« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: 「Lady」~雲南行~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」~雲南行~

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
大概廿日前去咗雲南一次~~自助遊嘅~~留咗10日~~ tWn m{mF  
YJ$ewK4E#.  
直飛麗江之後住咗兩晚...跟住就跟當地團去咗幾日香格里拉~~ ?N*0 S'dY  
CeTr%j  
算ok嘅~~因為第一次見到咁多雪~~仲堆雪人~~ %7msAvbk  
(GG"'bYk  
遺憾就係冇再去沪沽湖~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: kerobee | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: bennypower | 理由: 你有機會去下青島嶗山嘅北九水耍下~另一番特色
  • 银纸:5 | 操作人: 宾宾囝囝 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: 宾宾囝囝 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: bennypower | 理由: 哼~畀你去買感冒藥凍瓜你
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-03-31 01:31 | [楼 主]
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

你有冇搞錯竟然去雲南~ 9HJA:k*k|  
    c0M>CaKD  
    我都想去吖~冇時間過去~
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2009-03-31 01:40 | 1 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第1楼bennypower2009-03-31 01:40 AM发表的: n]+v Eu|  
    你有冇搞錯竟然去雲南~ Y^P'slY{%  
    b/g"ws_  
    l5bd);L tq  
    e:H9!  
    想去咗好耐嘅啦~~ SuU %x2  
    幾年前返嚟渡假時同朋友跟團去過一次啦~但根本冇時間玩~ jQ[M4)>_k`  
    今次決家自助遊去玩嘅~~ +HxL>\  
    係去就呢一兩年好去啦~~過多幾年就冇意思啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2009-03-31 01:46 | 2 楼
    wildduck
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[11830]

有米啊。
    顶端 Posted: 2009-03-31 02:01 | 3 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼wildduck2009-03-31 02:01 AM发表的: <_tkd3t#W  
    有米啊。
    \dz@hJl:  
    eHjn<@  
    自助遊平過跟團呀~~唔使好多錢~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2009-03-31 02:10 | 4 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

嘩......... 好正喔幫主 人比花嬌呀 fq.ui3lP)  
    !c+Nf2I7S  
    真係羨慕几多人呀!你己经係好过好多人架喇。 <J`",h  
    H?~|Uj 6  
    本來上次返hk想跟团去雲南麗江玩架,可惜医生唔批准,咪变咗响香港同廣州岳下岳下喇! v: Av 2y  
    93-UA.+g  
    不过我一定会去见識下嘅。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-03-31 02:50 | 5 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第1楼bennypower2009-03-31 01:40发表的: prvvr;Ib  
    你有冇搞錯竟然去雲南~ %T hY6y(  
    >~-8RM  
    ,9I %t%sb  
    等埋芳仔得闲先啦.................

顶端 Posted: 2009-03-31 02:51 | 6 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼花無缺和尚2009-03-31 02:50 AM发表的: J1@X6U!{  
    嘩......... 好正喔幫主 人比花嬌呀 `SdvX n  
    kvWP[! j?)  
    真係羨慕几多人呀!你己经係好过好多人架喇。 0p"l}Fu@`  
    &cnciEw1  
    本來上次返hk想跟团去雲南麗江玩架,可惜医生唔批准,咪变咗响香港同廣州岳下岳下喇! $#3O:aW  
    .......
    P9Ye e!*H  
    q]%eLfC(  
    我係苦中作樂啫~~ K4 \{G  
    唔好跟團啦~~跟團冇得玩架~~ @>>8CU^~  
    自己去仲好呀~~

顶端 Posted: 2009-03-31 03:15 | 7 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第7楼幸福瞬間2009-03-31 03:15发表的: R,]J~TfPK  
    $KSdNFtM)A  
    Sz!mn  
    我係苦中作樂啫~~ Y^Of  
    唔好跟團啦~~跟團冇得玩架~~ u'Od~x^z  
    自己去仲好呀~~
    M)m(  
    我喜欢跟團架,因為衣食住行都有人照顾吖嘛...........

顶端 Posted: 2009-03-31 03:51 | 8 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

第四張相??你妹妹啊? .|$:%"O&X  
    @fI1|v=eF  
    影到你 好可愛。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-03-31 08:04 | 9 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

舊年去咗,两個人一個團,唔洗俾團费,中國政府旅行社派人带我哋去完。
    顶端 Posted: 2009-03-31 08:35 | 10 楼
    721kn

Quote:
    引用第2楼幸福瞬間2009-03-31 01:46发表的: E;o "^[we  
    $D][_I  
    a< E\9DL  
    想去咗好耐嘅啦~~ r_"=DLx6  
    幾年前返嚟渡假時同朋友跟團去過一次啦~但根本冇時間玩~ U } K]W>Z  
    今次決家自助遊去玩嘅~~ Hf$pwfGcY]  
    .......
    kd=|Iip;(  
    fb=[gK#*,  
    感觉中國周围都好商业化,就算去到山区都一样。
    顶端 Posted: 2009-03-31 08:45 | 11 楼
    721kn

