« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: 「Lady」~雲南行~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」~雲南行~

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
大概廿日前去咗雲南一次~~自助遊嘅~~留咗10日~~ 7#BpGQJQ  
g&30@D"  
直飛麗江之後住咗兩晚...跟住就跟當地團去咗幾日香格里拉~~ D20n'>ddg  
b^Xq(q>5  
算ok嘅~~因為第一次見到咁多雪~~仲堆雪人~~ ;nbUbRb  
ie!ik  
遺憾就係冇再去沪沽湖~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: kerobee | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: bennypower | 理由: 你有機會去下青島嶗山嘅北九水耍下~另一番特色
  • 银纸:5 | 操作人: 宾宾囝囝 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: 宾宾囝囝 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: bennypower | 理由: 哼~畀你去買感冒藥凍瓜你
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-03-31 01:31 | [楼 主]
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

你有冇搞錯竟然去雲南~ |Vpp'ipr  
    gI^&z  
    我都想去吖~冇時間過去~
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2009-03-31 01:40 | 1 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第1楼bennypower2009-03-31 01:40 AM发表的: Y7t#)?  
    你有冇搞錯竟然去雲南~ O)dnr8*  
    %OBW/Ti  
    kd 'b_D[$H  
    ]\M{Abqd{  
    想去咗好耐嘅啦~~ Clum m@z;#  
    幾年前返嚟渡假時同朋友跟團去過一次啦~但根本冇時間玩~ P =X]'m_B  
    今次決家自助遊去玩嘅~~ GeR#B;{  
    係去就呢一兩年好去啦~~過多幾年就冇意思啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2009-03-31 01:46 | 2 楼
    wildduck
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[11830]

有米啊。
    顶端 Posted: 2009-03-31 02:01 | 3 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼wildduck2009-03-31 02:01 AM发表的: [piK" N  
    有米啊。
    I 1 ]YT  
    p cLKE ZK  
    自助遊平過跟團呀~~唔使好多錢~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2009-03-31 02:10 | 4 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

嘩......... 好正喔幫主 人比花嬌呀 VESvCei  
    O8Mypv/C  
    真係羨慕几多人呀!你己经係好过好多人架喇。 XGZZKvp  
    ~|KqG  
    本來上次返hk想跟团去雲南麗江玩架,可惜医生唔批准,咪变咗响香港同廣州岳下岳下喇! @JSWqi>  
    /o4_rzR?  
    不过我一定会去见識下嘅。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-03-31 02:50 | 5 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第1楼bennypower2009-03-31 01:40发表的: iB0r+IbR  
    你有冇搞錯竟然去雲南~ Cnpl0rV~5  
    xDe^>(,"  
    ,U9j7E<4  
    等埋芳仔得闲先啦.................

顶端 Posted: 2009-03-31 02:51 | 6 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼花無缺和尚2009-03-31 02:50 AM发表的: *)r_Y|vg  
    嘩......... 好正喔幫主 人比花嬌呀 r(]Gd`]  
    1 =?pL$+G  
    真係羨慕几多人呀!你己经係好过好多人架喇。 J{Ij  
    Q]/g=Nn ^~  
    本來上次返hk想跟团去雲南麗江玩架,可惜医生唔批准,咪变咗响香港同廣州岳下岳下喇! P Jb /tKC  
    .......
    0lt1/PEKx2  
    bjUe+ #BL  
    我係苦中作樂啫~~ jhG6,;1zMI  
    唔好跟團啦~~跟團冇得玩架~~ lS;S:- -F  
    自己去仲好呀~~

顶端 Posted: 2009-03-31 03:15 | 7 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第7楼幸福瞬間2009-03-31 03:15发表的: w4y ???90)  
    ku v<  
    1\f8-:C  
    我係苦中作樂啫~~ +],2smd@N  
    唔好跟團啦~~跟團冇得玩架~~ @ceL9#:uc  
    自己去仲好呀~~
    .R+n}>+K  
    我喜欢跟團架,因為衣食住行都有人照顾吖嘛...........

顶端 Posted: 2009-03-31 03:51 | 8 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

第四張相??你妹妹啊? ]=^NTm,  
    Rm.9`<Y  
    影到你 好可愛。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-03-31 08:04 | 9 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

舊年去咗,两個人一個團,唔洗俾團费,中國政府旅行社派人带我哋去完。
    顶端 Posted: 2009-03-31 08:35 | 10 楼
    721kn

Quote:
    引用第2楼幸福瞬間2009-03-31 01:46发表的: 8-R; &  
    i%_nH"h  
    4[]4KKO3Q2  
    想去咗好耐嘅啦~~ PAXdIh[]  
    幾年前返嚟渡假時同朋友跟團去過一次啦~但根本冇時間玩~ [318Q%W&  
    今次決家自助遊去玩嘅~~ 3m`y?Dd  
    .......
    [^-DFq5@  
    RIl +QA  
    感觉中國周围都好商业化,就算去到山区都一样。
    顶端 Posted: 2009-03-31 08:45 | 11 楼
    721kn

