«1 2 » Pages: ( 2/2 total )
本页主题: 【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~ - 重新唱過女聲部份~!!^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

vincentco
拒做大猫扯线小丑
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[9151]

Re:Re:【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~

Quote:
引用第28楼Mc.大醜醜01-06-2007 03:01 AM发表的: g#4gGhI  
E(tBN]W.  
下载不完全,只能下载到500几K.........
)sf~l6  
{h"\JI!  
)DmiN^:  
i6d$/ yP"  
论坛的服务器出了问题,正在联系管理员................  UTQKlwPa  
 9+QrTO  
国外的会员应该可以下载,国内的会员管理员还在调查...........
[ 此贴被vincentco在01-06-2007 03:18 AM重新编辑 ]
顶端 Posted: 2007-06-01 03:12 | 30 楼
花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~

我都听唔到.试下下載啦

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-06-01 03:21 | 31 楼
anomesdia
本强颜欢笑,却泪已满襟
级别: 普通人

多谢发贴的人[1145]

5得喔??点解??
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 論壇server問題~你down唔down到~?
  • 顶端 Posted: 2007-06-01 04:23 | 32 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

Re:Re:Re:【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~

Quote:
    引用第21楼vincentco2007-05-31 23:54发表的: 3y=<w|4F  
    多谢您的夸奖..... ,其实蓝调还有很多版主的声音很好听的........
    <W51oO  
    有啲咁嘅树??咁真係要搵日全部出嚟搞搞佢啦~~哈~~ [du>ff  
    annie~~你组织~~咔咔~~~~
    鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2007-06-01 07:30 | 33 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~

Quote:
    引用第33楼羡煞~lu毅2007-05-31 08:30 PM发表的: )qyx|D  
    a0?iR5\  
    有啲咁嘅树??咁真係要搵日全部出嚟搞搞佢啦~~哈~~ g;-+7ViIr  
    annie~~你组织~~咔咔~~~~
    h#@4@x{  
    XJJ[F|k~  
    哈~~我都想試過搞個大合唱~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-06-01 08:33 | 34 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

我系公司都好似唔得喔,今晚返去再试下先
    顶端 Posted: 2007-06-01 08:56 | 35 楼
    pchllhp

多谢发贴的人[132]

近排感多歌仔听的...呵呵
    风带走一切,心飘到遥远的它方!
    顶端 Posted: 2007-06-01 22:23 | 36 楼
    pinky
    三分鍾的想法↓
    级别: 强人

多谢发贴的人[306]

仲未收完,唔知几时先听到...
    三人行 必有我师
    顶端 Posted: 2007-06-01 23:35 | 37 楼
    speed_hz
    醫 神

多谢发贴的人[226]

好听!几时同我合作一首啊?讲笑
    顶端 Posted: 2007-06-01 23:55 | 38 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第38楼speed_hz2007-06-01 12:55 PM发表的: }g>dn  
    好听!几时同我合作一首啊?讲笑
    Q^a&qYK  
    }b_R5U$@@  
    好呀~~幾時有機會可以試下嘅~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-02 03:34 | 39 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

多谢发贴的人[6316]

帮主,我系度听紧喇!!!好好听啊!!
    2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2007-06-02 09:32 | 40 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

Quote:
    引用第40楼西瓜刨2007-06-02 09:32发表的: Pv< QjY  
    帮主,我系度听紧喇!!!好好听啊!!
    Ef2Y l  
    阿刨,你几时都整番首啊!
    顶端 Posted: 2007-06-02 11:56 | 41 楼
    麦克云迪
    !小猪一细只!
    级别: 高人

多谢发贴的人[142]

有机会要同门主合唱返首先得
    从未与人相比,只求突破自己!
    顶端 Posted: 2007-06-02 13:35 | 42 楼
    saint文少
    BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

下载不是说不要钱了吗?
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 附件要~條link唔使~
  • 顶端 Posted: 2007-06-02 14:11 | 43 楼
    ericlow
    无根无尘

多谢发贴的人[5667]

你地唱歌都5通知我,搞到我甘迟先T到呢张帖。不过vincent你真系几掂的,唱得两嘴。 ec`bz "1  
    至于靓靓(5知可5可以甘叫你呢?)都算5错啦。
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 你終於都嚟啦~唔好意思呀~下次一定通知你~^^叫咩都冇所謂啦~哈~大家開心就得啦~^^
  • 本来无一物,何处惹尘埃。
    顶端 Posted: 2007-06-02 21:24 | 44 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第44楼ericlow2007-06-02 10:24 AM发表的: QS^~77q  
    你地唱歌都5通知我,搞到我甘迟先T到呢张帖。不过vincent你真系几掂的,唱得两嘴。 BYS lKTh  
    $ K})Q3FNi  
    C`)_i3 ^  
    我今次真係唔得啦~~失曬水準呀~哈~ O#vn)+Y,*  
    睇嚟有重唱嘅必要啦~我嗰part~ Mal<iNN  
    Vincent真係好好~本身已經係一個唱得之人~ u+m4!`  
    P.S.其實~可以叫我 幸福 靚靚 Annie 嘅~