Quote:
    引用第6楼花無缺和尚2009-03-31 02:51发表的: E4cPCQyeH  
    '}, 8x?  
    等埋芳仔得闲先啦.................
    "> M:6\B  
    how about me
    顶端 Posted: 2009-03-31 08:57 | 12 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

玉龙雪山好多雪啊 我上次去都无咩雪 真失望   丽江古城啲水实在太清澈了
    顶端 Posted: 2009-03-31 08:58 | 13 楼
    721kn

Quote:
    引用第7楼幸福瞬間2009-03-31 03:15发表的: 9CFh'>}$  
    7U2?in}?Qi  
    XR+  
    我係苦中作樂啫~~ * q*$%H  
    唔好跟團啦~~跟團冇得玩架~~ 2rWPqG4e  
    自己去仲好呀~~
    NI85|*h  
    ly::?  
    我去旅行,咪试過跟團。 ho%G  
    跟團無自由。
    顶端 Posted: 2009-03-31 09:02 | 14 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

annie呢个现代版 阿思玛 真係靓啊  
    顶端 Posted: 2009-03-31 09:09 | 15 楼
    stephy
    開心樂園餐
    级别: 高人

多谢发贴的人[303]

D地方好靓啊。。我都好想去,不过周身无蚊。。先都唔先下。。
    顶端 Posted: 2009-03-31 09:23 | 16 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第12楼721kn2009-03-31 08:57发表的: @@& ? ,3  
    %:8 XZf  
    how about me
    %$F_oO7"  
    人地bennypower梗係要等埋芳仔去啦............ `!C5"i8+i2  
    OBf$0  
    甘睇下几時我地自己组團去玩啦?

顶端 Posted: 2009-03-31 11:28 | 17 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

好靓啊! 人仲靓过D景啊! 好有西藏既感觉啊!
    顶端 Posted: 2009-03-31 14:19 | 18 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

哇...好靓吖....D景``` KdC'#$  
    QFIYnxY9  
    qD{~QHDa  
    _c,{}sn  
    wpcqgc  
    c1 Hp  
    2!GyQ@&[W  
    | A# \5u  
    Ym 1; /'  
    V:2{LR<R8  
    3y yVI#  
    C wwZ~2  
    Z=s.`?Z  
    ]r>m{"~E  
    I.kuYD62  
    "/d  
    N 'YzCq;M  
    K6N+0#  
    ))E| SAr  
    63c\1]YB.  
    S%3&Y3S  
    当然,,人都靓..

.....................
    顶端 Posted: 2009-03-31 14:39 | 19 楼
    色魔豪
    对冧庄
    级别: 新人

多谢发贴的人[5714]

玉龙雪山是极少雪的,鉴定完毕
    顶端 Posted: 2009-03-31 17:33 | 20 楼
    tmac
    一世符碌
    级别: 普通人

多谢发贴的人[59]

好多年唔睇过雪啦~!你就好啦~!
    顶端 Posted: 2009-03-31 20:30 | 21 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

云南劲靓~~~好羡慕幸福阿~~~~~我唔 知几时先有机会 去倒
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2009-03-31 20:41 | 22 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

Annie係咪玉龙雪山啊!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2009-03-31 21:06 | 23 楼
    jerry

多谢发贴的人[1600]

靓人靓景 7x.] 9J  
    不过条围巾有D大
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2009-03-31 21:21 | 24 楼
    chao668899
    级别: 新人

多谢发贴的人[4]

向往的地方
    顶端 Posted: 2009-04-01 01:15 | 25 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第9楼Kelvin...^_^...2009-03-31 08:04 AM发表的: QQQN}!xPj  
    第四張相??你妹妹啊? iy [W:<c7j  
    z W*Z  
    影到你 好可愛。
    ,b74 m  
    (4C_Ft*~j  
    我獨女嚟嘅~~ ,9~qLQ0O  
    我覺得影得好搞嘢囉~~

顶端 Posted: 2009-04-01 02:00 | 26 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼721kn2009-03-31 08:35 AM发表的: +}Qq#^:_\  
    舊年去咗,两個人一個團,唔洗俾團费,中國政府旅行社派人带我哋去完。
    "$e p=h+  
    ]" .SW5b_  
    姐姐你就好啦~~我都想唔洗錢去玩呀~~

顶端 Posted: 2009-04-01 02:01 | 27 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第13楼moonwalk2009-03-31 08:58 AM发表的: [*d<LAnuWP  
    玉龙雪山好多雪啊 我上次去都无咩雪 真失望   丽江古城啲水实在太清澈了
    C*Wyw]:r  
    XWBTBL  
    er~~我今次冇去玉龍雪山呀~~嗰度係香格里拉嘅白馬雪山~ \04 (V'`U  
    而d水好清澈嘅係束河古鎮~~離麗江古城8公里左右~~ ;#ElJXS  
    束河古鎮個感覺比麗江古城要好~清靜好多~~

顶端 Posted: 2009-04-01 02:07 | 28 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第18楼jay_pen2009-03-31 02:19 PM发表的: ;BW9SqlN  
    好靓啊! 人仲靓过D景啊! 好有西藏既感觉啊!
    s+6tdBvzs  
    4x?4[J~u[  
    都入咗藏族自治區囉~~

顶端 Posted: 2009-04-01 02:09 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部