本页主题: 【合唱】~再次越洋合作~【自欺欺人】~ - 希望唔會再失禮你啦~Vincent~>.< *更新直接下載網址~!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

【合唱】~再次越洋合作~【自欺欺人】~ - 希望唔會再失禮你啦~Vincent~>.< *更新直接下載網址~!!

今次係第2次同vincentco合作~ [Q_| 6Di  
同之前一樣~Vincent唱得好好~反之我依然好緊張~~ ]%8;c  
不過感覺上呢首【自欺欺人】唱得好過【好心好報】~~加上一次過~冇重錄~ >P"/ nS"nn  
反而之前嘅【好心好報】就錄咗3次~ 78~V/L;@S2  
Wc;D{p?Lb  
http://sc-mg.com/upload/annie/Annie + Vincent - 自欺欺人 Final.mp3 Pc4c Sw#5  
+1fOW4!5  
http://www.51files.com/?25H5FJNFHLRW9D7YLJNJ H>X1(sh#}  
S,v>*AF  
請Copy以上呢link再用直接下載嘅軟件下載~ u N0fWj]  
g@f/OsR76  
V="f)'S$  
G/44gKl  
由於論壇服務器出現問題~導致部分地區性會員未能正常下載文件~ d6 EJn/  
如果呢條link下載唔到請通知版主幸福瞬間取另一下載附件~所有附件均已驗證可以下載~
[ 此贴被幸福瞬間在2007-06-07 07:20 PM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 405861846 | 理由: 支持
  • 银纸:5 | 操作人: 猪猪TouIs | 理由: 支持家姐~唔需要理由
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-06-07 20:41 | [楼 主]
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:【合唱】~再次越洋合作~【自欺欺人】~

我都试過几次.听唔到.............

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-06-08 10:45 | 1 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:【合唱】~再次越洋合作~【自欺欺人】~

終于听到啦.不可思議.居然咁合拍.听出耳油

顶端 Posted: 2007-06-08 11:07 | 2 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:【合唱】~再次越洋合作~【自欺欺人】~

Quote:
    引用第28楼幸福瞬間2007-06-07 22:35发表的: /S9Mu )1Y  
    Z<y +D-/  
    ?MeP<5\A  
    始終覺得唱live會好D~~
    @N.W#<IG  
    第日返广州就有得你唱啦.可惜和尚唔能够同你一齊返...........

顶端 Posted: 2007-06-08 12:08 | 3 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:【合唱】~再次越洋合作~【自欺欺人】~

Quote:
    引用第30楼幸福瞬間2007-06-08 00:04发表的: 6?}8z q[  
    iG!MIt*  
    bz H5Lc{%  
    一定有機會一齊翻嘅~~
    OAw/  
    特然好渴望能有咁嘅一日。

顶端 Posted: 2007-06-08 14:16 | 4 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部