级别: 新人

多谢发贴的人[0]

已过期

已过期
[ 此帖被13824534383在2024-03-31 14:51重新编辑 ]
顶端 Posted: 2022-09-13 11:23 | [楼 主]
zeroexe0123
级别: 普通人

多谢发贴的人[5]

Quote:
引用第20楼rrr123456rrr于2022-10-20 10:29发表的  : ?y>P  
O7g ?x3  
;;2XLkWu  
有人想拿免费资源卖钱??? 8uP,#D<wZ  
喱D人搞搞下会搞到以后大家都没嘢睇,反正我喺唔会俾钱买,情愿唔睇都唔买 \v)Dy)Vhg2  
粤语资源其实就剩我哋喱班广东嘅80后响度支持,,, \5_+6  
.......
=$X5O&E3'  
+j1s*}8  
卖你条命啊?你甘店,你发啊?收人地资源连回个贴都吾识 `J'xVq#O  
仲要转人地咖资源当自己咖,连出片有没问题,有没少几集都吾验,你吾问下距?
顶端 Posted: 2022-10-20 10:32 | 1 楼
zeroexe0123

多谢发贴的人[5]

Quote:
引用第23楼rrr123456rrr于2022-10-20 11:22发表的  : JF!JY( U,  
q6bi{L@/R  
$A;jl`ng  
你唔好条命条命住先。。。我确实唔清楚佢关帖原因,,, @%d g0F}h  
既然你知道,点解你唔响度回帖谴责佢,,, ]JVs/  
你大声讲出来,大家知道先可以阻止佢,你闹错对象。。。 4/;hA z  
.......
x4r8^,K3Zn  
N7Kq$G2O  
甘你吾问下果LZ?转人地资源前有没礼貌甘回贴讲声“多谢”啊? 9]<p  
而且我录片,我转片,距做左D乜啊?你可以叫距下载新发果部“勇者、辭職不幹了” 系百度网盘下载完再上传到阿里云分享比人啊? |_"JyGR2  
距连甘简单咖事都吾做,一句"吾该"都没讲,意距名意发出呢,当系自己功劳~~!甘又点啊?里面有好多部片都系我用我自己咖电脑、网络,系百度网盘下载,其它在线网在线录制,转格式,压缩再上传~!一上传,距一叫都没,直接转自己网盘就发布,甘乜心态啊? k |k  
用人地咖资源,挣取自己咖名誉感?甘又系乜啊?
[ 此帖被zeroexe0123在2022-10-20 11:31重新编辑 ]
顶端 Posted: 2022-10-20 11:25 | 2 楼
zeroexe0123

多谢发贴的人[5]

Quote:
引用第23楼rrr123456rrr于2022-10-20 11:22发表的  : !~Gx@Ro  
U_i%@{  
#S)] `YW  
你唔好条命条命住先。。。我确实唔清楚佢关帖原因,,, cyrVz4_a  
既然你知道,点解你唔响度回帖谴责佢,,, *`2.WF@E)  
你大声讲出来,大家知道先可以阻止佢,你闹错对象。。。 PP)iw@9j  
.......
.B?6  
TRP#b 7nC  
而且好似距甘样,最多又去其它论坛又发过~~!睇距都吾识压片、录片,转人地咖片刷存在感果种人~~! 7=i8$v&GX  
我都吾系第一次比人盗发片咖啦~!试过电影 都比人盗去公仔箱果边,仲要成个连接直接盗,真系人材~~!我关连接,距又关果种  ;wo  
衣个LZ就转人资源吾验片,原封不动甘转,少几集又吾识,个名改错又吾识~!又系人材一个~~!
顶端 Posted: 2022-10-20 11:41 | 3 楼
zeroexe0123

多谢发贴的人[5]

