级别: 新人

多谢发贴的人[0]

已过期

已过期
[ 此帖被13824534383在2024-03-31 17:31重新编辑 ]
顶端 Posted: 2022-07-01 12:17 | [楼 主]
rrr123456rrr

多谢发贴的人[0]

感谢楼主无私奉献!
顶端 Posted: 2022-07-24 20:59 | 1 楼

多谢发贴的人[0]

响喱度揾翻晒小学鸡时代嘅童年回忆啊!
顶端 Posted: 2022-07-24 21:25 | 2 楼

多谢发贴的人[0]

一直将喱个收藏住,等更新
顶端 Posted: 2022-07-31 08:57 | 3 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第31楼13824534383于2022-10-20 10:29发表的  : TU[f"!z^  
因为动了别人的蛋糕所以关闭连接。
:I<%.|8  
X4%*&L  
哥仔,喱种唔喺叫动咗别人蛋糕,, -P'>~W,~  
而喺人哋嘅劳动成果没被尊重啊,, b[RBp0]x  
注明一下出处,讲声多谢,有咁难咩????讲声多谢又唔洗钱嘅,,,,
顶端 Posted: 2022-10-20 12:44 | 4 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第33楼zeroexe0123于2022-10-20 12:49发表的  : h)A+5^:^  
Jw {:1  
* ?KQ\ Y  
T 6phD8#  
多谢你明白,但系已经心淡~~!所以,如果你要片,我建意你去公仔箱稳啦,因为蓝调已经太少人会真系分享~~!转咖多,但转得咖质量~~~! R9=,T0Y p  
P<2yCovn`  
.......
&BE[=& |  
d5zzQ]|L  
我一个80初嘅80后,都40岁咯,睇住粤语被消亡,小学禁讲粤语,D小朋友已经唔讲粤语,要么就唔咸唔谈,其实好心痛。 aG=Y 6j G  
没粤语节目传播一下,粤语就只会更快消失。。。 *r9I 1W  
bWMM[ pnL  
你不如申请去做版主,,, z': >nw  
一来你一直有制作,肯定喺可以为论坛作贡献架, k?xtZ,n{s  
二来你既然睇倒论坛有喱D现象,做版主,亦都可以有机会改变下论坛
顶端 Posted: 2022-10-20 13:32 | 5 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第37楼13824534383于2022-10-21 12:23发表的  : j|? bva\  
我会里面的资源整理一下全部转换格式去掉其他语言只有粤语重新发布,过几天阿里云能发布后就放上来。里面的那个凉宫春日的忧郁我已经删除了,拿了你的东西唔好意思。
]pB~&0jg  
DI$z yj~3  
都没人要你删除,, yyA/x,  
其实就只不过喺讲声 多谢,咁简单两个字就解决咗嘅事,何必要简单问题复杂化。。 93'%aSDI%  
你哋喺米90后,00后??讲声多谢喺觉得难为情吖??定喺觉得有耻辱感呢?? 8{d`N|k  
我一个80后今年都40咯,,由细到大我出街做任何事,接受任何服务,对人讲声多谢,唔该晒,几乎是日日都发生嘅事,随口都要讲嘅说话 CZ&TUE|:DA  
咁惜字如金,我真喺服咗你哋。。。
顶端 Posted: 2022-10-21 14:00 | 6 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第37楼13824534383于2022-10-21 12:23发表的  : z5{I3 Y!1  
我会里面的资源整理一下全部转换格式去掉其他语言只有粤语重新发布,过几天阿里云能发布后就放上来。里面的那个凉宫春日的忧郁我已经删除了,拿了你的东西唔好意思。
iK.MC%8?  
IGB>8$7  
建议你响发布嘅帖度,注明一下当中有收集资源,向原资源者讲声多谢,知道名就提下名,唔知道就概括咗啦。 @Qx;J<{+g  
其实多D人存落D资源喺好事,网盘唔稳阵,话唔定边一日要抓版权,所有资源就灰飞烟灭。。。 \!YPht  
个人又唔可能有咁多空间,如果大家都用各种方式各自保存一D,日后丢失咗都可以拿翻出来再分享啊。。。 'Y&yt"cs  
:'rXu6c-  
和气生财,都喺粤语人,同声同气啊!
顶端 Posted: 2022-10-21 14:45 | 7 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » Anime-动漫讨论区