
顶端 Posted: 2009-03-30 22:53 | 12 楼
天天天蓝天蓝

多谢发贴的人[21]

水平低左D罗, 摞既景都吾一样,,明显就是ZOOM远近影既2张相,里面梗是有吾同啦
顶端 Posted: 2009-03-30 23:05 | 13 楼
kamihito

多谢发贴的人[67]

师父话斋,太实在的鬼相反而显得假~
顶端 Posted: 2009-04-01 14:32 | 14 楼
boysky0921

多谢发贴的人[34]

总统房D傢俬都幾up dup下
顶端 Posted: 2009-04-01 20:55 | 15 楼
dedeng
粤人无数

多谢发贴的人[33]

比较假罗,同我以前看过的很不同!
顶端 Posted: 2009-04-02 12:41 | 16 楼
sexeric

多谢发贴的人[11]

我都觉得有D假..个人太明显了!!
顶端 Posted: 2009-04-04 18:37 | 17 楼
蓝调枫

多谢发贴的人[61]

楼主!你好假!
顶端 Posted: 2009-04-04 18:43 | 18 楼
weiranlee

多谢发贴的人[5]

吹水,几十年前的鬼是这么打扮的吗?!!!没常识!
顶端 Posted: 2009-04-04 18:44 | 19 楼
ken528000

多谢发贴的人[0]

失败之作
顶端 Posted: 2009-04-07 02:04 | 20 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

影得半只
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2009-04-07 06:44 | 21 楼
new887

多谢发贴的人[16]

好假好假啊
顶端 Posted: 2009-04-15 06:35 | 22 楼
ougenjan

多谢发贴的人[9]

PS工底还可以,但社会人生经验少佐D,你对灵魂学有小小常识噶话,就唔会成个人样甘整佐出来啦,最起码个发型都PS好D啊!
顶端 Posted: 2009-04-15 06:50 | 23 楼
saxgirl

多谢发贴的人[0]

用PS调一下透明度,影两张一样的相就可以造出来了
顶端 Posted: 2009-04-15 22:24 | 24 楼
kuan
沙煲

多谢发贴的人[48]

睇完楼上咁多位咁有力概判断与分析,可以落结论了:唔知真定假!讲完。
顶端 Posted: 2009-04-15 22:43 | 25 楼
ぐo丫せ輝々

多谢发贴的人[39]

好似唔係咁真實咁嘅...
顶端 Posted: 2009-04-16 19:42 | 26 楼
ckman

多谢发贴的人[0]

唔知係真定假
顶端 Posted: 2009-04-17 01:14 | 27 楼
sprit

多谢发贴的人[0]

假作真时真亦假!
顶端 Posted: 2009-04-18 17:12 | 28 楼
Alvin
恶魔仔

多谢发贴的人[316]

5多似系真既甘哦
中国加油!!北京加油!!
顶端 Posted: 2009-04-18 17:26 | 29 楼
« 1 2345» Pages: ( 1/6 total )
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 侦灵地带