« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~ - 重新唱過女聲部份~!!^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~ - 重新唱過女聲部份~!!^^

今次呢首歌~【好心好報】~係由我同藍調另一版主~vincentco~首次嘅越洋合作~ K17j$o^6KK  
喺度要同Vincent講聲唔好意思~第一次合作就搞到咁失禮~ p qfUW+>  
希望以後再合作時我唔好再唱得咁差~ [f)cL6AeF  
8s"%u )  
跟住就係要多謝我公司嘅partner Alex~因為佢係jam歌上面俾咗好多意見我~ jNT jSX  
(平時呢D要jam嚟jam去再mix嚟mix去嘅嘢都係Alex做嘅~ Q 7    
但今次我想自己親手做翻~所以~搞咗好耐~~ ) fhar&\;S  
Kh,V.+7k  
呢次嘅合作~真係橫跨成個太平洋~~ _I:~@  
係由兩位身處唔同國家、時區但都喺同一個(藍調)國度度做版主嘅人合作嘅~ ^?U!pq -`  
但係今次小女子我又一次失禮大家~~勁走音~~ u6T+Cg  
所以~希望各位~多多包涵~~其實~~今次主要係想同各位講~音樂無國界~ 7{e% u#  
冇論身處邊個角落~只要有心~咩都可以唔再係問題~~ xgbJ2Mh  
{ D^{[I  
已經唔知自己想講咩啦~~ 各位可以盡情笑架~ DSC$i|  
因為我唱到走曬音~~但係好搞笑~~
lV`Q{bd+  
5i> $]*o  
GKOD/,  
vtw6FX_B  
有興趣收藏嘅朋友可以喺呢度Download~ D&/kCi=R  
`!XY]PI+e  
由於論壇服務器出現問題~導致部分地區性會員未能正常下載文件~ A9f)tqbc  
如果呢條link下載唔到請通知版主幸福瞬間或到26樓下載另一附件~所有附件均已驗證可以下載~
[ 此贴被幸福瞬間在2007-06-07 09:50 AM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 戰神1號 | 理由: 继续还
  • 银纸:10 | 操作人: 戰神1號 | 理由: 有借有还上等人
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-05-31 15:47 | [楼 主]
    yucci
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6068]

Re:【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~

DOWN落来慢慢听
    顶端 Posted: 2007-05-31 16:07 | 1 楼
    安叔
    级别: 高人

多谢发贴的人[1123]

乜D歌出得咁快~
    顶端 Posted: 2007-05-31 16:08 | 2 楼
    伊健十三
    级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

走音我都支持你嘎阿姐~哈哈~!
    顶端 Posted: 2007-05-31 16:12 | 3 楼
    vincentco
    拒做大猫扯线小丑

多谢发贴的人[9151]

谢谢靓靓和靓靓的PARTNER了!这次的越洋大合唱真的很神奇,呵呵,原来这样都可以的................电脑万岁...............
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:70 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: thanks~多謝你呈獻出寶貴聲音~^^
  • 顶端 Posted: 2007-05-31 16:15 | 4 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~

Quote:
    引用第3楼猪猪TouIs2007-05-31 05:12 AM发表的: 8y 4D9_{  
    走音我都支持你嘎阿姐~哈哈~!
    *?R\ [59  
    r PRuSk-f  
    細佬~~叫家姐呀~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-05-31 16:15 | 5 楼
    伊健十三

Re:Re:Re:【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~

Quote:
    引用第5楼幸福瞬間2007-05-31 16:15发表的: %[\Ft  
    *_).UAP.  
    gHh.|PysW  
    細佬~~叫家姐呀~~
     \#+2;L  
    系既系既~家姐~!
    顶端 Posted: 2007-05-31 16:25 | 6 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子

多谢发贴的人[4166]

哈哈~~原来人地个老公把声甘好听噶,有少少磁性喔,吾挂之得在情场上打滚多年噶粉粉都比你媾到拉 !|:q@|- %@  
    ANNIE呢次吾够唱GIGI果首好听
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 今次係直情唔得啦~~哈~~
  • 顶端 Posted: 2007-05-31 16:37 | 7 楼
    vincentco
    拒做大猫扯线小丑

靓靓,太神奇啦.......... 不能置信..........这.........这........这.................... 不知道的人还以为我飞去你那儿一起合唱...............靓靓的合成功夫真的太一绝啦................谢谢靓靓 ,谢谢靓靓的partner................ %V1T !<  
    j _9<=Vu  
    (`y|AOs  
    9"lW"lG!  
    [O+^eE6h  
    实在....................天.............我只是用电脑的普通MIC竟然有这种效果...........
    [ 此贴被vincentco在01-06-2007 04:17 AM重新编辑 ]
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 係我自己jam架~~>.<
  • 顶端 Posted: 2007-05-31 16:49 | 8 楼
    amooh
    级别: 普通人