Quote:
引用第27楼rrr123456rrr于2022-10-20 12:08发表的  : :rxS &5  
krqz;q-p~  
%+ln_lgD:  
哦,D片喺你制作贡献出来嘅! _y>mmE   
兄弟,你放心,我撑你。。。 n/W@H Im#  
但喺你要讲出来, 唔喺没人知, aQ!QrTua-  
.......
Nq]8p =e  
p7{2/m j  
k;5$]^x  
你要明白,乜叫做心淡,我明白你点解要撑距,因为没人分享,点收片睇啊? &T.d"i  
但系你要明,分享之前,边个录片,边个压片? {!RDb'Zp  
片我有份制作,我录错边部,录少边部,我知咖~!我分享都一样只为一句“多谢“ ~6{iQZa1Y  
同个LZ一样刷下存在感姐~!但系衣个蓝调网越搞越差,”回贴可见“系回乜存在衣个功能?你念下都知啦 OBb m?`[  
申手党都算啦,仲要直接转人地个连接当自己资源分享,或者转左人地咖资源,简简单单验一下片呢?都吾做,真接分享当系自己收集到咖好野~~! C@x\ZG5rA  
甘原创咖人会点念啊? r]q;>\T'  
如果我系为钱,我学bilibili果个叫”飞鸟真“系上面卖片,只系分享个开头就得啦! MzEeDN  
我使乜系个论坛直接发个连接出呢比人啊? @!p bR(8  
0gRj3al(  
衣度发片,没钱咖~! {6 #Qm7s-  
vEy0DHEE  
你问问个LZ系乜心态先?简单一句多谢,距有没讲过?距收左我好多部片咖~! ak,KHA6u  
而且距只系距衣个贴话有乜缺片,请在“这里”分享补回~!这里系乜意思?吾系人地个贴啊!我没系衣度比个片距咖~!
顶端 Posted: 2022-10-20 12:44 | 4 楼
zeroexe0123

多谢发贴的人[5]

Quote:
引用第33楼13824534383于2022-10-21 12:43发表的  : 3_bE12  
!hs33@*u~  
 =oE(ur  
我唔系唔识转换系未转得过黎,因为太多。里面大部分都转了格式和去掉其他语言的是我自己转的,你那部凉宫春日的忧郁我只是还没有整理,因为我是转传到我网盘上的所以没留意放在系发布文件夹里面。阿里云是只要放发布文件夹就会在发布里面见到所以系我唔好。
uTShz 3  
4,,DA2^!  
8Y]% S9.  
你都系重新整理下啦,好多片自己未睇过,我都吾敢乱发布~~!我录错集数都试过 HVJqDF  
你要发布分享系好事,只因有人不怀好心意去收集再变卖~! 3S5`I9I  
好多人都吾喜欢比人盗用自己咖片~~! m?< ^b_a}  
我已经吾系第一次比人盗片,比人更变态,以其它用途咖转发,我都试过~~!就系电影区 S j ly]  
公仔箱咖saiabl大神都系甘样停止论坛分享~~! XE>w&  
c;?J  
所以你分享要有技巧啦~~!我都吾敢乱分享,大神分享咖独占片都要经大神系群里同意先可以发布~~系好麻烦咖~!
顶端 Posted: 2022-10-21 23:57 | 5 楼
zeroexe0123

多谢发贴的人[5]

说过要给你的和解礼物~! UX2@eyejQ7  
y7t'I.E[+  
lak,lDt]  
魔神英雄传1-3+OVA *@{  
https://www.aliyundrive.com/s/uqNWkhpohon *rgF[ :  
提取码: l3n2 Pn,>eD*g  
点击链接保存,或者复制本段内容,打开「阿里云盘」APP ,无需下载极速在线查看,视频原画倍速播放。 +7Uv|LZ~@  
5DpvMhc_  
你改用这部宫崎骏吧! i zYC0T9  
我改过音轨,全默认做粤语的,没粤语的我标明~! }S$OE))u  
x5Ue"RMl+  
宫崎骏28部粤语版动画 .=)[S5.BVq  
https://www.aliyundrive.com/s/giHvHUv24Ji VbDk44X.W  
提取码: a5e6 @Di!~e6  
点击链接保存,或者复制本段内容,打开「阿里云盘」APP ,无需下载极速在线查看,视频原画倍速播放。
顶端 Posted: 2022-10-27 15:47 | 6 楼
zeroexe0123

多谢发贴的人[5]

Quote:
引用第30楼boyce于2022-10-20 23:04发表的  : Uqz.Q\A  
晕,我喜欢,不要理会那些网友,动漫友才是最重要的!
)@p?4XsT4J  
,J '_Vi  
8f<y~L_(`  
就因为有你衣种自私咖人,吾顾作者感想,所以有资源都吾会分享比衣种人~~! [K@(,/$  
反正分得出呢都已经吾系独占,独占得,吾会比你衣种吾估作者感想咖人~! eI EL';N6  
U{KnjoS  
你甘店,吾理我地衣D网友咖,甘你发机动武神传粤语版罗~~!发速度与激情1粤语版罗~~! "hQGk  
顶端 Posted: 2022-10-28 09:37 | 7 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 直下-动漫