Quote:
    引用第6楼花無缺和尚2009-03-31 02:51发表的: B [O1^jdO  
    i~6qOlLD-  
    等埋芳仔得闲先啦.................
    vJfex,#lv  
    how about me
    顶端 Posted: 2009-03-31 08:57 | 12 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

玉龙雪山好多雪啊 我上次去都无咩雪 真失望   丽江古城啲水实在太清澈了
    顶端 Posted: 2009-03-31 08:58 | 13 楼
    721kn

Quote:
    引用第7楼幸福瞬間2009-03-31 03:15发表的: [huS"1  
    8I'c83w  
    {? jr  
    我係苦中作樂啫~~ G~I@'[ur  
    唔好跟團啦~~跟團冇得玩架~~ (P[:g  
    自己去仲好呀~~
    ~% QVjzMC  
    39QAj&  
    我去旅行,咪试過跟團。 C0X_t  
    跟團無自由。
    顶端 Posted: 2009-03-31 09:02 | 14 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

annie呢个现代版 阿思玛 真係靓啊  
    顶端 Posted: 2009-03-31 09:09 | 15 楼
    stephy
    開心樂園餐
    级别: 高人

多谢发贴的人[303]

D地方好靓啊。。我都好想去,不过周身无蚊。。先都唔先下。。
    顶端 Posted: 2009-03-31 09:23 | 16 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第12楼721kn2009-03-31 08:57发表的: BD+V{x}P  
    %]Gm  
    how about me
    {#aW")x^#  
    人地bennypower梗係要等埋芳仔去啦............ vkWh2z  
    #;?j]npg]  
    甘睇下几時我地自己组團去玩啦?

顶端 Posted: 2009-03-31 11:28 | 17 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

好靓啊! 人仲靓过D景啊! 好有西藏既感觉啊!
    顶端 Posted: 2009-03-31 14:19 | 18 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

哇...好靓吖....D景``` J ik+t\A  
    K?[*9Q'\  
    fx &b*O C  
    Vsh7>|@  
    NV 6kj=r  
    [J4 Aig   
    NjT#p8d X  
    IR ; DdF  
    F/c 7^  
    > <cK  
    %Z|]"=;6  
    x8H%88!j*  
    n3w(zB  
    x2gnB@t  
    So &c\Ff  
    H"hL+F^  
    gY'w=(/`  
    L`E^B uP/  
    8SmtEV[b3  
    ="fq.Tt  
    o(iv=(o  
    当然,,人都靓..

.....................
    顶端 Posted: 2009-03-31 14:39 | 19 楼
    色魔豪
    对冧庄
    级别: 新人

多谢发贴的人[5714]

玉龙雪山是极少雪的,鉴定完毕
    顶端 Posted: 2009-03-31 17:33 | 20 楼
    tmac
    一世符碌
    级别: 普通人

多谢发贴的人[59]

好多年唔睇过雪啦~!你就好啦~!
    顶端 Posted: 2009-03-31 20:30 | 21 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

云南劲靓~~~好羡慕幸福阿~~~~~我唔 知几时先有机会 去倒
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2009-03-31 20:41 | 22 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

Annie係咪玉龙雪山啊!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2009-03-31 21:06 | 23 楼
    jerry

多谢发贴的人[1600]

靓人靓景 [,_M@g3  
    不过条围巾有D大
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2009-03-31 21:21 | 24 楼
    chao668899
    级别: 新人

多谢发贴的人[4]

向往的地方
    顶端 Posted: 2009-04-01 01:15 | 25 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第9楼Kelvin...^_^...2009-03-31 08:04 AM发表的: G?QFF6)}!  
    第四張相??你妹妹啊? sZ-]yr\E"  
    c1 / G yq  
    影到你 好可愛。
    ^ j@Q2>&?  
    Kq`Luf  
    我獨女嚟嘅~~ #;juZ*I  
    我覺得影得好搞嘢囉~~

顶端 Posted: 2009-04-01 02:00 | 26 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼721kn2009-03-31 08:35 AM发表的: :=~%&  
    舊年去咗,两個人一個團,唔洗俾團费,中國政府旅行社派人带我哋去完。
    7V0:^Jov  
    cFUYT$8>  
    姐姐你就好啦~~我都想唔洗錢去玩呀~~

顶端 Posted: 2009-04-01 02:01 | 27 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第13楼moonwalk2009-03-31 08:58 AM发表的: 3N+P~v)T'  
    玉龙雪山好多雪啊 我上次去都无咩雪 真失望   丽江古城啲水实在太清澈了
    =La}^  
    d@At-Z~M  
    er~~我今次冇去玉龍雪山呀~~嗰度係香格里拉嘅白馬雪山~ p w>A Q  
    而d水好清澈嘅係束河古鎮~~離麗江古城8公里左右~~ 8<n8joO0  
    束河古鎮個感覺比麗江古城要好~清靜好多~~

顶端 Posted: 2009-04-01 02:07 | 28 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第18楼jay_pen2009-03-31 02:19 PM发表的: i"rMP#7  
    好靓啊! 人仲靓过D景啊! 好有西藏既感觉啊!
    S_bay8L1  
    S OK2{xCG  
    都入咗藏族自治區囉~~

顶端 Posted: 2009-04-01 02:09 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部