多谢发贴的人[160]

听唔到,连接唔到,点解呢?
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 應該係論壇問題~~你下載啦~~^^
  • 顶端 Posted: 2007-05-31 17:00 | 9 楼
    nichole
    淚兒
    级别: 新人

多谢发贴的人[42]

下載先~~聼作再話得不得
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 真你好失禮呀我今次~~哈~~
  • 顶端 Posted: 2007-05-31 17:04 | 10 楼
    安叔

多谢发贴的人[1123]

Quote:
    引用第7楼长腿叔叔2007-05-31 16:37发表的: dTQvz9C  
    哈哈~~原来人地个老公把声甘好听噶,有少少磁性喔,吾挂之得在情场上打滚多年噶粉粉都比你媾到拉 be%*0lr  
    "[S 6w  
    5g>kr< K  
    叔叔几时交你把声出来俾大家听下?
    顶端 Posted: 2007-05-31 17:17 | 11 楼
    伊健十三

Quote:
    引用第7楼长腿叔叔2007-05-31 16:37发表的: r$Qh`[<  
    哈哈~~原来人地个老公把声甘好听噶,有少少磁性喔,吾挂之得在情场上打滚多年噶粉粉都比你媾到拉 jUSr t)o03  
    R >&/n/l  
    叔叔我呢个星期番去就教你用`!COOLEDIT
    顶端 Posted: 2007-05-31 17:19 | 12 楼
    yucci

Quote:
    引用第7楼长腿叔叔2007-05-31 16:37发表的: {K8T5zrV  
    哈哈~~原来人地个老公把声甘好听噶,有少少磁性喔,吾挂之得在情场上打滚多年噶粉粉都比你媾到拉 eJp-s" %  
    )1 j2  
    z1s"C[W2T  
    我几时话有系情场上打滚多年
    顶端 Posted: 2007-05-31 17:31 | 13 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

。。。幸福的东西当然要顶一顶啦。。。睇下有无进步
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 真係好失禮呀我今次~~哈~~
  • 爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2007-05-31 17:36 | 14 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

点解我听唔到嘅...
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 應該係論壇問題~~你下載啦~~^^
  • 顶端 Posted: 2007-05-31 21:36 | 15 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

哇~~vincentco把声掂吖!!正吖!! 哈~~不过考虑做dj或者nj啦~~哈~~ idy:Jei}  
    annie,冇点走音吖~~係有几个音唱得唔准姐~~不过,唔猪点解,好似你把声,好似空旷咗啲~ I&Y(]S,cU  
    唉~~两个唱歌咁犀利~~羡慕死我啦~~唉,点解我把声咁难听呢~~唉~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: thanks lu~真係失禮曬~~今次係好唔掂~自己都忍唔住~笑到傻左~^^
  • 鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2007-05-31 21:53 | 16 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

自愧不如啊,以后你地要多多教下我啊!不过ANNIE一开始可能紧张,第一句同中间有D走音啊!
    [ 此贴被melonli在2007-05-31 22:05重新编辑 ]
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 真係好失禮呀我今次~~哈~~
  • 顶端 Posted: 2007-05-31 21:59 | 17 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

我又听5到....又down5到...边个发卑我听下啊
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: down到呀~~再試試~!!^^

• 我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-05-31 22:00 | 18 楼
    saint文少
    BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

经过证实,我听不到也载不了
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: down到呀~~再試試~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-05-31 22:02 | 19 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

Quote:
    引用第18楼魜字駞2007-05-31 22:00发表的: Q"O _h  
    我又听5到....又down5到...边个发卑我听下啊
    ']Z8C)tK  
    稳我啊嘛!LULU刚刚发左比我!
    顶端 Posted: 2007-05-31 22:07 | 20 楼
    vincentco
    拒做大猫扯线小丑

Quote:
    引用第16楼羡煞~lu毅31-05-2007 09:53 PM发表的: 8Xr"4;}f+  
    哇~~vincentco把声掂吖!!正吖!! 哈~~不过考虑做dj或者nj啦~~哈~~ /-T%yuU  
    annie,冇点走音吖~~係有几个音唱得唔准姐~~不过,唔猪点解,好似你把声,好似空旷咗啲~ lI9 3{!+>  
    唉~~两个唱歌咁犀利~~羡慕死我啦~~唉,点解我把声咁难听呢~~唉~~
    y03l_E,  
    F>OYZOC]  
     f4q-wX_1  
    多谢您的夸奖..... ,其实蓝调还有很多版主的声音很好听的........
    顶端 Posted: 2007-05-31 23:54 | 21 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

