级别: 新人

多谢发贴的人[0]

已过期

已过期
[ 此帖被13824534383在2024-03-31 14:51重新编辑 ]
顶端 Posted: 2022-09-13 11:23 | [楼 主]
rrr123456rrr

多谢发贴的人[0]

喱位兄弟帮我揾翻唔少童年回忆,,, #!#z5DJu  
可惜就是仲未有最老嘅果部 忍者乱太郎,我默默等待着...
顶端 Posted: 2022-09-13 12:03 | 1 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第19楼13824534383于2022-10-20 09:53发表的  : w=J4zkWk  
因为动了别人的蛋糕所以关闭连接。
cH"@d^"+q|  
P#t vm,  
有人想拿免费资源卖钱??? I6dm@{/:>  
喱D人搞搞下会搞到以后大家都没嘢睇,反正我喺唔会俾钱买,情愿唔睇都唔买 d79N-O-  
粤语资源其实就剩我哋喱班广东嘅80后响度支持,,, d'zT:g  
依家嘅小朋友连粤语都唔识讲喇,讲句难听嘅,以后粤语都几乎肯定会消亡, 9N Le&o  
就剩香港嘅节目能够传播下,顶一下喇,, lizTRVBE  
拿来卖钱嘅人,正扑街~~~
顶端 Posted: 2022-10-20 10:29 | 2 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第21楼zeroexe0123于2022-10-20 10:32发表的  : ?)cJZ>$!w  
.cR*P<3O  
tA qs2  
卖你条命啊?你甘店,你发啊?收人地资源连回个贴都吾识 *Mi6  
仲要转人地咖资源当自己咖,连出片有没问题,有没少几集都吾验,你吾问下距?
1q!sKoJ<  
&& C~@WY,r  
你唔好条命条命住先。。。我确实唔清楚佢关帖原因,,, FmA-OqEpA  
既然你知道,点解你唔响度回帖谴责佢,,, .BL:h&h|y  
你大声讲出来,大家知道先可以阻止佢,你闹错对象。。。 ,OB&nN t>  
+89o`u_l%  
转人嘢,出于对别人嘅尊重都应该注明一下 s/ S+ ec3  
唔好令到大家以后都唔愿意再发资源,,毕竟大家都喺无偿嘅,唔喺应份,, Ekf 2NT  
v MWC(m  
礼貌一下喺人品!!!
顶端 Posted: 2022-10-20 11:22 | 3 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第24楼zeroexe0123于2022-10-20 11:25发表的  : _|5FrN  
Yqz[sz5+m  
ky lrf4=  
甘你吾问下果LZ?转人地资源前有没礼貌甘回贴讲声“多谢”啊? c<t3y7  
而且我录片,我转片,距做左D乜啊?你可以叫距下载新发果部“勇者、辭職不幹了” 系百度网盘下载完再上传到阿里云分享比人啊? qyG636i  
距连甘简单咖事都吾做,一句"吾该"都没讲,意距名意发出呢,当系自己功劳~~!甘又点啊?里面有好多部片都系我用我自己咖电脑、网络,系百度网盘下载,其它在线网在线录制,转格式,压缩再上传~!一上传,距一叫都没,直接转自己网盘就发布,甘乜心态啊? +Hm+ #o  
.......
M& BM,~  
7! A%6  
哦,D片喺你制作贡献出来嘅! f 7QUZb\  
兄弟,你放心,我撑你。。。 E?c{02fu  
但喺你要讲出来, 唔喺没人知, ^: r Noo  
我会帮你【www.canton8.com不良信息过滤】7佢。。
顶端 Posted: 2022-10-20 12:08 | 4 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第28楼zeroexe0123于2022-10-20 12:44发表的  : {@F["YPxy  
R_*D7|v  
7[.Q.3FL  
+}L3T"  
你要明白,乜叫做心淡,我明白你点解要撑距,因为没人分享,点收片睇啊? _Ag/gu2-?  
但系你要明,分享之前,边个录片,边个压片?  - $MC  
.......
bZlLivi  
0jZ{?  
我唔喺撑佢,我喺撑你啊 X.4ZLwX=  
你可唔可以睇清楚D啊。。。
顶端 Posted: 2022-10-20 12:59 | 5 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用楼主13824534383于2022-09-13 11:23发表的 百部粤语动画免费永久下载 : o/[yA3^  
https://www.aliyundrive.com/s/eE1ZQbSpCr8 'e)ze^Jq  
.q[sk  
= Vr[V@  
部分资源转载自网友: zeroexe0123,guconverse,conancow,racezhong,ng123456789下载后重新压缩处理上传。
r ~!%w(N|M  
f(MHU   
GOOD... 顶呱呱...
顶端 Posted: 2022-10-28 10:49 | 6 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 直下-动漫