顶端 Posted: 2007-06-03 12:27 | 45 楼
    vincentco
    拒做大猫扯线小丑

Quote:
    引用第44楼ericlow02-06-2007 09:24 PM发表的: J_PH7Z*=,  
    你地唱歌都5通知我,搞到我甘迟先T到呢张帖。不过vincent你真系几掂的,唱得两嘴。 r?pZ72 q  
    OqBC/p B  
    )B; M  
    W .U+.hR  
    呵呵Eric兄,对5住,迟佐T贴!多谢你的支持! }z wX  
    ys%zlbj[  
    ~~~几时轮到你开声啊~~~~~??
    顶端 Posted: 2007-06-03 18:25 | 46 楼
    vincentco
    拒做大猫扯线小丑

Re:Re:Re:Re:Re:【合唱】~首度越洋合作~【好心好報】~

Quote:
    引用第26楼vincentco01-06-2007 02:57 AM发表的: u]M\3V.  
    {q,?<zBzu  
    HTk\723Rdw  
    3+(z_!Qh  
    ]JdJe6`Mc  
    大家也可以在这里下载.............. X?/Lz;,&  
    .......
    xQU"A2{}>  
    E!! alc{  
    ,q#2:b<E  
    附件已更新于 2007/06/07 12:30pm
    顶端 Posted: 2007-06-07 12:31 | 47 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

好正啊!好好听啊!ANNIE接得好好啊,VIN保持一贯的水准,太好听啦 VEs5;]#<2D  
    1!哈哈,听紧第8次拉!
    顶端 Posted: 2007-06-07 12:37 | 48 楼
    721kn

多谢发贴的人[1289]

哗,原来幸福把声咁甜嘅,男仔把声咁带有小小sexy。 ;>>C)c4V"  
    excellent
    顶端 Posted: 2007-06-08 01:09 | 49 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第49楼721kn2007-06-07 02:09 PM发表的: X2yTlLdY  
    哗,原来幸福把声咁甜嘅,男仔把声咁带有小小sexy。 27A!\pn  
    excellent
    rHz||jjU  
    M 2q"dz   
    好彩你聽到我重唱版啫~~之前真係好失禮~

顶端 Posted: 2007-06-08 01:27 | 50 楼
    pandachy
    小小 & Fly
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1157]

究竟乜回事啊???系网速问题定系乜回事??做乜我成日都唔得噶~~~
    顶端 Posted: 2007-06-26 16:12 | 51 楼
    vincentco
    拒做大猫扯线小丑

Quote:
    引用第51楼pandachy26-06-2007 04:12 PM发表的: EnVuD 9  
    究竟乜回事啊???系网速问题定系乜回事??做乜我成日都唔得噶~~~
    <wd]D@l7r  
    ,  X{>  
    Vu8,(A7D%O  
    请下载所有的附件放在同一个文件夹,然后用WinRAR v6.20或以上解压第1个文件
    顶端 Posted: 2007-06-26 20:04 | 52 楼
    粤黎粤型
    级别: 新人

多谢发贴的人[9]

咁搞法我仲有钱剩·········啊····
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 下附件係免費嘅...
  • 顶端 Posted: 2008-08-15 18:21 | 53 楼
    kennywind
    華仔哥

多谢发贴的人[73]

未聽,不過支持左先
    顶端 Posted: 2008-08-16 09:12 | 54 楼
    kennywind
    華仔哥

多谢发贴的人[73]

终于听到啦,几好听.不过两个人把声感情上好似唔系几夹咁,可以唔系一齐录的原故啦
    顶端 Posted: 2008-08-16 13:37 | 55 楼
    无敌掌们茶
    好茶黎噶

多谢发贴的人[789]

靓女唱歌紧要支持下拉`~~~
    本人管理的范围: Anime-动漫讨论区; 手机相关

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2008-08-16 17:47 | 56 楼
    樂樂
    超低能,劲搞笑
    级别: 仙人

多谢发贴的人[964]

好好听啊
    顶端 Posted: 2009-03-12 18:31 | 57 楼
    我系大只佬
    级别: 新人

多谢发贴的人[12]

感觉唔够自然
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 係好唔自然呀~~>.<~~
  • 顶端 Posted: 2009-04-27 01:19 | 58 楼
    «1 2 » Pages: ( 2/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部