$/Mk.(3'P  
    下载五到嘅??
    本帖最近评分记录:

• .....................
    顶端 Posted: 2007-06-01 00:00 | 22 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

多谢Annie经常为我地带来靓声~~~ "YivjHa7H  
    忙 啊~~呢2日,连聚会食饭,朋友来探我都冇时间。惨·~ /SyiJCx0  
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 記得多D休息~~注意身體呀~~
  • 2010 world championship
    顶端 Posted: 2007-06-01 00:59 | 23 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

[quote]操作人: 幸福瞬間 | 理由: down到呀~~再試試~!!^^quote] Rc u/ @j{O  
    @ ~PL|Pp_  
    cB|](gWS~  
    都系五得..可能我呢边嘅问题!!!!

.....................
    顶端 Posted: 2007-06-01 02:16 | 24 楼
    yucci

Re:Re:Re:【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~

Quote:
    引用第24楼Mc.大醜醜2007-06-01 02:16发表的: J:t1W=lJ3  
    [quote]操作人: 幸福瞬間 | 理由: down到呀~~再試試~!!^^quote] <=WQs2  
    )A nX[:y  
    lE4.O  
    都系五得..可能我呢边嘅问题!!!!
    ZZ.Gp B.  
    问我拿嘛~~系QQ度直接发比你 dH8H<K~  
    )H)HR`  
    老公把声林死女啊
    顶端 Posted: 2007-06-01 02:35 | 25 楼
    vincentco
    拒做大猫扯线小丑

Re:Re:Re:Re:【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~

Quote:
    引用第25楼yucci01-06-2007 02:35 AM发表的: ;: f.a(~c  
    $`mxOcBmQ  
    问我拿嘛~~系QQ度直接发比你 %6L{Z*(  
    2}K7(y!?u  
    老公把声林死女啊
    \It8+^d@  
    o@vo,JU  
    谢谢老婆仔啦.......... 2]hQ56Yv3  
    h>9GfF3  
    大家也可以在这里下载.............. $0 eyp]XC\  
    YuFJJAJ  
    ,@Xl?  
    我不是要赚钱的 ..............我只是给大家一个方便罢了,因为太多人说下不到了!   VD,g  
    W-2,QVp%  
    下载所有的附件放在同一个文件夹,然后解压第1个文件!   x8w455  
    eVS6#R]'m  
    h,45-#+  
    NZ7g}+GTG  
    Winrar 下载处请按 此处! oIN!3  
    -r7*C :E  
    附件已更新于 2007/06/07 12:30pm
    [ 此贴被vincentco在07-06-2007 12:28 PM重新编辑 ]
    描述:请用WinRAR v3.62 以上解压,下载所有的附件放在同一个文件夹,然后解压第1个文件!:
    附件: Annie + Vincent - 好心好报 Final 070607.part1.rar (879 K) 下载次数:47
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 所有附件均已驗證可以下載~~多謝你~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-01 02:57 | 26 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

4个附件,,又卑你赚咗8蚊!!!

顶端 Posted: 2007-06-01 03:00 | 27 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

5P'o+Vwz  
    下载不完全,只能下载到500几K.........

顶端 Posted: 2007-06-01 03:01 | 28 楼
    vincentco
    拒做大猫扯线小丑

Quote:
    引用第27楼Mc.大醜醜01-06-2007 03:00 AM发表的: *WTmS2?'h  
    4个附件,,又卑你赚咗8蚊!!!
    J5Pi"U$FkY  
    ^jY/w>UdH  
    其实我只是给大家一个方便罢了,因为太多人说下不到了!其实我不是要赚钱的.............. FVY$A =G  
    ;6+e!h'1  
    6WI-ZEVp&  
    Quote:
    引用第28楼Mc.大醜醜01-06-2007 03:01 AM发表的: ^<u9I5?  
    X~+AaI :~K  
    下载不完全,只能下载到500几K.........
    n@1;5)&k~  
    #WE"nh9f|z  
    论坛的服务器出了问题,正在联系管理员................ Tx)!qpZ  
    QEtf-xNn^  
    国外的会员应该可以下载,国内的会员管理员还在调查...........
    [ 此贴被vincentco在01-06-2007 03:16 AM重新编辑 ]
    顶端 Posted: 2007-06-01 03:03 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部