本页主题: [建议]大家系蓝调咁耐,唔知有冇发现呢个问题? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

victrar
绝对系幻觉...
级别: 普通人

多谢发贴的人[64]

[建议]大家系蓝调咁耐,唔知有冇发现呢个问题?

唔知唔知觉系蓝调都蒲咗好耐啰,虽然唔出名...... =;DmD?nZ  
蓝调呢个论坛我觉得唔错,不过就系有一样嘢我觉得唔系咁好,就系D表情(发贴时可以用嘅表情)!!!!D表情太捞喇~!!点讲蓝调都系一个粤语论坛,D表情竟然系咁个样,我真系好失望.........其实,可能唔止我一个人系咁谂,睇大家回帖时基本上冇人用表情就知啦~!So,希望版主们可以改进一下呢方面,换D其他嘅表情比我哋用,我建议就系用洋葱头表情(终于讲到重点.....),果D表情真系好Q!!我要讲嘅就系咁多,有乜唔啱嘅请多多包涵! HRkO.230  
Az4+([  
P.S:如果以前有人提过呢方面嘅建议嘅,就当我冇讲过,删咗呢个贴啦........
本帖最近评分记录:
  • 银纸:50 | 操作人: 刘纹虎 | 理由: 终于都有人出声啦,呵呵
  • 顶端 Posted: 2006-10-26 23:16 | [楼 主]
    加利囝
    摩图摩图
    级别: 神人

多谢发贴的人[551]

嗯..不如试下用葱头公仔噶表情 ]0MuXiR  
    例如呢个 )qOcx I  
    顶端 Posted: 2006-10-26 23:18 | 1 楼
    kerobee
    洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .

多谢发贴的人[390]

支持啊````而家大多数人都中意用葱头表情```
    顶端 Posted: 2006-10-26 23:44 | 2 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6316]

仲要教埋我地点用先至得喔.
    2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2006-10-26 23:46 | 3 楼
    至尊型仔
    级别: 新人

多谢发贴的人[49]

应该改改~
    顶端 Posted: 2006-10-26 23:47 | 4 楼
    victrar
    绝对系幻觉...
    级别: 普通人

多谢发贴的人[64]

Quote:
    下面引用第 3 楼susanao2006-10-26 23:46发表的“”: ,j\uvi(Y  
    仲要教埋我地点用先至得喔.
    dLwP7#r  
    我唔系管理员我点教喈........QQ表情我系就成日用佢嘅~!!!
    顶端 Posted: 2006-10-27 00:00 | 5 楼
    rock709394

多谢发贴的人[1998]

强烈支持啦~`.... -f1}N|hy  
    至憎就系..~`牛!!!偶扛不动....~`
    時光將新變舊…
    顶端 Posted: 2006-10-27 01:13 | 6 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

死罗有人竟然同我林同一个idea哦~支持支持
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2006-10-28 00:38 | 7 楼
    戰神1號
    文仔
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6327]

喺吾喺..改改圖片..替換圖片代碼????定喺點????????

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2006-10-28 20:47 | 8 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】